How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Ne gerek varmış

Bu arada şunu da belirtmek isterim, elbette en önemli şey huzur.

Burada takıldığımız şey para, altın değil bak orayı iyi anla. Bunlardan yola çıkarak senin ciddiye alınıp alınmadığını, sana değer verilip verilmediğini anlamaya çalışıyoruz. Eğer sen ben eminim nişanlımda, ailesi beni gerçekten seviyorlar ve bana değer veriyorlar diyorsan yemişim bohçasını...

Dediğim gibi akıllı ve dikkatli ol. Selamlar...

Hic sevip deger verdiklerini sanmiyorum ailesinin.. Kizdiklari nokta sozlumun benimle, bana , benim icin, ciktigimizda, basip kahve icip yemek yedigimizde harcadigi para ..
istiyorlar ki sadece ve sadece onlara harcansin, annesinin ne telefon istegi, ne ipad, ne marka gozluk, ne marka canta istegi bitmiyor, sozlumunde birtanecik annesi varmis tabiki alacakmis oyle diyor haklida zatende.. abartili buluyorum
sozlum bana evlenme teklif ederken tektas aldi diye kayinvalidem, oglum gelini altina bogdu dedi :D Allah razi olsun dedim bende ne diyeyim :)

Hic sevip deger verdiklerini sanmiyorum ailesinin.. Kizdiklari nokta sozlumun benimle, bana , benim icin, ciktigimizda, basip kahve icip yemek yedigimizde harcadigi para ..
istiyorlar ki sadece ve sadece onlara harcansin, annesinin ne telefon istegi, ne ipad, ne marka gozluk, ne marka canta istegi bitmiyor, sozlumunde birtanecik annesi varmis tabiki alacakmis oyle diyor haklida zatende.. abartili buluyorum
sozlum bana evlenme teklif ederken tektas aldi diye kayinvalidem, oglum gelini altina bogdu dedi :KK70: Allah razi olsun dedim bende ne diyeyim :)
İyi değerlendir işte bunları. Adam anasına düşkünse bu durum evlendikten sonra artarak devam edecektir haberin olsun.

İyi değerlendir işte bunları. Adam anasına düşkünse bu durum evlendikten sonra artarak devam edecektir haberin olsun.

hep degistirmeye calisiyorum ama dahada batiyorum, daha kiymetli oluyor bu sefer annesi
misal vereyim gecenlerde evlerinin onune kadar gittik sozlum bir belge alacakti annesiyle teyzeside cama cikti el salladi nasilsin iyimisin konustuk, teyzesi israrlar gelsene kizim bir kahve icelim vs dedi israr etti Kadin sagolsun onemli olan demesi, kayinvalidede ise cit yok, tam arabaya binecegiz baska zaman bekleriz kahveye dedi.. kirildim.. arabada sozlume dedim ki, teyzen nekadar israr etti davet etti annen agiz ucuyle soyle dedi, yarin oburgun bende boyle yaparim bilesin canim, hersey karsilikli dedim... vay neler demedi bana :D suclu oldum herzamanki gibi

benım annemde kaynana ama asla ve asla ogluşum da oğluşum demez neyse olması gerekn odur...
Ya ne biliyim. Ben böyle bir erkek yetiştirmek istemiyorum. Mesela ben oğluma karısını çekiştirmekten çekinmeliyim, gelinimde beni çekiştirmekten çekinmeli. Erkeğin duruşu olacak biraz ya...

benım annemde kaynana ama asla ve asla ogluşum da oğluşum demez neyse olması gerekn odur...
ooo benim kayinvalidemi gorseniz, baksana ogluma nekadar tatliya benim yavrum, baksaniza masallah ne yakisiyor ustundeki, pek tatli, canim yavrum, bitanem, herseyim.. 3 lafindan 2si bunlar :))
Askim annen seni neden 2 yasinda cocuk gibi seviyor insan arasinda benim yanimda falan dedim sakayla karisik, o oyle senin annende seni sevsin dedi :)))

ooo benim kayinvalidemi gorseniz, baksana ogluma nekadar tatliya benim yavrum, baksaniza masallah ne yakisiyor ustundeki, pek tatli, canim yavrum, bitanem, herseyim.. 3 lafindan 2si bunlar :))
Askim annen seni neden 2 yasinda cocuk gibi seviyor insan arasinda benim yanimda falan dedim sakayla karisik, o oyle senin annende seni sevsin dedi :)))
kusra bakmada nişanlına sınır oldum...
en ufak bırseyde bıle annesnı savunuyor...
kocaman adam olmuş...

hep degistirmeye calisiyorum ama dahada batiyorum, daha kiymetli oluyor bu sefer annesi
misal vereyim gecenlerde evlerinin onune kadar gittik sozlum bir belge alacakti annesiyle teyzeside cama cikti el salladi nasilsin iyimisin konustuk, teyzesi israrlar gelsene kizim bir kahve icelim vs dedi israr etti Kadin sagolsun onemli olan demesi, kayinvalidede ise cit yok, tam arabaya binecegiz baska zaman bekleriz kahveye dedi.. kirildim.. arabada sozlume dedim ki, teyzen nekadar israr etti davet etti annen agiz ucuyle soyle dedi, yarin oburgun bende boyle yaparim bilesin canim, hersey karsilikli dedim... vay neler demedi bana :KK70: suclu oldum herzamanki gibi
Sende az değilsin ha!

Denir mi öyle? Abartma canım, gelinlik yapma sende şimdi. Olur o kadar.

Zırt pırt şikayet edersen ciddiyetini kaybedersin bu sefer gerçekten haklı olduğun bir konudaki siteminde kale alınmaz. Çemkirme bakim adama durduk yerde!

ailesine toz kondurmaz, katil olsalar yine onlari hakli bulur o derecee :) tabi ailesi, normal karsiliyorum ama bazen abartiyor iste
emınım evlenince bunlar karsına cıkıcak...

benım esımde ılk zamanlar toz konsurmazdı aılesıne..

ama baktımkı esım arkasını kapatıyor aılesı aılesı acık verıyor..

ondan sonra esım pes ettı artık o ne kadar kapatsada ben artık goruyordum neyın ne olduğunu

Sende az değilsin ha!

Denir mi öyle? Abartma canım, gelinlik yapma sende şimdi. Olur o kadar.

Zırt pırt şikayet edersen ciddiyetini kaybedersin bu sefer gerçekten haklı olduğun bir konudaki siteminde kale alınmaz. Çemkirme bakim adama durduk yerde!

zaten hayattaki en buyuk sorunum agzimi tutamamam, kendimi degistirmeye gelistirmeye calisacagim bu konuda
Cok tesekkurler yorumlarin icin canim, seninde oglun varmis, her anne evladini cok sever canindan cok ama bence ileride gelinin oldugunda tabiki yaninda sev oglunuda, boyle her dakika oglusum, askim bitanem diye yapma gelininin yaninda
ben aynisini yasayan bir gelin olarak, bosu bosuna kendinden sogutuyor beni hepsi bu iste :)

Nisanlin ailesi ile seni dengeleyemiyor bence.bu durum ileride sorun yaratabilir. Önce kabul edip sonradan vazgeçmiş, evlenince işin rengi dahada değişecek,sen de çok alttan alırım diyemiyosan biraz sorun çıkar. Yani en iyi gelin kayinvalide ilişkisi bile bi yerden sonra mecburiyet oluyor, eş denge kuramazsa sıkıntı.

canim ailem bu konuda beni anlamiyor
bahsettim bu durumdan, olmasin ozaman bohca kizim ne olacak mutlulugunuzda mi onemli diyorlar
bir kez oluyor bende hevesliyim desem, hic nisani olmayanlarda var kizim diyor annem

onlara kalsa birsey istemeyecekler oylece vericekler beni :)
valla canım hata sende öyle rica edirim ayarınd akibar kibar konusmıcan ben bunları istiyorum dicen durumuda varmıs bu kadar basit nisanda salonda takıda takılır bohcada yapılır yaptır simdi sözün gecmiyo evlenince hic gecmez
isteyenin bi yüzü demisler
ben burda cok gördüm aman takıda neymis biz mutlu olalı deyip dımdızlak babasının evine dönedi yada aman askıan ver borclarımızı kapatalım yada araba alalım bileziklerle diyeni
asla nisandada en az 4 bilezik iste dügündede 4 taktır
ayrıca nerelisiniz ve nisanlınız nereli merak ettim

Nişan bohçası ne ya. İç çamaşırı gecelik falan. Bence onları nişanlınla al ama adetten değil fantezi için evlenince takılırsınız :D Ya ben zaten çok uç bi insanım bana nişanda bohçada düğünde yemekte her şey gereksiz. Ama siz heves etmişsiniz ve onlar kırmamalıydı. Valla adam emekli parasını almış onu oğluna harcıcak arkadaş yapmasaymış o zaman! Yok dünya turu yapacak bilmem ne oğluna harcıcak kalanla yapsın ne yapcaksa..

valla canım hata sende öyle rica edirim ayarınd akibar kibar konusmıcan ben bunları istiyorum dicen durumuda varmıs bu kadar basit nisanda salonda takıda takılır bohcada yapılır yaptır simdi sözün gecmiyo evlenince hic gecmez
isteyenin bi yüzü demisler
ben burda cok gördüm aman takıda neymis biz mutlu olalı deyip dımdızlak babasının evine dönedi yada aman askıan ver borclarımızı kapatalım yada araba alalım bileziklerle diyeni
asla nisandada en az 4 bilezik iste dügündede 4 taktır
ayrıca nerelisiniz ve nisanlınız nereli merak ettim
:KK45: Allah iyiliğini versin. Doğru söze ne hacet!

Bohca olayi bana hep komik gelmistir. Senin pijamani ic camasirini giyecegin elbiseyi niye baskasi alsinki. He adet adet deniyo da bi mantigi var mi allah askina herkes alsin kendi kiyafetini. Kendileri teklif eder sorar alirlar okey ama ben liste yapip bana bunlari alin demeyi acizlik ve eziklik olarak goruyorum. ve ne yazikki simdiden gelincilik oynamaya baslamissiniz erkeklerin anneleri ne hikmetse cok kuymetli oluyo rakibinjz gbi davranmayin

Back