ne düşünsem bilemedim ileriye bakamıyorum

Sizin durumunuzdan ders çıkardım kendime bende lise okuyorum şu aralar bazı şeyleri kafaya takıp dersleri boşlamıştım demekki değmezmiş

İnşallah sizde istediğiniz bir işe yerleşirsiniz

Kendi mesleginizin değerini diger meslekleri küçümseyecek şekilde yazarak yüceltmeseniz daha iyi olurdu.
Ben bu üslubunuzu güzel bulmadim.

Şu an ben de tam ne düşünsem bilemiyorum çalişsam emek versem olacağının garantisi yok,iyice manevi baskı olcak üzerime geçti artık ne dersle uğraşiyosun dicekler,kafama göre bi işim olsa şu an belki biraz teselli olurum ama olmayınca olmuyor,hele o pişmanlık, tüm arkadaşlarım iyi işlere sahipler,evlenip mutlu oldular,hayatlarını kurdular,ben ise belirsizlik içinde yüzüyorum,imrenmede var bu pişmanlığın yanında,kendi işimi kurmamda şimdilik imkansız gibi bişey,yinede bi fikir sundunuz,siz de gönlünüzden geçenlere kavuşursunuz inşallah, mutluluğunuz. Sonsuz olsun

Sizin durumunuzdan ders çıkardım kendime bende lise okuyorum şu aralar bazı şeyleri kafaya takıp dersleri boşlamıştım demekki değmezmiş

İnşallah sizde istediğiniz bir işe yerleşirsiniz
Kesinlikle hedefini şimdiden belirle ona ulaş,çok çok çalış,kendi ayakların üstünde durmak için şimdiden gerekeni yap.

Sağ ol canım ne demek. Dediğim gibi, son bir kez dene. En azından elimden geleni yaptım dersin.

Kendi mesleginizin değerini diger meslekleri küçümseyecek şekilde yazarak yüceltmeseniz daha iyi olurdu.
Ben bu üslubunuzu güzel bulmadim.

Hımm. Siz güzel bulmadıysanız, önemli tabi..

Ayrıca gocunmaya gerek yok. Ceket ilikletmek, küçümseme değil, saygı göstergesidir.

Sizin de avukata, doktora birsey danışmanız gerekse, ciddi bir hukuki ve sağlık probleminiz olsa siz de onların önünde saygılı davranirsiniz.

Demek istediğim her mesleğin ayrı bir değeri vardır. Her emek saygı duyulmayı hak eder.

Ben aksi bi şey mi iddia ettim? Ne bu gocunma? En kutsal meslektir bnm gözümde doktorluK.

Arkadaş İİBF mezunu olduğu için saydığı meslekler değerinde bi mesleğe ulaşamayacağını düşünmüş, bende öyle olmadığını belirttim.

Keşke herkes okuduğunu anlasa da öyle yazsa....

Okuduğumu anlayabilen biri olduğumu düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…