ne düşünsem bilemedim ileriye bakamıyorum

Öyle düşünmeyin. Olumsuz düşünceler sizi üzmekten başka bir şeye yaramaz. 78 iyi bir puan. Biraz daha çalışıp üzerine ekleyebilirsiniz. İlla o ilçede kalmak zorunda mısınız?
Evet üzüyor istemesen de kıyaslanıyorsun bunalıyorsun:KK43:evet ilçeden başka yere gitmem olur ama atanırsam anca o da olmuyor,çalişma ortamımda yok artık desteğimde yok kendimde güçte yok :KK43:çıkmazda kaldım:KK43:

Evet evden çıkmak çok zor geliyor kapadım kendimi bu yüzden,markete falan girsem mi,dedim o kadar okudun bunun için mi deniyor(küçümsemedim o anlamda değil)bide arkadaşlarımı duyunca hayatlarını görünce ben ne yapmışım diyorum,iibf yi de severek okudum ama iş,olanağı sıkıntı atama olarak:-(tekrardan üni için sınava gireceğim seneye biraz olsun teselli için...

Oncelikle baskalari icin bir seyler yapmayin. Eger okumak istiyorsaniz hevesiniz varsa okuyun. Is bulmak için, ailenizi tatmin etmek icin, cevreyi susturmak icin degil.

Kpss ye belki biraz daha yüklenebilirsiniz evde iseniz. 78 almissiniz 85 e rahat cikarsiniz bence. Kendinizi rahatlatacaksa bir ise girebilirsiniz elbet. Ama markette calismak cidden cok zor. Yaparim derseniz girin 1 2 ay calisin kafaniz rahatlasin.
Baskalari icin degil kendinizi dusunerek hareket edin.

Bence is imkani olarak avantajlisiniz bile denebilir. Kotu bir bolum okumuyorsunuz ki. Sizinkisi biraz son sinif ve ya yeni mezun psikolojisi bence. Kpss ye calisin ingilizce calisin yds ye girin alese girin yuksek lisans yapin ozel sirketlerde cok pozisyon var sizin icin idari hakim olabilirsiniz vs. Seceneginiz cok yani. Arkadaslarim avukat ogretmen oldu diye dusunup kendinizi yiprattiginiza degmez bence. Hala cok iyi yerlere gelmek sizin elinizde... ayrica vefatin ardindan kazanmissiniz bu bile buyuk basari bence. Hersey gonlunuzce olsun. :KK49:

Evet üzüyor istemesen de kıyaslanıyorsun bunalıyorsun:KK43:evet ilçeden başka yere gitmem olur ama atanırsam anca o da olmuyor,çalişma ortamımda yok artık desteğimde yok kendimde güçte yok :KK43:çıkmazda kaldım:KK43:

Kaç yaşındasınız?

Selam kızlar nasıl desem derdimi belki saçma gelecek ama,benim yaşadığım ilçedeki lise arkadaşlarım yani çevremdeki çoğu kişi geneli ya öğretmen ya eczacı ya avukat oldu hep iş güç sahibi oldular,ben lisede babamı kaybedince derslerle alakamı kestim hiç çalişmadım sonumu düşünmedim yinede iibf okuyabildim ama,o zamanlardaki aklımla şimdiyi hiç düşünememişim,şu an bu durum beni öyle üzüyor ki bir de annem ailem çevrem baskı yapıyor,herkes çalıştı hak etti sen böyle otur evde diyorlar,bu durum bunalıma sokuyor beni,iş arıyorum teselli olur,diyorum ama oda olmuyor...ne düşüneyim ne yapayım kızlar..şimdiden teşekkür ederim....
ilanları sürekli takip edin
nereden kapı açılacağı belli olmaz
bu sürede de kendinizi geliştirin
belediyenin bile bir dolu kursu var bilgisayar ve dil üzerine..mutlaka kursa gidin birkaç tane
hiç boş durmayın...

aynen ales hazırlanın kpss hazırlanın yüksek lisans deneyin...
kitaplarım yok derseniz sınavdan sonra ücretsiz kitabını yollayanlar bile var .Facebookta bir grupta çok gördüm öyle paylaşım...

Oncelikle baskalari icin bir seyler yapmayin. Eger okumak istiyorsaniz hevesiniz varsa okuyun. Is bulmak için, ailenizi tatmin etmek icin, cevreyi susturmak icin degil.

Kpss ye belki biraz daha yüklenebilirsiniz evde iseniz. 78 almissiniz 85 e rahat cikarsiniz bence. Kendinizi rahatlatacaksa bir ise girebilirsiniz elbet. Ama markette calismak cidden cok zor. Yaparim derseniz girin 1 2 ay calisin kafaniz rahatlasin.
Baskalari icin degil kendinizi dusunerek hareket edin.
Dediğiniz gibi sadece kendimi bi şekilde kanıtlamış olmak için yapmak istiyorum kendim istediğim için değil,bide manevi yükü atmak için annem öğretmen olmamı çok,istemişti ,bi şey demese de kendin ettin kendin buldun dediğini anlıyorum lafla bir şey demiyor ama anlıyorum.3yıl olcak mezun olalı neye umutlandıysam iş için olmadı bi türlü,haliyle baskıda arttı..keşke sadece kendim için bi şeyler yapabilsem,çok teşekkürler yorumunuz beni rahatlattı...

ilanları sürekli takip edin
nereden kapı açılacağı belli olmaz
bu sürede de kendinizi geliştirin
belediyenin bile bir dolu kursu var bilgisayar ve dil üzerine..mutlaka kursa gidin birkaç tane
hiç boş durmayın...
Sürekli takipteyim başvuru devamlı yapıyorum,kursların çoğuna gittim teşekkür ederim,inş bi kapı açılır bi nefes alırım..

Dediğiniz gibi sadece kendimi bi şekilde kanıtlamış olmak için yapmak istiyorum kendim istediğim için değil,bide manevi yükü atmak için annem öğretmen olmamı çok,istemişti ,bi şey demese de kendin ettin kendin buldun dediğini anlıyorum lafla bir şey demiyor ama anlıyorum.3yıl olcak mezun olalı neye umutlandıysam iş için olmadı bi türlü,haliyle baskıda arttı..keşke sadece kendim için bi şeyler yapabilsem,çok teşekkürler yorumunuz beni rahatlattı...

Ne demek :)
Ben eger bu sene düğün olmasa yüksek lisans yapardim. Ales cok zor bi sinav degil. Ben hic calismadan girdim 75 aldim. Eger bir ay calissam rahat 85 alırdım. Zaten yüksek lisans icin 80 ve uzeri yetiyor.
Kpss biraz daha beyin yorucu ama ales öyle degil.
Biraz düşünüp sağlıklı karar verin. Milletin ne dedigi degil sizin hayatiniz önemli olan :KK66:

Bence is imkani olarak avantajlisiniz bile denebilir. Kotu bir bolum okumuyorsunuz ki. Sizinkisi biraz son sinif ve ya yeni mezun psikolojisi bence. Kpss ye calisin ingilizce calisin yds ye girin alese girin yuksek lisans yapin ozel sirketlerde cok pozisyon var sizin icin idari hakim olabilirsiniz vs. Seceneginiz cok yani. Arkadaslarim avukat ogretmen oldu diye dusunup kendinizi yiprattiginiza degmez bence. Hala cok iyi yerlere gelmek sizin elinizde... ayrica vefatin ardindan kazanmissiniz bu bile buyuk basari bence. Hersey gonlunuzce olsun. :KK49:
Evet hayatımın en zor anı çok zor atlattım 15 yaşindaydım babamı kaybettiğimde.o boşlukla derslere ilgim koptu ,babamla hep ders çalişirdik,sanırım onun etkisi var,yinede okuyabildim ama insanlar acımasız hani,sen daha bi iş bulamadın mı dediklerinde bu sızı çöküyor içime.ben 3 yıl olcak mezun olalı ama yeni mezun gibiyim hiç deneyimim yok ki:KK43:teşekkür ederim..

Ne demek :)
Ben eger bu sene düğün olmasa yüksek lisans yapardim. Ales cok zor bi sinav degil. Ben hic calismadan girdim 75 aldim. Eger bir ay calissam rahat 85 alırdım. Zaten yüksek lisans icin 80 ve uzeri yetiyor.
Kpss biraz daha beyin yorucu ama ales öyle degil.
Biraz düşünüp sağlıklı karar verin. Milletin ne dedigi degil sizin hayatiniz önemli olan :KK66:
Hayatımı istegim gibi yaşamayı denicem umarım kulak tıkayıp yapabilirim,

Bende İİBF mezunuyum, müfettişim.

Avukatlar danışmak, doktorlar, eczacılar ve öğretmenlerde teftiş vermek için ceket ilikliyo önümüzde.

Kendini küçümseyip, milleti büyütme gözünde. İstersen gerçekten, başarırısın.

Bende İİBF mezunuyum, müfettişim.

Avukatlar danışmak, doktorlar, eczacılar ve öğretmenlerde teftiş vermek için ceket ilikliyo önümüzde.

Kendini küçümseyip, milleti büyütme gözünde. İstersen gerçekten, başarırısın.
Nasıl bi yol izlemem lazım bunun için,alandan hazırlanmak gerek değil mi,ne sürede halledilebilir,pek ders çalışma imkanımda yok ama yinede tecrübelerinizi paylaşir misiniz

Selam kızlar nasıl desem derdimi belki saçma gelecek ama,benim yaşadığım ilçedeki lise arkadaşlarım yani çevremdeki çoğu kişi geneli ya öğretmen ya eczacı ya avukat oldu hep iş güç sahibi oldular,ben lisede babamı kaybedince derslerle alakamı kestim hiç çalişmadım sonumu düşünmedim yinede iibf okuyabildim ama,o zamanlardaki aklımla şimdiyi hiç düşünememişim,şu an bu durum beni öyle üzüyor ki bir de annem ailem çevrem baskı yapıyor,herkes çalıştı hak etti sen böyle otur evde diyorlar,bu durum bunalıma sokuyor beni,iş arıyorum teselli olur,diyorum ama oda olmuyor...ne düşüneyim ne yapayım kızlar..şimdiden teşekkür ederim....
Kpss'ye hazırlan canım. Yoksa daha çok dırdırını çekersin ailenin. :KK43:

Kpss'ye hazırlan canım. Yoksa daha çok dırdırını çekersin ailenin. :KK43:
Hem de nasıl anlatamam,geçen yıl 2014 \çin çaliştım ama stresten atancak puan gelmedi,tekrar denesem ne tepkiler alacağım .pek beni anlayan kimse de yok ben de içimi buraya döktüm keşke şimdiki puanla bi işim olabilse.bi çıkış arıyorum işte.umarım bi huzur bulurum.

Nasıl bi yol izlemem lazım bunun için,alandan hazırlanmak gerek değil mi,ne sürede halledilebilir,pek ders çalışma imkanımda yok ama yinede tecrübelerinizi paylaşir misiniz

Ben 1 yılımı verdim kpss, kurum sınavı, mülakat sürecine.

Kpss alan bölümü için çokta avantajlı bi bölüm bitirmediğim için dershaneye gittim. Eylülden-hazirana kadar gerçekten ve sadece ders çalıştım. Her gün dershanede işlenen derslerin notlarını ewe gelip tekrar yazıyordum, haftasonu da soru çözümü. Son 4 ay Günde 400 soru çözmeden asla uyumuyordum. Gerçekten asosyalliğin dibine vurdum. Sonuç olarak türkiye derecesi yaptım. Derece yaptığım için de referansa bile çok gerek kalmadan mülakatta zorlanmadım.

Yani işin özü 1 senemi feda ettim hayatımda. ömür boyu ssefasını süreceğim inşallah .

Hem de nasıl anlatamam,geçen yıl 2014 \çin çaliştım ama stresten atancak puan gelmedi,tekrar denesem ne tepkiler alacağım .pek beni anlayan kimse de yok ben de içimi buraya döktüm keşke şimdiki puanla bi işim olabilse.bi çıkış arıyorum işte.umarım bi huzur bulurum.
Ben hiç çalışmadan pes ettim. Her yerde torpil var. Kpss puansız, mezun olur olmaz Gümrük Bakanlığı'na aldıracaklardı beni ama cidden vicdanım el vermedi bir türlü. Salak mıyım, aklım var fikrim var kendim çalışır atanırım diye düşündüm. Zaten bir şirkette güzel bir işim vardı. Sonra da hazırlanmak nasip olmadı. Öyle torpilsiz atanmak içinde 85-90lı puanlara ihtiyaç oluyor. Nerede bende çalışacak azim? Bende bir de yapamazsam korkusu var. Çalışıp da hayal kırıklığına uğrama korkum yüzünden hiç çalışmıyorum. En azından çalışmadım diye avutuyorum kendimi. Seneye formasyon alacağım. 2017ye hazırlanacağım. Olmazsa da o zamana erkek kardeşim üniversiteden mezun olur. Babamlar ona iş kurmayı düşünüyor. Ona ortak olurum ne yapayım. Bana teklif etmişti zamanında, gözüm korktu batırırım diye. Kardeşim erkek, onun kendi alanında olacak en azından iş. Ben de çalışırım işte yanlarında. Nasip... Size gelince, son bir kez deneyin derim. Yoksa iş kurun kendinize. KOSGEB falan girişimcilik kursu veriyor, sonra da kredi alabiliyorsun. Hatta bir kısmını da hibe ediyor. Tabi cesaret edebilirseniz yapın bunu. Kar getiren bir iş olmalı.

Kpss a tipine girip uzman mufettis denetmen olabilirsin sistem degismediyse p49 puanini yuksek tutup kurum sinavlarina girebilirsin mesela:KK66:

X