Ne dusunmem gerek bilmiyorum

33 yaşta dert edilecek bir yaş değil kesinlikle. Ben bizzat yasamadığım için kesin cümleler de kurmak istemiyorum ama etrafımda anne baba kaybını küçük yaşlarda yaşayanlar var, yoklukları elbette hissedilir de günlük hayatı etkilenen sürekli modu düşük olan kimseyi bilmiyorum, yas süreci, onunla başa çıkma ile ilgili bir yardım almalısınız. Babanızın vefatına bağlıysa durumunuz. Bazı insanların genel duruşu da öyle olabiliyor bir şeye bağlı olmaksızın.

Yasiyla ilgili bende öyle dusunuyorum ama normalde hemen hamile kalmadigim icin kendisi dert ediniyordu ilerledikce daha zorlasacak diye korkuyor. babamdan sonra boyle kaldi durusum iste . Modum dusuk hep hergun o sebepten aglamam ama icimde oldugu icin tam gulemem oyle dururum hep aklmin kosesindedir hep bunu hic dert etmemistim bugune kadar oyle yasamaya alismistm simdi bebegim eklenince ustune agir geldi yardim alacagim

Öncelikle geçmiş olsun
Yaşadığınız ağır bir olay
Terapi almanızı alıyorsanız da devam etmenizi tavsiye ederim.

Çocuk isteseniz de istemeseniz de o geleceği zaman gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…