Ne dusunmem gerek bilmiyorum

Esimi yipratmamak icin ugrasiyorum ama kendim icin yapamiyorum. Zaten bu kaybim hic beklemedgm anda gelmisti tam vazgecmis kabullenmistik olmuyor diye. Yine nasip neyse o olacagini biliyorum . Zamanla yada hemen olacagi varsa olur elbet. Ben bu konuda biraz fikre dusunmeye kalbimi yatistirmaya ihtiyac duyuyorum

cok tesekkur ederim bakacagim

Reactions: Kuf
Cok tesekkur ederim

Bana hipnoterapinin çok yardımı oldu

Arkadaşım yaşadıkların için çok üzgünüm… Rabbim bir daha yaşatmasın sana güzellikler versin ama hayatta başımıza ne gelirse gelsin yine aynısı olur mu diyerek devam edemeyiz bu kendimize işkence olur. Bence tüm gücünü topla,evrene güzel mesajlar ver,Allaha emanet et kendini ve yeniden dene. Bunu da özellikle eşinin ama senin de korksan da istediğinizi vurguladığın için söylüyorum yoksa benim haddime değil Allah emin ol daha güzelini nasip edecektir sana. O işini iyi bilir Rabbim hakkınızda en hayırlısını en sağlıklısını versin

Ben babamdan sonra hayata devam edemeycgmi dusunmustum. Kismen oyle oldu . hic tam gulemiyorum mesela her seyde onu ariyor gozlerim 12 yil oldu hâlâ ayni hep buruk bir kısmım adım suratsıza cikti. Simdide bebegimin kaybindan sonra hic hayata donemycem gibi. Normal davranmaya calisiyorum ama kendi aklimla celisiyorum resmen

Cok tesekkur ederim amin

Ne kadar oldu kaybınız bilmiyorum ama belli bir süre korkularınız normal, yasınız olması acıyı yaşayabilmeniz.Ben de ilk zamanlar bir daha asla olmayacak gibi düşünmüştüm ,eşyalarını dağıtmıştım hamilelere falan.Üç tane oldu sonra ,Allah bağışlarsa.
Terapiye gidebilirsin ne hissettiğini ne istediğini anlamada sana rehber olur.

İlaçlara bu gözle bakmayı acilen bırakmamız lazım.
Malesef cagimizda hersey ilacla cozuluyor gibi gorunuyor sonra cok daha farkli sorunlar goruyoruz oyuzden sicak bakamiyorum ilaclara. Kolay kolay agri kesici bile icmem. Ki psikoloji icin ilaclar supheye dusurmustur hep beni

1henuz cok yeni 1bucuk ay oldu . Bende dagittim herseyini . Umarım bugunleri bende atlatirim sizin gibi

Malesef cagimizda hersey ilacla cozuluyor gibi gorunuyor sonra cok daha farkli sorunlar goruyoruz oyuzden sicak bakamiyorum ilaclara. Kolay kolay agri kesici bile icmem. Ki psikoloji icin ilaclar supheye dusurmustur hep beni
Umarım bilmem ne kürü, bilmem ne çayı, sülük, hacamat gibi şeylere de mesafeniz vardır.

Sizi bu konuda çok iyi anlıyorum. Umarım bundan sonrası için hep güzelliklerin geldiği bir hayatınız olur

Umarım bilmem ne kürü, bilmem ne çayı, sülük, hacamat gibi şeylere de mesafeniz vardır.
Var. Etkisinden emin olmadigim hic biseye sicak yaklasamiyorum. Yalniz bana ve diger insanlara yazdiginz seyleri goruyorum neden surekli herkesi ezecek gibi yada bi agresifce cevap verme geregi duyuyorsunuz. Gayet ılımlıda konusabilirz burda dertlesmek icin varız.

iyi oldugnu dusunuyorsunuz madem alip okurum denemekte fayda var saolun
Ben faydasını görüyorum ve eski bir kitap faydasını gören çok insan var. İçinde bazı teknikler var ve okudukça aa çok doğru diyor insan. Fayda görürseniz yazın bana çok sevinirim.

Ben faydasını görüyorum ve eski bir kitap faydasını gören çok insan var. İçinde bazı teknikler var ve okudukça aa çok doğru diyor insan. Fayda görürseniz yazın bana çok sevinirim.
Alip okudugumda yazacagim

Sert ne yazdım Allah aşkına? İlla emoji mi koymam lazım, canım cicim mi demem lazım? Bu düşünceden uzaklaşmalıyız dedim. Alternatif tıpa da böyle bakın dedim. Ne var bunda? Acınız var biliyorum. Sizi terslemiyorum. Dümdüz yazıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…