Ne diyeyimki...Küçüklükte taciz .s

sevgiperisi_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2011
51
0
36
Ankara
Merhabalar herkese.Bu başlığa girip okumaya niyetlendiğiniz için çok teşekkür ederim... :71:

Bunları düşünürken,yazarken bile titriyorum.. :59:
Ben şu an 16 yaşımdayım (haftaya giriyorum). 12-13 yaşlar arasında tacize uğramıştım...Çocuktum,nereden bileyimki.Tam öğle vaktinde dışarı çıkmıştım..İlk defa askılı giymiştim dışarıda,zar zor izin alarak çıkmıştım dışarıya.Benden küçük çocuklar vardı,onlarla oturup sohbet ediyorduk sitenin içerisinde,taşlarda.Oturduğumuz yerin hemen yanında site çıkışı vardı,biz çocuklarla sohbet ederken birden genç bir "abi" geldi...Şöyle bir baktı,elinde siyah bir poşet vardı,telefonla birisini aradı sessizce konuştu..Sonra beni çağırdı,bende yalnız gitmeyeyim diye yanımda o sıra 3. sınıfa giden kızı almıştım yanıma...Sonra yanına gittik adamın.Bana saçma sapan bir site sordu."Bilmiyorum" diye geçiştirmeye çalıştım bende...Sonra bir baktım diğer çocuklar ayağa kalktı,gitti...Bir tek kızla ben birde o "genç çocuk" kaldık.. :50:
Neyse işte "Çok tatlısın","çok güzelsin","gözlerin ne güzel mavi yeşil karışımı,gamzelerin çok tatlı" felan demeye başladı gülerek...Bende teşekkür ettim uflayıp puflayarak ama bir türlü gitmek bilmiyordu."Adın ne senin?" diye sordu.Bende kafadan bir isim atmayı düşünüyordum o sırada.Ama o kız batırdı herşeyi."Leyla ablaa ben gidiyorum annemlerle havuza gidiyoruz biz." dedi.."Bekle" diyemeden gitti..Bende gidecektim onunla ama kolumu tuttu "o"."Bi dakika ya" dedi.Bende hafif bir çığlık atar gibi oldum ama yinede birşey yapamadım korkudan,sonuçta çocuktum yani,o poşetin içinde ne var göremiyorsun..."Gölge bir yer var mı buralarda bildiğin?" felan dedi."Yok" dedim bende korkuyla.hemen arkamda apartman vardı,balkonun altı...Oraya gittik zorla."Eve gidicem ben annemler çağırcak." dedim,nereden geldiyse aklıma... O da "tamam gideceksin,burada mı oturuyorsun" dedi. " Hıııı" dedim bende :59: "ben gidiyorum dedim" yere çömeldi kolumdan tuttu beni...Bacağına oturttu :25: "ya bak bağırırım " dedim hafif bi çığlık attım,baktım korkudan sesim çıkmıyor.."Tamam gideceksin,yarın şurada buluşalımmı?" dedi bana.."Iıı yarın olmaz anneannemlerdeyiz biz"diye attım kafadan."Diğer gün?" başımdan savmak için "olur olur" dedim."bırakkk gidicem ben yaa" diyip hafif bir çığlık daha attım ama bakan yok... :59: "tamam öpeyim o zaman" dedi "neee" dedim ama tam dudağımdan öpecekken yana kaydım,dudak yanıma denk geldi..Koşarak kaçtım oradan arkama bile bakmadım dönüp.O kadar çok titriyordumki...Yolu uzatarak başka yerden gittim eve,belki takip ediyordur diye.ve birkaç ay boyunca hiç çıkmadım dışarıya,ne balkona,ne pencereye.Korkudan hep kabuslar gördüm.Eğer bağırmasaydım kesinlikle başıma kötü birşey gelecekti,burada bunları yazamıyor olacaktım... :59:

Bir iki yıl sonra şeker bayramında şeker toplarkende gördüm onu,yalnız başıma eve gidiyordum,peşime takıldı yine...Allah'tan arkadaşımın evi yakındıda onun evine koştum kaçtım.:2:

Yıllar geçti ama artık ben erkeklere güvenemez oldum,çok saçma biliyorum ama gerçekten güvenemiyorum,hep kaçıyorum onlardan...Ne yapacağım bilemiyorum...Lütfen yardım edin bana.Çok zor durumdayım,yaşayan anlar ancak :14::14::14:

canım çok şükür ki başına bişey gelmemiş, birilerine (psikolog olabilir) anlat ve aş bunu bence.. bi de 16 yaşındasın zaten bu dönemde erkeklerden uzak durmanda fayda var sıkma bunun için canını..

Aşağılık köpekler..Pislikler...
Gelde böyle bir dünyaya kız çocuk doğur..
Midem bulanıyor böyle şeyler duyunca görünce okuyunca..
Ne anlıyorlar böyle yaparak ellerine ne geçiyor ya..
Nasıl bir hastalık hastasıdır bunlar..
Kızkardeşi yaşında biri için insan nasıl başka şeyler düşünebilir ya..
Allahın belaları topu cehennemde yansında seslerine kulak veren olmasın..
Böylelerini toplıcaksın sokaklardan tek tek hadım ediceksin..
Devletimiz maşallah herşeyin peşine düşüyor herşey için özel korumalar bekçiler atanıyor ama böyle sapıklar için kurulan bi teşkilat yok!!!

Canım bu arada çok geçmiş olsun üzüldüm geçmişte yaşadığın olaya..eminim izleri duruyor ruhunda..Çok fazla düşünmemeye çalış ve Allaha havale et bu insan kılığına girmiş hayvanları.!!

Desteğiniz için teşekkür ederim düşünmemeye çalışıyorum ama bir şekilde giriyor aklıma işte :18:
Allah'a şükür paçayı sıyırmışım yoksa neler gelecekti başıma.Adamın bakışları hala gözümün önünde...

Desteğiniz için teşekkür ederim düşünmemeye çalışıyorum ama bir şekilde giriyor aklıma işte :18:
Allah'a şükür paçayı sıyırmışım yoksa neler gelecekti başıma.Adamın bakışları hala gözümün önünde...

Bir dahaki gördüğünde kesinlikle polisi ara..
eminim bu tip insanların başka suçlarıda vardır yada bi şekilde mimlidir..
gerekeni yaparlar onun için..

Bir dahaki gördüğünde kesinlikle polisi ara..
eminim bu tip insanların başka suçlarıda vardır yada bi şekilde mimlidir..
gerekeni yaparlar onun için..

görürsem ben dalarım herhalde polise gerek kalmaz :52:
Şaka tabii ki. Keşke görsem...
Lütfen bu yazıyı okuyanlar çocuklarına dikkat etsinler benimki yine korkak çıktı da bıraktı ama diğerleri daha kötü olabilir Allah korusun

böyle ........ler ortalıkta çok. bunları hadım edeceksin ki bir daha çoluğa çocuğa musallat olmasınlar.onlar için kız mış erkek çocuğumuş, hayvanmış farketmiyor malesef. ebeveynler çocukları çok iyi gözetim altında tutmalı.aileden kişiler bile taciz edebilir, komşulardan vs da olabilir allah korusun. geçen gün evden çıkarken, apartmanın önündeyim puzzle yapmıştım mukavaya yapıştırdım ve çerçevelettirmeye götürürken hiç tanımadığım bir kız çocuğu abla bana bunu versene diyor kızım bu çöp değil atmıcam, yok yalvarıyor kız, abla nolur ver.yok dedim kıza bu yaptığın çok ayıp tanımadığın insanlardan bişey isteme diye kızdım.geçen günde kocam çöp atarken kız gene kutu varmış elinde onu istiyor oda kızmış kısaca ; bu çocuk yarın öbür gün biri çağırsa gel sana dondurma alcam, bişey alcam diye kandırıla bilir, yani hiçmi anası babası bişey öğretmemiş hayret bişey .komşuma söylemedim hep öyle diyor kaç kez söyledik annesine dedi.sonra başına bişey gelse çocuğun ah vah edecekler gelmeden önce önlem almak lazım. allah akıl fikir versin, ıslah etsin.

okurken nefes alamadığımı farkettim. insanın böyle tipleri sıkıştırıp köşeye....çok şükür ki sana birşey olmamış. böyle olaylar başına gelen öyle çok kız varki. ne yazıkki hiç bir şey gelmiyor elden...ben birinje rastlasam allah yarattı demeyeceğim ama. dilerim artık böyle şeyler hiç olmaz

lanet olsun lanet allah beter etsin işte maalesef ülkemizde böyle yapsın yapsın sal sokağa yurtdışında bunlar bilinir her mahallede listeleri olur çocukların olduğu yerlere yaklaşamazlar bile oh yine af geliyor tüm sapıklar katiller sokaklara

son zamanlarda ne kaar çok bu vb. konular açılıyor...kız çocuk yapmak istemiyorum bu yüzden (keşke elimde olan bişi olsa di mi:59: ) çünkü adamlar için yaşın falan hiç önemi yok..hele özellikle sesini çıkaramaycağını düşündüğü için özellikle küçük yaştaki kız çocuklarını taciz ediyor..hele şu son döenmde vardı bir tane kayseride ki olay:50: aklımdan çıkmıyor bir türlüüü...Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın ama ailelerde lütfen dikkat etsin..

Benim de 19 aylık bir kızım var bunları okudukça çok korkuyorum ya benim kızımın da başına gelirse diye. Annem beni dışarı gönderdiği zaman hep gözümün önünde ol derdi evin önünden hiç ayrılmazdım sık sık camdan kontrol ederdi. Genç kızlık döneminde de hiçbir arkadaşıma yatıya göndermezdi sadece ailesini çok iyi tanıdığım kişilere gündüz oturmasına giderdim o da öyle saatlerce falan değil sık sık arardı. Tek başına tatil imkanı yok heryere ailece giderdik zaten babam yok. Şimdi bakıyorum da annemi çok iyi anlıyorum bizim için en doğrusunu yapmış:50:

kızım şimdiye kadar hep kreşteydi servis evden alır eve bırakırdı şimdi 1. sınıfa başladı korkudan çalışamadım bu sene çalışıcam ama eve bi bakıcı bulucam okul zaten evin karşısında hele atanınca kesinlikle yatılı birini alıcam allah korusun çocuklarımızı onu ne kadar sıkmasam da haberi yok ben hep gözümün önünden ayırmıyorum her an gözüm üstünde

Kız veya erkek çocuk 12-13-15-17-19 ne fark eder?
Dil tutulur şok olursun tepki veremezsin
donar kalırsın
Filmlerde veya haberlerde çığlık atarsın "neden tepkisiz kaldın" diye
ama hiççççççç bir şey yapamızsın.
SEN, BEN, BİZ
Tacize uğrayanlar ne ömür boyu unuturuz
ne de bu yaşadığımızı yakınımıza anlatabiliriz.
Sadece kirli bir anı ve çook iyi bir (tecrübe) olarak kalır yanımızda:14:

Son düzenleme:
kız ya da erkek çocuk ayrımı yapmıyor ki sapıklar ....ben de çok korkuyorum , küçük bir ilde yaşıyorum, eskiden büyük şehirler kozmopolit yapıları nedeni ile korkuturdu beni , ama ne yazık ki şimdilerde yaşadığım yerde bile bu tip sapkınlıkların fazlaca yayıldığını duyuyorum...kardeşim avukat olduğu için hemen hemen hergün bu tip olayların içinde , olanların hepsini anlatsam kızını kapıdan dışarı çıkartmazsın deyip duruyor....Allah ıslah etsin böylelerini , tüm iyi insanları da kötülüklerden korusun

Bitanem benim :(
Bende 15 yasındayken yaz tatilinde bir konfeksiyonda çalışmıştım. Yengemde orda çalışıyor diye evde sıkılmamak için gönderiyordu ailem. Neyse o iş yerinde çalışan bi manyak vardı. Hassiyetsizin biri. Evli ve bikaç aylık bebeği vardı. Bir gün yemekhanede yemek yerken gelip beni sevdiğini söyledi. annem zorla evlendirdi beni karımı sevmiyorum gibi sözler söylüyodu. Bende daha küçüğüm tabi titriyorum korkudan. Gitmeye çalışıyordum kapıyı kapattı kolumu tuttu öpmeye çalıştı izin vermedim sıkıstırdı beni duvara tam bana bişiy yapmaya yeltenmiştiki iş yerinin çaycısı gelip kurtarmıstı beni. şuan yazarken bile aynı senn gibi çok kötü oldum. Ama bu bana ders oldu asla iyi niyetle bile olsa hiçbi erkek arkadasıma yakın olmadım. Hep aynı şey olacakmış gibi geliyordu. Zamanla yendim. 22 olcam bikaç ay sonra hala daha güvenmem erkeklere. Bi sevgilim bile yok zaten :) içinde tutma bunu mutlaka en yakının olan ama güvendiğin birine anlat yada bi psikoloğa git. yoksa yedikçe yiyo insanı. çok iyi anlıyorum seni sıkılma ve üzme kendini ş...z için değmez. her zaman temkinli ol kimseye güven olmuyor artık. İnşallah seni senden çok seven hayatını birleştireceğin insan vardır. ki sen daha küçüksün o nedenle okuluna ve derslerine bak çok öpüyorum :)

ne olursa olsun başına ne gelirse gelsin herşeyini ailene anlat. sakın hiçbirşey saklama. o yaşlardayken ben 60 yaşlarında bir adamdan aşk mektupları alıyordum ve beni sürekli biyerlere davet ediyordu. takipe diyordu. ben olanların farkında bile değilken anneme mektubu verdim. ve anında olaylar gelişti. polisler makhemeler, hapis. neler oldu. ama eğer anneme o mektubu vermemiş olsaydım inan bana hayatımın hatasını yapmış olacaktım. bu tür şeyleri asla ama sla saklama. senden ricam bu, çok önemli

ruhsuz pislik
acayip sinirlendim şu an
zaten sokağa güzel bi' şekilde çıksan hemen laf atıp, taciz etmeye kalkıyolar
kafasız mı ne bunlar anlamıyorum ki
bence bi' uzmanla konuş ve aşmaya çalış bu konuyu canım, iyi ki sana bi' zarar gelmemiş daha kötüsü olmamış :34:

Hepinize çok teşekkür ederim ilginiz için :71:
Evet haklısınız çocuklara çok iyi bakmak lazım...Benim annem çok dikkatli bu konuda.O yıllarda annem henüz emekli olmamıştı,babamla çalışıyorlardı,abim vardı başımda, o da nereden bilsin...
O zaman anlattım aileme olayı.Apartmanda polis var annem onunla konuştu,çok endişelendi.Bir süre dışarı çıkartmadı beni.
Öyle işte..Umarım kimsenin başına gelmez böyle şeyler...
Tekrar çok teşekkürler :70::71:

Güzelim allaha şükür ki bir şey yapamamış sana...
Benim de başıma buna benzer bir olay gelmişti.
Yazın annem, babam, ben ve ablam balkonda oturup çekirdek yerdik, kola içerdik. Akşamları bakkaldan kola ve çekirdek alma görevi benimdi. Bakkal da eve çok yakındı. Apartmanımızda da hep tanıdıklarımız oturur; ama tesadüf o ki bir hafta önce başka birileri taşınmıştı, biliyordum. 12 yaşındaydım o zaman. Bakkala gittim yine, bakkaldan dönerken benden önce apartmana birinin girdiğini gördüm ve ben de arkasından girdim, kapıyı kapattım. Adam beni görünce sen burada mı oturuyorsun diye sordu, ben de nedense yeni taşınanlardan biri olduğunu düşündüm. Evet, dedim. Siz yeni mi taşındınız dedim, evet dedi o da. Sonra bana sorular sormaya başladı, kaça gidiyorsun, adın ne filan gibi...Her seferinde daha da yaklaştı ama ve ben bir terslik olduğunu anladım. En son bir kere öpebilir miyim seni deyince, bağırırım herkes gelir diyerek yukarı doğru koşmaya ve merdivenleri çıkmaya başlamıştım. Sonra kaçtı o sanırım, ben de annemlere anlattım, babam aşağı indi filan; ama bulamadılar. Ne yazık ki bir hafta sonra filan, annem öğretmendi bizim eve yakın bir okulda, annemin okulundan bir kız çocuğuna apartman boşluğunda tecavüz ettiklerini duyduk. Ben gerçekten çok korkmuştum, uzun zaman o adamın suratı gözümün önünden gitmedi, sonra sonra geçti sanırım o travma. Hala apartmana girerken önce kapıyı sonuna kadar açıp biri var mı diye bakarım... Allah kimseye yaşatmasın, bu kadar şanslı olmayabilirdik sanıyorum ki. Allah hepimizi sapıklardan ve kötü insanlardan korusun...

bir bebeğim olsun çok istiyorum ama böyle olaylarla karşılaşınca korkuyorum.. Keşke ailene söyleseydin olanları .O adam kesinlikle hapsedilmeli Allahtan sana bir şey yapamamış ama ya diğer çocuklarımız?

Back