Hayir devir öyle bir devir olmus ki; kadinlar buraya gelip esim bana küfretti ben de hemen bosandim ondan, esim beni birakip annesinin tarafini tuttu ayrildik, esim beni cok sevdigi halde bana kötü davrandi hemen gittim actim bosanma davasini dedigi zaman hemen kadin olarak seviniyosunuz havaya giriyosunuz bak iste ne güzel kadinlar ezdirmiyo kendini biz cok degerliyiz diye.. hemen bi yükselmis hissediyosunuz kendinizi. Insanlar böyle düşündüğü sürece bi tane evlilik kalmaz bu ülkede herkes bosanir o zaman. Kadin her zaman yuvayi yapandir idare edendir haddinden fazla asagilanmadigi sürece alttan alandir erkek daha serttir daha tek yönlü düşünür her seyi ama kadin daha detayli bakar her seye düsüncelerini gerek konusarak gerekse davranis olarak esine anlatir ve ayni seyleri onun da görmesini saglar. Bunlarin farkinda degilseniz aman öteye git diyenden bosanma taraftariysaniz isterseniz 50 yillik evli olun benim icin farketmez..
senin simdi bogazini sıkar atarım bi kenara yeter lan ettigin felan diyo
Bakin ayni adam benim icin tabiki hakli degil. Ben yanlis anlasildim. Aslinda böyle anlasamayan hep küfürü yiyip dayagi yiyip razi olan bunlari savunan insan hic degilim. Hatta bak bu sene torunu olacak annem bile yillarca babamdan siddet gördüğü icin daha bu sene ayrildi ve ben hep destekledim annemi. Bizim dün yasanan tartismamiz aslinda o kadar büyük bisey degildi. Her zaman şaka da olsa biz esimle birbirimize deriz seni daga kaldirip orda yakicam felan diye hatta esim dalga gecer korkutmaya calisir beni ben de söylerim ayni seyleri ama asla ciddi olmadik. Kinu sahibine destek olmak istedim sadece. Bu kadin mecbur simdi bi süre daha bekleyip esini ölcüp tarticak öyle degil mi. Mecbur yani biz yapma desek de o öyle yapicak çünkü esini seviyo bizim söylememizle ha deyince birakamaz esini. Ben sadece o bekleyecegi sürede biraz daha alttan alsin biraz skain olsun hani mantikli düsünsün bütün evliliklerin dört dörtlük olmadiklarini düsünüp bi de hamis halinde bunalima girmesin diye böyle konustum. Sürekli bi kavga cabasinda olmasaydiniz bunu anlardiniz zatenNormal bir anda mutluyken herkes melek gibi herkes sakin ve anlayislidir zaten. İnsanin karakteri de hamuru da sinirlendiğinde zor zamanlarda meydana cikar.
Burada şiddeti kufuru normal karsilanmasi öğüdü veremezsiniz özellikle normal karsilamayan birine. Siz normal karsiliyor olabilirsinz. Esiniz bunu normal karsilayan bir kadinla evlenmiş olunca bu hal normallesmis olmuyor ama....Herkes kendine gore es bulmasi bu yüzden mühim zaten.
Ve hamile karniyla oturan kadini tüfekle vurmakla tehdit edip yumrugunu getirip karnina vura vura oldururum bu çocuğu aldir diyen adam ya karaktersizdir ya ruhsal sorunludur. Size göre öpüp basa konulacak adamsa ne diyebiliriz.
Konuyu ben acmadim bu bir ikincisi ben kadinin kocasinin yaptiklarini dogrulamadim sadece biraz daha sakin olsun mantikli düsünsün her evliligin dört dörtlük olmadigini düşünerek karar versin biseylere diye böyle konustum hamile o en duygusal zamanlarinda biraz olsun destek alsin en azindan siz bu konuyu acan kadina aman o ne bicim koca hemen ayril tedavi ettir onu birak onu derseniz kacip gelmis evlenmis kizcagiz ailesiyle görüşmüyo karninda cocugu tekme attgiina göre en az 5 aylik intihar eder o halinde eger sizi dinlerse. Ben de söyledim evdegi tüfegi yok et belli ki esine kötü seyler cagristiriyicagristiriyo dedim biraz alttan al dedim dertlerini paylasmaya calis belli ki bunalmis dedim konusmaya anlasmaya calis onunla dedim aman erkek ona kolay nasilsa deyip gecme dedim bi süre daha bekle ölc tart düşün sonra ver kararini hamilesin dedimbunlari konusmamin yanlis oldugunu söyleyin haksizsin deyin 5. Katta oturuyorum su pencereden kendimi atmazsam benden adisi yok hadi haksizsin deyin bana !!!Böyle bir cümle kuran biriyle aynı masaya oturmam, bırakın evlenmeyi.
Herkesin standartlarını kendi standartlarınız ya da kendi çevreniz, mahalleniz gibi düşünmeyiniz.
Konu sahibine dövmüyor öp de başına koy yazan kadınlara da söyleyecek bir şey bulamıyorum. Dövenler de evlendiği saniye dövmüyor herhalde, bir gün böyle tehdit ediyor (ki üsluptan niyet de belli karakter de) ertesi gün dövüyor, 1 yıl sonra öldürüyor.
Görünce yolumuzu çevirdiğimiz kırolarla evlenmek bir tercihtir, ancak madem halinizden memnunsunuz ve kocanızı allayan ballayan mesajları beğeneceksiniz, konuyu açmasaydınız. Zaten sorun değil sonuçta, ''erkek o.'' geniş düşünemez ama küfredebilir, hakaret edebilir. Çocuğunuza yumruk sıkıp tehdit edebilir. Niye konu açtınız o halde?
Bakin ayni adam benim icin tabiki hakli degil. Ben yanlis anlasildim. Aslinda böyle anlasamayan hep küfürü yiyip dayagi yiyip razi olan bunlari savunan insan hic degilim. Hatta bak bu sene torunu olacak annem bile yillarca babamdan siddet gördüğü icin daha bu sene ayrildi ve ben hep destekledim annemi. Bizim dün yasanan tartismamiz aslinda o kadar büyük bisey degildi. Her zaman şaka da olsa biz esimle birbirimize deriz seni daga kaldirip orda yakicam felan diye hatta esim dalga gecer korkutmaya calisir beni ben de söylerim ayni seyleri ama asla ciddi olmadik. Kinu sahibine destek olmak istedim sadece. Bu kadin mecbur simdi bi süre daha bekleyip esini ölcüp tarticak öyle degil mi. Mecbur yani biz yapma desek de o öyle yapicak çünkü esini seviyo bizim söylememizle ha deyince birakamaz esini. Ben sadece o bekleyecegi sürede biraz daha alttan alsin biraz skain olsun hani mantikli düsünsün bütün evliliklerin dört dörtlük olmadiklarini düsünüp bi de hamis halinde bunalima girmesin diye böyle konustum. Sürekli bi kavga cabasinda olmasaydiniz bunu anlardiniz zaten
Hayir devir öyle bir devir olmus ki; kadinlar buraya gelip esim bana küfretti ben de hemen bosandim ondan, esim beni birakip annesinin tarafini tuttu ayrildik, esim beni cok sevdigi halde bana kötü davrandi hemen gittim actim bosanma davasini dedigi zaman hemen kadin olarak seviniyosunuz havaya giriyosunuz bak iste ne güzel kadinlar ezdirmiyo kendini biz cok degerliyiz diye.. hemen bi yükselmis hissediyosunuz kendinizi. Insanlar böyle düşündüğü sürece bi tane evlilik kalmaz bu ülkede herkes bosanir o zaman. Kadin her zaman yuvayi yapandir idare edendir haddinden fazla asagilanmadigi sürece alttan alandir erkek daha serttir daha tek yönlü düşünür her seyi ama kadin daha detayli bakar her seye düsüncelerini gerek konusarak gerekse davranis olarak esine anlatir ve ayni seyleri onun da görmesini saglar. Bunlarin farkinda degilseniz aman öteye git diyenden bosanma taraftariysaniz isterseniz 50 yillik evli olun benim icin farketmez..
Konuyu ben acmadim bu bir ikincisi ben kadinin kocasinin yaptiklarini dogrulamadim sadece biraz daha sakin olsun mantikli düsünsün her evliligin dört dörtlük olmadigini düşünerek karar versin biseylere diye böyle konustum hamile o en duygusal zamanlarinda biraz olsun destek alsin en azindan siz bu konuyu acan kadina aman o ne bicim koca hemen ayril tedavi ettir onu birak onu derseniz kacip gelmis evlenmis kizcagiz ailesiyle görüşmüyo karninda cocugu tekme attgiina göre en az 5 aylik intihar eder o halinde eger sizi dinlerse. Ben de söyledim evdegi tüfegi yok et belli ki esine kötü seyler cagristiriyicagristiriyo dedim biraz alttan al dedim dertlerini paylasmaya calis belli ki bunalmis dedim konusmaya anlasmaya calis onunla dedim aman erkek ona kolay nasilsa deyip gecme dedim bi süre daha bekle ölc tart düşün sonra ver kararini hamilesin dedimbunlari konusmamin yanlis oldugunu söyleyin haksizsin deyin 5. Katta oturuyorum su pencereden kendimi atmazsam benden adisi yok hadi haksizsin deyin bana !!!
İsinize gelmeyince 3 5 dengesiz mi olunuyor?Konu sahibi arkadasim anliyorum ben seni dedigim gibi az bi bekle ölc tart sonra karar verirsin ha ayni hareketleri görürsen de tekrar hic cekinme git konus annenlerle sagligindan cocugundan önemli degil yine ayril o zaman zaten ama biraz bekle derim ben su durumda dedigim gibi konusmaya yükünü hafifletmeye calis biraz öyle dene bakalim benim esim bir dedigimi iki etmez bizim de evliligimiz size benziyo biraz insallah seninki de cabuk doner eski haline allah yardimcin olsun. Ha burada 3 - 5 dengesiz bi araya gelmis aman bosan aman ondan koca olmaz aman onu hastaneye yatir diyolar dinlersen delirirsin dedigimi yap sen sakin ol kimseye uyma bi süre düşün bekle sadece Allah 'a emanet ..
Adam da hemen geberiyo zaten ben deliyim beni götürüp hastaneye yatirsinlar diye kendini yirtiyo Allah' im yaZaten konu sahibine yazdım son yazdıklarımı.
Hanımefendi ikimiz de 5.kattan atlamayacağınızı biliyoruz, o sebeple kusura bakmayın, haksızsınız.
Alttan almak ne demektir? Ölümle ve bebeğini öldürmekle tehdit edilen bir kadın alttan alırsa onda gurur namına bir şey kalır mı? Ben böyle bir annem olsun istemem mesela, sizi bilemem.
Konu sahibinin de intihar edeceği falan yok, kocasının tedavi olması da gayet mantıklı bir öneri. Neden kocanı öldür demişler gibi tepki veriyorsunuz anlamak mümkün değil. Adam hasta, tedavi olsun işte. Ne var bunda?
Ne düşünürseniz düşünün de "dengesiz" deme hakkını nereden alıyorsunuz?Konu sahibi arkadasim anliyorum ben seni dedigim gibi az bi bekle ölc tart sonra karar verirsin ha ayni hareketleri görürsen de tekrar hic cekinme git konus annenlerle sagligindan cocugundan önemli degil yine ayril o zaman zaten ama biraz bekle derim ben su durumda dedigim gibi konusmaya yükünü hafifletmeye calis biraz öyle dene bakalim benim esim bir dedigimi iki etmez bizim de evliligimiz size benziyo biraz insallah seninki de cabuk doner eski haline allah yardimcin olsun. Ha burada 3 - 5 dengesiz bi araya gelmis aman bosan aman ondan koca olmaz aman onu hastaneye yatir diyolar dinlersen delirirsin dedigimi yap sen sakin ol kimseye uyma bi süre düşün bekle sadece Allah 'a emanet ..
Soyleyecek mantikli lafı olmayanlarin başvurduğu klasik yöntemlerden biri iste...diğer bir yöntem de şiddet oluyor genellikleNe düşünürseniz düşünün de "dengesiz" deme hakkını nereden alıyorsunuz?
Yine kendimi Honolululu gibi hissettim.Diyecek mantikli lafı kalmayanlarin başvurduğu klasik yöntemlerden biri iste...diğeri de şiddet oluyor genelde:)
Yasimiz daha genc sen tecrübelisin belli. Bizim yaslarimizda ileriyi görüp karar vermek o kadar zor ki.. insanin basina ne gelecegi hic belli olmuyor .. allah senin de yardimcin olsun konu sahibiyle birlikte nasil kötü hissediyorsundur kim bilirAhhh kuzum ah..bende senin yaşında evlendim.hemde çokkkkk severek ve sevilerek..sonra hayatın yükü bindi omuzlarıma ..eşimin ailesi hiç olmadı..ne doğumumda ne de mutsuzluklarımda..sürekli sorun ysşamaya başladık..kızımı tam ,11yıl görmediler.ben ne sayıldım ne sevildim onlar tarafından..ailem maddi manevi hep yanımda şükürler olsun..onada öyleler ..ve şimdi bana hep hak veren adam onca yıl sonra bir kere geldiler diye onca şeyi unutuverdi..kızını ve beni hiçe sayıp onları arkalamaya başladı...ne oldu yani..ben hayatım boyunca bir adam taşıdım sırtımda..ama şimdi omuzlarım çokkk ağrıyor..onca haksızlığa boyun eğen bir eşe karşı sevgim adım adım bitiyor...oysa hiçbir mücadelesi olmaksızın ailesiyle hayatına devam ediyor...bense çocukluğumu .gençliğimi harcadığıma yanıyorum şimdi...sana tavsiyem bu adama asla güvenme..sinirlede olsa yapılmayacakları yapmış...allah yardımcın olsun...
Adam da hemen geberiyo zaten ben deliyim beni götürüp hastaneye yatirsinlar diye kendini yirtiyo Allah' im yaneyse ya asil sizin gibilere kocanizin konu sahibine davrandigini gibi davranip sonunuzu görmek lazim da iste kime niyet kime kismet ben devre ayak uydurmaya calisip dinin kurallarini görmezden gelip aslinda cahaletin en dibinde olan insanlarla aşık atmam bu da son mesajim hadi selametle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?