Ne diyeceğimi Bilmiyorum Evliliğime Nazar mi Deydi :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim anlamadığım, boşanmak böyle adamlara katlanmaktan neden daha korkunç?
Boşanmayı dünyanın sonu olarak görmek neden?
Yemişim kolay kurulmayan yuvayı.
Boşanmak dünyanın sonu değil hayatın başlangıcı bile olabilir.
Katlanmayı tercih edip cici cici bahaneler uydurarak kendi değersizliğine değersizlik katmayı neden tercih eder bir kadın?
Adamdan gelen üç kuruş mu? Çalışıp hayata tırnaklarıyla tutunmak mı zor geliyor anlamıyorum ki.

Selam kızlar 1.5 yıllık evliyim 18 imde kaçarak evlendim bazı sebeplerden ötürü ailemle kendi kararın üzerine konuşmuyorum ve görüşmek istemiyorum..
herneyse çok güzel bir flört ardından evliligim var di di diyorum çünkü dün akşam kavgamizdan sonra kafam acayip karışık.
Eşim aşırı sinırlı bir insan sinirden gözü dönüyor resmen Ve aşırı küfürbaz ( babası da öğle )
neyse dün akşam hersey güzeldi yemek yedik felan..
oturuyorduk çöp arabasi geldi eşime döndüm "Beebegim içerde çöp birikmiş atarmisin " oda kalktı ses etmeden bende hamileyim bacak ağrım var die yattım o ara kızım tekmeliyordu videoya alıyordum.
Bir anda eşim " Allah belanı Versin Karı kere " diye bağırdı ben tabi soook dediğim ilk şey ne oluyor ya bu ses etmedi baktım elinde posetlerle kapıyı acamadan geri donmus pat die bıraktı mutfağa şaşkın şaşkın bakıyorum ilk kez bela okuyor ve bana. .
Istemsiz ettigi küfurlerini isittigim çok oldu ama bu değil...
sonra ofladi pofladi odaya girdi.
Ben işin aslını hala anlamamisim aşırı sinir yüklendi bana elimi yüzümü yıkadm yok kendime gelemiyorum mutfağa atıp ağlamaya başladım.
geldi kalma burasi soğuk içeri gel dedi dedim bırak beni kendime geliyim gelicem.
Zorla içeri girdik elimde ekmek parçası vardı onu yemeğe çalışıyordum bıraktım. Ye lütfen felan dedi.
Bir anda burnum kanadı peçete getirdi Üstüm kan olmuştu resmen.
sonra sarılmak istedi ben sarılmadm neden dedi dedim kırıldım bir çöp için beddua ettin bana die bizim ki patladi vay efendim zaten hicbisiyi alttan almazmisim yok bana laf soylenmezmis yok sinirliymis ağzından çıkmış olabilir mis. de vs vs.
sonra gözü dönmüş belli bir oraya bir buraya gidiyor işte boşa ozaman bende tamam dedim yarın gidiyorum.
Evde av tüfeği var bir gözü onda bir gözü bende vay beni birakicaksin öğle mi vururum lan seni dedi dedim vur sıkıyor sa vur..
BAK ELIF yaparım demeler He adı diyorum bana döndü çocugu da aldiramassin dimi ben 2. Soook dedim salak misin sen neredeyse doğurucm ne aldırmasi albuki ikimizde istemistik.
Döndü elini yumruk yapıp karnima doğru yemin ediyorum vura vuran öldürürum dedi ben mahfoldum orda minicik yavruma dedi.
Ben sinirden kalktım bak sen iyi degilsin aşırı derecede sapittin git dışarıya sinirini boşalt gel öğle konusucaz Yok gitmedi o akşam baya kavga ettik ben kendimi yatak odasina attım ve kapıyı kapadim kapının önünde Özür diledi ağladı aşırı iş stresi varmış..bu arada işler yok durum kötü kenarda para yok bebek gelicek. Sonra açtım kapıyı yanıma yattı saat 3 tu millet bizim kavgalarimizi dinlemistir eminim.
Dediki beni bırakma gitme ne olur die yalvardi suan için baristik gibi ama bir yanimda yipranmis gibi.
kızlar uzun oldu ama lütfen düzgün yorumlarinizi bekliyorum. .
esinin yaptıkları suclu tamam ama sendne her kavgada tavsanın gözüne ısık tutulmus gibi davran am donma kalma yani esin küfür etti sende et o zaman bu adamdan ayrılmıcan dimi o yüzdne bosa büyütmeye gerek yok kısmıstır bisye yada cöp atmak istememsitir yanii

kadınlar su erkekleri yönetmeyi bi türlü beceremiyolar hadi pasam hadi erkegim diye ooo neler yaptırırlır erkege

Adam da hemen geberiyo zaten ben deliyim beni götürüp hastaneye yatirsinlar diye kendini yirtiyo Allah' im ya :KK70: neyse ya asil sizin gibilere kocanizin konu sahibine davrandigini gibi davranip sonunuzu görmek lazim da iste kime niyet kime kismet ben devre ayak uydurmaya calisip dinin kurallarini görmezden gelip aslinda cahaletin en dibinde olan insanlarla aşık atmam bu da son mesajim hadi selametle :KK70:

Biri cehaletin en dibi mi dedi? Ban yemek istemiyorum. Susacağım. :KK51:

Selam kızlar 1.5 yıllık evliyim 18 imde kaçarak evlendim bazı sebeplerden ötürü ailemle kendi kararın üzerine konuşmuyorum ve görüşmek istemiyorum..
herneyse çok güzel bir flört ardından evliligim var di di diyorum çünkü dün akşam kavgamizdan sonra kafam acayip karışık.
Eşim aşırı sinırlı bir insan sinirden gözü dönüyor resmen Ve aşırı küfürbaz ( babası da öğle )
neyse dün akşam hersey güzeldi yemek yedik felan..
oturuyorduk çöp arabasi geldi eşime döndüm "Beebegim içerde çöp birikmiş atarmisin " oda kalktı ses etmeden bende hamileyim bacak ağrım var die yattım o ara kızım tekmeliyordu videoya alıyordum.
Bir anda eşim " Allah belanı Versin Karı kere " diye bağırdı ben tabi soook dediğim ilk şey ne oluyor ya bu ses etmedi baktım elinde posetlerle kapıyı acamadan geri donmus pat die bıraktı mutfağa şaşkın şaşkın bakıyorum ilk kez bela okuyor ve bana. .
Istemsiz ettigi küfurlerini isittigim çok oldu ama bu değil...
sonra ofladi pofladi odaya girdi.
Ben işin aslını hala anlamamisim aşırı sinir yüklendi bana elimi yüzümü yıkadm yok kendime gelemiyorum mutfağa atıp ağlamaya başladım.
geldi kalma burasi soğuk içeri gel dedi dedim bırak beni kendime geliyim gelicem.
Zorla içeri girdik elimde ekmek parçası vardı onu yemeğe çalışıyordum bıraktım. Ye lütfen felan dedi.
Bir anda burnum kanadı peçete getirdi Üstüm kan olmuştu resmen.
sonra sarılmak istedi ben sarılmadm neden dedi dedim kırıldım bir çöp için beddua ettin bana die bizim ki patladi vay efendim zaten hicbisiyi alttan almazmisim yok bana laf soylenmezmis yok sinirliymis ağzından çıkmış olabilir mis. de vs vs.
sonra gözü dönmüş belli bir oraya bir buraya gidiyor işte boşa ozaman bende tamam dedim yarın gidiyorum.
Evde av tüfeği var bir gözü onda bir gözü bende vay beni birakicaksin öğle mi vururum lan seni dedi dedim vur sıkıyor sa vur..
BAK ELIF yaparım demeler He adı diyorum bana döndü çocugu da aldiramassin dimi ben 2. Soook dedim salak misin sen neredeyse doğurucm ne aldırmasi albuki ikimizde istemistik.
Döndü elini yumruk yapıp karnima doğru yemin ediyorum vura vuran öldürürum dedi ben mahfoldum orda minicik yavruma dedi.
Ben sinirden kalktım bak sen iyi degilsin aşırı derecede sapittin git dışarıya sinirini boşalt gel öğle konusucaz Yok gitmedi o akşam baya kavga ettik ben kendimi yatak odasina attım ve kapıyı kapadim kapının önünde Özür diledi ağladı aşırı iş stresi varmış..bu arada işler yok durum kötü kenarda para iiyok bebek gelicek. Sonra açtım kapıyı yanıma yattı saat 3 tu millet bizim kavgalarimizi dinlemistir eminim.
Dediki beni bırakma gitme ne olur die yalvardi suan için baristik gibi ama bir yanimda yipranmis gibi.
kızlar uzun oldu ama lütfen düzgün yorumlarinizi bekliyorum. .
bak iste adam aslınd aoyuncagı elinden alınmıs cocuk gibi oksa sacını anlat kısık bi ses tonuyla ve o tüfegi derhal kaldır insna sinirle herseyi yapar
bu sadcee erkek icin degil kadında yapar sinirler yani

Adam da hemen geberiyo zaten ben deliyim beni götürüp hastaneye yatirsinlar diye kendini yirtiyo Allah' im ya :KK70: neyse ya asil sizin gibilere kocanizin konu sahibine davrandigini gibi davranip sonunuzu görmek lazim da iste kime niyet kime kismet ben devre ayak uydurmaya calisip dinin kurallarini görmezden gelip aslinda cahaletin en dibinde olan insanlarla aşık atmam bu da son mesajim hadi selametle :KK70:

Seni kib liyorum lakin sabrım kalmadı.

Ailem ayırmaya çalıştı arkamdan kaçtım die bir ton laf yaptilar.
annem biliyordu eşimle kaçarak evlenicegimi sonra engel olmak adına tekirdagda bir eve kapatildim hayatım film gibi bebeğim ah ah bilemezsin

çok da haksız değilmiş ailen sanki böyle karnındaki bebeğe küfür edecek bir kocaya bende kızımı vermezdim. hemde çok küçük evlenmişsin

B
Hanımefendi konuyu dine çekmek de yasak. Hayır çekecekseniz de sınıfta kalırsınız çünkü kadınların şiddet görmelerini diliyorsunuz bu mesajınızda.

Kabul etmek istemiyorsunuz biliyorum da, sizin kocanız gibi ölüp biten adamlar karılarına hakaret falan etmiyorlar. Evlilikten vazgeçemiyorsunuz diye herkese hakaret etmeyi bırakın.
biliyorum konuyu dine cekmenin yasak oldugunu. Keske yasak olmasaydi öyle ayetlerle hadislerle kendi düşüncelerimin dogru oldugunu ispatlardim ki size ama konusulmuyo iste. Ben siddet yanlisi degilim. Kesinlikle degilim. Kadin yeri gelince kendisini korumayi bilmeli. Ama her insan hata yapar. Sonucta cok severek evlenmisler ve kocasi dövmemis onu tehdit etmis. Ve ilk kez olmus bu. Bunun icinde bosa kocani git diyemem. Sadece bi süre daha bekle dedim konu sahibine. Hemen bosanmayi düşünmek yerine cözümler aramasini istedim hepsi bu. benim esim de dün bana ilk kez oyle bi cümle kurdu ama olse gene söyledigini yapamayacagini biliyorum esimi taniyorum. HePimiz hata yaptik yeri geldi söylemememiz gereken seyler söyledik. Bi kez bi hatayi yapip geri hatasini anlayip Özür dilemesini bilen insan her zaman ikinci bi sansi hakeder. Niye bu kadar büyüdü bu konusmalarim nasil yaptiniz ben bile anlamadim. Bi kadin olarak sunu biliyorum ki kaskadin milletiyel basedilmez :)

Yasimiz daha genc sen tecrübelisin belli. Bizim yaslarimizda ileriyi görüp karar vermek o kadar zor ki.. insanin basina ne gelecegi hic belli olmuyor .. allah senin de yardimcin olsun konu sahibiyle birlikte nasil kötü hissediyorsundur kim bilir :KK43: merak ettigim sonra naptin peki ? Simdi ne karar verdin napiyosun mesela ? :KK43:
Yazım ve noktalaman ilginç bir şekilde çok düzgün. :KK57: :KK57::KK57:

Öyle yazinca bildin sandim:)
Ay yok, hani böyle düşünceleri savunan kadınlar genel de: ''Cnm..... o sSnin beyin, o erkek sonuçtas,yuvayi disi kus ypar. herkez cok abartyr nevar yani hakarat ettiyse sen altan al cnom...'' falan yazarlardı. Şaşırdım.

Admin ozeldende yazıcam burdada yazıyorum çok konu dışı oldu konuyu kilitleyebilirmiyiz lütfen?
Ben bazı arkadaşlardan aldım cevablarimi onlar içinde ayrıca teşekkür ederim..
Lüzumsuz Yorum yapanlarda sizlerde sağolun....

Konu sahibesinin talebi üzerine yorumlara kapatılmıştır.

Bu arada TeMbeLteNeKee başka üyeliğin yoktu:KK66: ama az evvel banlanır banlanmaz üyelik aldın, üyelik alırsan anlarım, anlarsam banlarım, he tabii TeMbeLteNeKee üyeliğinin ban süresi de uzar çünkü banlıyken üyelik alıp yorum yapmak yasak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X