- 24 Nisan 2013
- 5.848
- 9.870
- 178
Hayir devir öyle bir devir olmus ki; kadinlar buraya gelip esim bana küfretti ben de hemen bosandim ondan, esim beni birakip annesinin tarafini tuttu ayrildik, esim beni cok sevdigi halde bana kötü davrandi hemen gittim actim bosanma davasini dedigi zaman hemen kadin olarak seviniyosunuz havaya giriyosunuz bak iste ne güzel kadinlar ezdirmiyo kendini biz cok degerliyiz diye.. hemen bi yükselmis hissediyosunuz kendinizi. Insanlar böyle düşündüğü sürece bi tane evlilik kalmaz bu ülkede herkes bosanir o zaman. Kadin her zaman yuvayi yapandir idare edendir haddinden fazla asagilanmadigi sürece alttan alandir erkek daha serttir daha tek yönlü düşünür her seyi ama kadin daha detayli bakar her seye düsüncelerini gerek konusarak gerekse davranis olarak esine anlatir ve ayni seyleri onun da görmesini saglar. Bunlarin farkinda degilseniz aman öteye git diyenden bosanma taraftariysaniz isterseniz 50 yillik evli olun benim icin farketmez..
Size göre böyledir bize göre de böyle değildir siz kimsenin hayattan eşinden beklentilerini yargılayamazsnz. Ve hayat genel geçer kurallara gore ilerlemez sizin bu kurallariniz ancak sizi bağlar başka kimseyi degil
Gerekirse 10 kere bosanir 10 kere evlenir sizi neden ilgilendirir ki bu?