Ne diyeceğimi Bilmiyorum Evliliğime Nazar mi Deydi :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hayır, anlamadım. Öfkemin en sınır halinde de "herşeyden nefret ediyorum pff." diye cümleler kurarım, sinirlendiğimde yerimden bile kalkmam, gidip aynı benim gibi bir adamla da evlendim. Bir tane canım bir tane de beynim var onları kullanıyorum. Kendi anneniz adına konuşun daha iyi olur, ben küfrettirmiyorum.

Esim bana göre hareket eder evet gitme derim gitmez yapma derim yapmaz bazen öfkeyle söyler geri Özür diler ama bana küfretmez ben ayrintiya girmeden bunlari anlatarak konu sahibini rahatlatmaya calistim sadece bu site birbirinizle atismak birbirinizden üstün görünmek icin degil unutmayin sürekli bi tersleme sürekli bi burnu havadalik aman öyle koca mi olur aman öyle kari mi olur bunlarla bi yere varamazsiniz evet carsaf carsaf siddet haberlerini seyrediyorsun hala Türkiye standartlarini anlamissin karisini öldüren öldürene vala ben kocami öpüp basimin üstüne koysam yeridir

Zaten bu laflar bozuk psikolojiyi gösteriyor. Ben kimseden öfke anında bak boğar kenara atarım diye bir laf duymadım. Kendini kontrol edebilen insan, öfke anında dahi susan insandır. Aman dikkat et sen yine de...

Ne ayıp ya annelerimizin öpülmedik yeri kalmamıştı falan . Ay lütfen savunma artık kendini ya battıkça batıyorsun

"Normal" algınız çok ilginçmiş.
Bunlar anormal tavırlar kendinizce normalleştirip evcilik oynamayın bence.

Bu anlatiklariniz sadece bir bahanedir. Herkez sinirliyken, kizginken küfretmez etrafa saldirmaz.
Gercekten olgun ve akli basinda bir insanin yapacagi seyler degil bunlar :)

Tabi caniiim dört dörtlük insansinizdir siz simdi olur mu ilk kadin peygamberim desen yeridir su an hic arkandan konusturmadin hic dengesiz birine denk gelip de küfür yemedin hep cok iyi bi insan oldun gönül rizasi aldin eminim meleksin sen

Hayır efendim öfkeyle her şeyi konuşamaz. Yok öyle bir dünya.
Adam olup "öfkesiyle başa çıkma"yı öğrenmeli.

Adamın içinde saklı cevherler ortaya çıkmış.

Öp başına koy ozaman ne diyim. Ayrıca bana ne sizin evlilik yaşamınızdan. Ben senin şiddete olan tutumunu eleştirdim, normal karşılamanı eleştirdim. Olayı farklı hale getirmeye çalışma.

Alakası yok, beş para etmez insanlarla aynı ortamda bulunmamaya dikkat ederim, o yüzden küfürü/hakareti normalleştirmiyorum hayatımda. Kadın peygamber olmaması, arkamdan konuşulmasını umursamamam, dengesiz insanlarla ilişki kurmamam ve gönül rızası gibi şeylere inanmamamı geçiyorum.

şaka yapmıyorsunuz degil mi?
yorum yaptıgınız kisinin durumunu bilemem ancak kendi adıma soyleyeyim "intihar edicem, kendimi öldürcem" benzeri cümleler hicbir ofkeli anımda kullanmadım,
ustelik fena sekilde gozu donen, burnundan kulaklarından duman tütercesine ofkeli hallerim vardır, sırf bu hissimin bile olmaması gerektigini düsündügüm icin psikologa gittim.
bence siz normallerinizi gözden gecirin.
sınırlarda gezinen bir hayat tarif ediyorsunuz, yogun stres ve baskı altında nelerle karsılasacagınızı tahmin bile edemezsiniz.

Bu anlatiklariniz sadece bir bahanedir. Herkez sinirliyken, kizginken küfretmez etrafa saldirmaz.
Gercekten olgun ve akli basinda bir insanin yapacagi seyler degil bunlar :)
insan kocasini kendisi yönlendirir derkeN anlatmak istedigim buydu zaten benimle ayni seyleri konusuyosun farkinda degilsin kacip evlendiklerine göre konu sahibinin yasi da esinin yasi da küçük belli biz de öyleyiz karakterimiz tam oturmadan evlendik 24 yasinda 22 yasinda erkek ne demektir hamur iste ya nasil sekillenirse o yastan sonra öyle pisip kalir sen ne kadar esinin yaninda okursan konusmaya calisirsan her durumda ona sakinligi ögretirsen bagirip cagirmak yerine kirildigini sakin bi sekilde belli edersen o da sana benzer bosa dememisler atalarimiz körle yatan sasi kalkar diye kendine benzet o zaman madem esinden memnunsun ama bazi yönleri canininsikmaya basladi kendine benzet onu

"Normal" algınız çok ilginçmiş.
Bunlar anormal tavırlar kendinizce normalleştirip evcilik oynamayın bence.
1 senedir ayni evde yasiyoruz esimle bu zamana kadar anlattigim gibi bi defa mal dedi yanlislikla laf arasinda sonra defalarca Özür diledi ve bi daha da öyle bisey olmadi Hatta 1 bucuk sene oldu beraberiz 1 senedir ayni evde yasiyoruz ve 1.5 seneden sonra bana dün aksam bana ilk kez bogazini sikar atarim seni simdi bi kenara dedi ve sinra gozleri doldu bakti ben sakinim bagirmadan cagirmadan sadece anlamlica gözüne baktim aglamak üzereydi saatlerce Özür diledi sarildi öptü bebegimin annesi yemin ederim kaldiramayacagim bi dönemden geciyorum ve bana biraz olsun yardimci ol beni anla cok kirdim seni anliyorum söz veriyorum bi daha böyle konusmicam dedi ve bugün yine eskisi gibi melek gibi her insanin bunaldigi dönemler vardir önemli olan o dönemde idare etmek onlari konu sahibi de zaten istese de istemese de bi süre daha bekleyip bakicak benzer seyler oluyo mu diye siz istiyosunuz ki esi bi anlik öfleyle agir konustu diye ayrilsin hemen bitirsin gitsin ne kadar kolay oldu sizin icin böyle seyler napsin karninda cocuguyla zaten bi süre bekleyecek beklemeye bari rahatlatin biraz aa o nasil erkek aaa onun tedavi görmesi lazim aman allahim neler duyuyorum bunlar nedir ya hemen bosasin gitsin o zaman hic durmasın tövbe estagfirullah ya

1. Niyet okumayın. Hiç kimse için, eşiniz için bile bunu yapmayın. Herkes niyeti neyse ona göre davransın.
2. 8 yıllık evliyim, 15 yıldır aynı adamla birlikteyim ve sizin kadar kesin konuşmuyorum çünkü karşımdaki insan, insanın olduğu yerde her şey olur.
Umarım acı bir şekilde tecrübe etmezsiniz bazı şeyleri ki eşiniz öfke kontrolünü öğrenmezse olacak olan bu gibi.
Sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza lakin yine de böyle koşulsuz güvenmeyin derim.
Eşinizin normal olmayan davranışlarına bahane aramanız ne ona yardımcı olur ne de çözüm.
Selamlar, sevgiler, iyi akşamlar.

Bak iste nasil arkandan birisi sana küfretse bile umursamiyosan, eger esinin seni gercekten sevdigini asil karakterinin o olmadigini esinin zor dönemlerden gectigini aslinda söylediklerini yapamayacagini senden asla vazgecmeyecegini biliyosan simdi senin bogazini sikar atarim dediginde de umursamamayi bilirsin degil mi çünkü sadece öfkeyle söyledigini biliyosun. Hayir tamam bu sözleri esim bana söyledi ama 1 bucuk seneden sonra ilk kez böylw bisey oldu bu sözleri duydum diye esim hatasini anlayip Özür diledigi halde hemen gidip bosanma davasi mi acim napim yani bunu mu istiyosun. Simdi ben bunlari anlatip vala esim bana böyle söyledi ben de katlanamadim hemen ayrildim yazsaydim buraya mutlu olcaktin demek ki ..

Normal bir anda mutluyken herkes melek gibi herkes sakin ve anlayislidir zaten. İnsanin karakteri de hamuru da sinirlendiğinde zor zamanlarda meydana cikar.

Burada şiddeti kufuru normal karsilanmasi öğüdü veremezsiniz özellikle normal karsilamayan birine. Siz normal karsiliyor olabilirsinz. Esiniz bunu normal karsilayan bir kadinla evlenmiş olunca bu hal normallesmis olmuyor ama....Herkes kendine gore es bulmasi bu yüzden mühim zaten.

Ve hamile karniyla oturan kadini tüfekle vurmakla tehdit edip yumrugunu getirip karnina vura vura oldururum bu çocuğu aldir diyen adam ya karaktersizdir ya ruhsal sorunludur. Size göre öpüp basa konulacak adamsa ne diyebiliriz.

Hayir devir öyle bir devir olmus ki; kadinlar buraya gelip esim bana küfretti ben de hemen bosandim ondan, esim beni birakip annesinin tarafini tuttu ayrildik, esim beni cok sevdigi halde bana kötü davrandi hemen gittim actim bosanma davasini dedigi zaman hemen kadin olarak seviniyosunuz havaya giriyosunuz bak iste ne güzel kadinlar ezdirmiyo kendini biz cok degerliyiz diye.. hemen bi yükselmis hissediyosunuz kendinizi. Insanlar böyle düşündüğü sürece bi tane evlilik kalmaz bu ülkede herkes bosanir o zaman. Kadin her zaman yuvayi yapandir idare edendir haddinden fazla asagilanmadigi sürece alttan alandir erkek daha serttir daha tek yönlü düşünür her seyi ama kadin daha detayli bakar her seye düsüncelerini gerek konusarak gerekse davranis olarak esine anlatir ve ayni seyleri onun da görmesini saglar. Bunlarin farkinda degilseniz aman öteye git diyenden bosanma taraftariysaniz isterseniz 50 yillik evli olun benim icin farketmez..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…