• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne diyeceğimi Bilmiyorum Evliliğime Nazar mi Deydi :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evlenmeden once de daha dogrusu eskiden de sana küfrediyosaydi göz göre göre evlenmissin zaten bunun icin onu simdi suclaman yanlis ama sana ilk defa küfrettiyse o ayri mesele esin gercekten degisiyo demek ..

Evlenmeden önce yok hiç eder miydi salak lafı bile çıkmıyordu.
Ilk değil evlendiğimden 1 hafta sonra anladım ben ama işte

Evlenmeden önce yok hiç eder miydi salak lafı bile çıkmıyordu.
Ilk değil evlendiğimden 1 hafta sonra anladım ben ama işte
O biraz da sana gercek yüzünü sonradan göstermis canim ama kayinpederin hakli o da dedigim gibi farkindadir hatasinin yazik onlarin acisindan da düşünmek lazim bize hep sıkıntıyı biz cekiyomusuz erkekler umursiyomus gibi geliyo ama ne firtinalar kopuyo iclerinde esin böyle dertlerini kolay paylasmayan biri galiba böyle ani patlayislar yasadigina göre

Eger kolay paylasmayan biriyse onunla eskisinden daha cok konusmayi dene gününün nasil gectigini sordugunda özetlemesine izin verme ayrintilari sor öyle öyle sıkıntı ettigi seyleri de alirsin agzindan dedigim gibi benim esimde de seninkine acık acıcık benzerlik var ama biz konusarak cözüyoruz cogu zaman ben zorluyorum agzindan cimbizla laf aliyorum diyebilirim ama bu cok etkili oluyo ortak cözüm aradigimiz icin daha sakin oluyo her seferinde de bana söylüyo eger ssen beni anlamayip benimle konusmasaydin bana zorla anlattirmasaydin ben deli olurdum bu kadar yükün altindan nasil kalkardim diyo bi de dedigimi dene

yaşadığın olayın nazarla hiç bir ilgisi yok.eşinin tedavi görmesi lazım sinir hastası çünkü.hepimiz evimizde sorunlar yaşıyoruz her günümüz harika geçmiyor ve inanki maddi sıkıntıyı aylardır çekiyoruz bizde birimize bir kez olsun bu nedenli ne kavga ettik ne de başka bişey.eşiniz bağrıp çağırmaya sebep arayan biri evin kapısınının kilidini açamadı diye bela mı okunur.iyi düşünün derim ben tedavi olamadığı sürüce yarın öbürgün dayak atar gibi bile geldi bana.

kendinizi ve bebeğinizi sakının o adamdan hiç sağlıklı davranmıyor psikolojik yardım alması şart.

Canım benim ihtiyacın olan sadece biraz zaman ölcüp tartman icin biraz bekle derim ben sus dinle önce bak bakalım aynı seyleri esin tekrarlıyo mu ona göre bazı seylerin kararını verip esini yargila derim ben

şaşkınlıkla okudum.
dengesizmidir nedir?

canımcım erkeklerin iş stresi hiç çekilmiyo gerçekten de.... tamam hamilesin haklısın ama gözü dönmüş belliki sende iyice tahrik etmişssin giderim diye. erkek o erkek bizim gibi düşünmez ağzından cıkanları o yüzden parladımıydı azcık alttan alcan. hiç böyle bisiy yasanmamıs gibi davran olur boyle seyler hep güllük gülistanlık mı olcanız sanki

Bacım iyimisin sen ?

Bacım iyimisin sen ?
niye benimki de öyle bazen öfkeyle senin simdi bogazini sıkar atarım bi kenara yeter lan ettigin felan diyo ama ses tonu aşırı yükseliyo sonra bakıyo ben dudagı büzmüs oturuyorum geri Özür diliyo aşkım çok kırdım seni Özür dilerim nolur beni de anla cok bunaldım bebis yolda para yok cok calisiyorum falan filan bana sarilip öpüyo hersey geciyo geri haklı aslında erkek onlar bizim gibi geniş çaplı düsünmüyolar ki bi kez para yok nasıl yapıcam diye düşünmeye basladilar mi bunalima giriyolar hemen erkegi her zaman kadin yönlendirir bunu unutmayın :anneadayı:

Nasil bag kurdun arasinda anlayamadim dogrusu her böyle davranan uyusturucu kullansaydi haliz dumandi

niye benimki de öyle bazen öfkeyle senin simdi bogazini sıkar atarım bi kenara yeter lan ettigin felan diyo ama ses tonu aşırı yükseliyo sonra bakıyo ben dudagı büzmüs oturuyorum geri Özür diliyo aşkım çok kırdım seni Özür dilerim nolur beni de anla cok bunaldım bebis yolda para yok cok calisiyorum falan filan bana sarilip öpüyo hersey geciyo geri haklı aslında erkek onlar bizim gibi geniş çaplı düsünmüyolar ki bi kez para yok nasıl yapıcam diye düşünmeye basladilar mi bunalima giriyolar hemen erkegi her zaman kadin yönlendirir bunu unutmayın :anneadayı:

Çok geniş çaplı erkek yönlendiriyormuşsunuz gerçekten aman nazar değmesin :nazar: Bir gün dudağınızı büzemeden boğazınız sıkılmaz umarım, bu dediklerinizi de siz unutmayın başınıza bir şey gelmeden.

Eşiniz bir gün gerçekten boğazınızı sıkıp bir köşeye atsa ??

Para yok diye şiddet eğilimini normal gören mantığı hiç bir zaman anlamadım ve anlayamayacağım.

Ayrıca bir erkeği kadın yönlendirmez. En azından bizim evimizde bu böyle değil çok şükür. O mantığı da anlamam hiç birzaman. Ben eşimle, kendi kendini mantıklı bir şekilde yönlendirdiği için evlendim. O da bana hiç bir zaman boğazını sıkar atarım demedi. Harırlatmanız için tşk ben halimden çok memnunum.

Bazı yorumlardan adamların neden böyle olduğunu anlamış bulundum.
"""Canım onlar erkek yaa, stresliler, olur öyle şeyler. Benimki de diyo ama dudağımı büzünce anlıyo. Hak vermek lazımm dırırırdırırı.........""""

Bilgecim dudak büzülünce çok tatlı oluyolar ya eşleri kıyamıyor.
Yıl 2015, çarşaf çarşaf kadına şiddet haberleri, ve şiddet eğilimini savunabilen bir bayan. Gerçekten şaşkınım. Kelimelerin yetersiz kaldığı nokta bu olsa gerek.

Çok geniş çaplı erkek yönlendiriyormuşsunuz gerçekten aman nazar değmesin :nazar: Bir gün dudağınızı büzemeden boğazınız sıkılmaz umarım, bu dediklerinizi de siz unutmayın başınıza bir şey gelmeden.
Benim kocam benimle cok severek evlendi simdi de bunu kanitliyo da her zaman söylüyo da eskisinden daha daha cok seviyo beni benim esim bana kizar eder ama cocugumuz diye de ölür ayni zamanda bunlari söylüyo ama bu zamana kadar bana bi kez mal dedi o da agiz aliskanligi laf arasinda söyledi bunun icin benden kizmadigim halde saatlerce Özür diledi insanlar öfkeyle herseyi konusabilir sen hic öfkenden simdi kendimi öldürürüm ya da sunun bogazini sıkıp atcaksın bi kenara simdi kafayi yicem vs. Cümleler kurmadin mi kafayi mi yedin gerçekten sonunda ya da birini öldürdün mü ya da intihar mi ettin öfkeyle cok agir olmadigi sürece agizdan hersey cikabilir önemli olan aslinda yürekten söylemedigini anlatmak karsidakinin onu anlayacagi kadar kendini tanitmak kendine güvendirmek ve gönül almayi bilmek agzimizdan cikan herseyi yapsaydik simdi ben memlekette saglam adam birakmamistim ve annelerimizin öpülmedik yani kalmamisti anlamissindir umarim ;)

Bilgecim dudak büzülünce çok tatlı oluyolar ya eşleri kıyamıyor.
Yıl 2015, çarşaf çarşaf kadına şiddet haberleri, ve şiddet eğilimini savunabilen bir bayan. Gerçekten şaşkınım. Kelimelerin yetersiz kaldığı nokta bu olsa gerek.
Yaşlarına veriyorum ben.. Daha 18 19 yaşlarındalar.Evcilik oynuyorlar şu an daha...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X