- 27 Eylül 2013
- 4.237
- 8.122
- 248
Benim kocam benimle cok severek evlendi simdi de bunu kanitliyo da her zaman söylüyo da eskisinden daha daha cok seviyo beni benim esim bana kizar eder ama cocugumuz diye de ölür ayni zamanda bunlari söylüyo ama bu zamana kadar bana bi kez mal dedi o da agiz aliskanligi laf arasinda söyledi bunun icin benden kizmadigim halde saatlerce Özür diledi insanlar öfkeyle herseyi konusabilir sen hic öfkenden simdi kendimi öldürürüm ya da sunun bogazini sıkıp atcaksın bi kenara simdi kafayi yicem vs. Cümleler kurmadin mi kafayi mi yedin gerçekten sonunda ya da birini öldürdün mü ya da intihar mi ettin öfkeyle cok agir olmadigi sürece agizdan hersey cikabilir önemli olan aslinda yürekten söylemedigini anlatmak karsidakinin onu anlayacagi kadar kendini tanitmak kendine güvendirmek ve gönül almayi bilmek agzimizdan cikan herseyi yapsaydik simdi ben memlekette saglam adam birakmamistim ve annelerimizin öpülmedik yani kalmamisti anlamissindir umarim
Hayır, anlamadım. Öfkemin en sınır halinde de "herşeyden nefret ediyorum pff." diye cümleler kurarım, sinirlendiğimde yerimden bile kalkmam, gidip aynı benim gibi bir adamla da evlendim. Bir tane canım bir tane de beynim var onları kullanıyorum. Kendi anneniz adına konuşun daha iyi olur, ben küfrettirmiyorum.