Ne diyeceğimi Bilmiyorum Evliliğime Nazar mi Deydi :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olay nerden nereye gelmiş. Kapı kilitliyse açsın yani nedir? Sinirlendiği konu ne anlamadım? Hep mi böyle?

Eşim eve kapatmadi ailem kapattı o konuya açıklık getireyim.

evliliğinde nazar değecek ne var ki? kocan birden sinirli olmamış nihayetinde hep böyleymiş böyle sinirlenince hayvanlık -hamile kadını ve bebeğini ölümle tehdit eden biri için az bile kalır- yapıyorsa evliliğiniz pek de iyi değil demektir. aileni dinleseydin keşke.

eşin duygularını çok uç yaşıyor anlaşılan... önce yumrukla bebeği öldürürüm diyip sonra göbeğini öpüyor. seni öldürürüm diyip sonra da sensiz ölürüm diyor. ne enteresan biri ya

şakamısınız yahuu yok artıkk
Yok yok kesin şaka bu kadın yada kadın değil
Çok haklısınız size katılıyorum
Bizim evde avtüfeği yok ilk işim almak olucak

Esin cinnete meyilli anlasilan, hadi vur oldur diye uzerine gitme sakin.
Evdeki tufegi yok et diyecegim ama bicak bulur bir sey bulur yine yapar.
Bebegi yumrukla oldurmekten bahseden adamla ayni cati altinda ne kadar yasayabilirsin bilmiyorum.

ayy canm bnm. Biraz toparlan. Kendine dikkat et. Kotu bi gun geçirmşsin eşinle. Onun stresidr heralde

Sağol Birtanem benim iyiyim ama çok Şükur.
Doktor dedi aşırı stres yasamissn die. Markettekiler telefonla eşimi aramislar oda geldi eşime baktım doktor öğle deyince doktor eşime döndü lütfen bu zamanlar anne ve bebek için önemli lütfen stresli ortamlardan kaçın mumkunse bulunmayin dedi eşim başını one eydi hemen hatasını anlamış.

Bu arada bazılarına yazıyorum kusura bakmayın

çüşşş sen evde kum torbasımısın her sinirlendiğine senden mi çıkartıcak yuh ya yuh hamile eşine bunlar denir hayretler içinde kaldım

Nazar felan degil ya kafada kurgu bebek geliyor elde avucta bisey yok beynini calistira calistira bu hale gelmis agir depresyon bana gore tufek felan ne alaka bide hamile esine kusra bakmayin nazar diye adlandirmanizda bi hayli bi tuhaf..

KIZLAR AÇILDEN GELIORUM MARKETTE BAYILMISIM AMBULANS ILE HASTANE YE GITTIM GÖZUMU HASTANEDE ACTIM TANSIYONUM ÇOK DUSMUS NORMALE DÖNDÜ EVDEYIM SIMDI BEBEGIMDE IYI ÇOK ŞÜKÜR
Çok geçmiş olsun biran önce o avtüfeğinden kurtulun

eşiniz sinirli ve asırı kufurbaz ve sız boyle bır adamla olan evlılıgınıze nazar mı degdı sanıyorsunuz.. ne diyeyim

Olur böyle seyler canım benim herkesin evliligi karakteri farklı sonucta biz de esimle cok severek evlendik esim 24 ben 22 yasindayim 6 aylik evliyiz ve su an hamileyim dün aksam da bizim buna benzer bi tartismamiz oldu seni bi gün böyle bogazini sikar atarim kenara dedi o da öfkeyle bebegimizi düsünmedi hic ben üstüne gittim yapmazsan senden kötü insan yok beni ne kadar sevdigin ortada baksana felan dedim sonra bakti gercekten agirima gitti geri Özür diledi sarildi bana öptü beni bebegimizin lakabi cöpcü bu arada cöpcümün annesi felan dedi baristik geri evliliginiz cok yeni daha bizimki gibi.. benim esimde cok sinirli bi insan benden önce daha da kötüydü zamanla sakinlesiyolar ama o kadar sert bi yapidayken birini böyle sevip sorumluluk altina girmek bazen agir gelebiliyo onlara anlamaya calis sadece uyar kirildigini belli et zamanla yumusar o

Erkek nasilsa baba olmak kolay deyip gecmemek lazim sizin de topiginiz bizimki gibi zamansiz gelmis biraz belli onlar icin cok zor birdenbire daha evliligin sorumlulugunu alamadan cocugun olmasi benim esim eskisinden 10 kat daha fazla calisiyo simdi diyebilirim eve gec geliyo ben bi yandan kavga ediyorum gec gelme diye o gec gelmese nerden para kazancaz onu düsünüyo herseyi planliyo aksama ladar neler geciyo kim bilir kafasindan bu zamana kadar bizim hic dün aksamki gibi kavgamiz olmamisti öyle ilk defa oldu dedigim gibi onlar acisindan da düşünmek lazim seni tehdit etmesine felan bakma icini ferah tut afedersin köpek gibi seviyodur seni o söylediklerini yap deseler yapamaz eminim :)

valla üzmek gibi olmasın sizin kavgalar çocuk doğduğunda ayrı şiddetlenir. eşin problemli tedavi olsun evliliğin devamı için ister alttan al ister üstten böyle gitmez bu iş. sende insan evladısın. küfrü geçtim olmamış şeyler içinde bol bol tehdit sürekli cinnet getirme durumları.bilmiyorum.deli gömleğini giydirip duvarları yastıklı odaya bırakcan istediği kadar içini döksün saysın sövsün taki adam olana kadar.onun böyle olması babasının öyle olması senin suçun değil.hiç avutma kendini.

Evlenmeden once de daha dogrusu eskiden de sana küfrediyosaydi göz göre göre evlenmissin zaten bunun icin onu simdi suclaman yanlis ama sana ilk defa küfrettiyse o ayri mesele esin gercekten degisiyo demek ..

Kabullendi hatasinin farkında ki bir daha yapmaz eminim ilk kez bu kadar şiddetli görüyorum onu önce ufak bir bagirmada geciyordu sanırım sinir patlaması oldu kayınpederimle konuştum o da onayliyo babasına diyormus is yok baba felan die konusuyorlarmis.
Dedim böyle böyle dedi yaptı.
kayinpederim yapmak isteseydi alır vurur yapardı dedi bakma öğle dediğine felan dedi.
Zaten anladım doktordayken yüzü bembeyaz di beni yatakta görünce.
ultrasonla bebege bakıldı kızımda aksine içerde guluyordu :)
doktor baya stres yasamissiniz siz dedi anladı kadın.
Umarım bir daha yaşanmaz yasanirsada yürümez. .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…