- 18 Mayıs 2012
- 3.721
- 3.113
- 248
Vay be olaya bak?? 1.5 yillik evlisiniz daha, adam boyleymis, sizi odalara kilitlemis ac susuz birakmis ve siz de Adetine az kalanlar buyrun beraber bekleyelim diye konu acmissiniz.
aileler bir seye karsi cikiyorlarsa emin olun haklilar..
Ne diyeyim bilemedim.
Allah bebegi de sizi de korusun...
Yok yok kesin şaka bu kadın yada kadın değil
şakamısınız yahuu yok artıkk
Çok haklısınız size katılıyorumArkadasin dedigi gibi yap yokmus olmamis gibi davranki iyice tepene ciksin..her seferinde tehtid etsin..nasilsa olmamis gibi davranirsin..
Cokda abartilacsk bisey degilki ya olumle tehtid edilmek, evlilik bu arada av tufeginin yerini hatirlatir koca dedigin boyle olmali...
eyyy yarabbim
ayy canm bnm. Biraz toparlan. Kendine dikkat et. Kotu bi gun geçirmşsin eşinle. Onun stresidr heralde
1 nisan şakası gibi bir aksam geçirdim sinir stres bugün çıktı acısı işteçüşşşsen evde kum torbasımısın her sinirlendiğine senden mi çıkartıcak yuh ya yuh hamile eşine bunlar denir hayretler içinde kaldım
Çok geçmiş olsun biran önce o avtüfeğinden kurtulunKIZLAR AÇILDEN GELIORUM MARKETTE BAYILMISIM AMBULANS ILE HASTANE YE GITTIM GÖZUMU HASTANEDE ACTIM TANSIYONUM ÇOK DUSMUS NORMALE DÖNDÜ EVDEYIM SIMDI BEBEGIMDE IYI ÇOK ŞÜKÜR
Çok geçmiş olsun biran önce o avtüfeğinden kurtulun
Erkek nasilsa baba olmak kolay deyip gecmemek lazim sizin de topiginiz bizimki gibi zamansiz gelmis biraz belli onlar icin cok zor birdenbire daha evliligin sorumlulugunu alamadan cocugun olmasi benim esim eskisinden 10 kat daha fazla calisiyo simdi diyebilirim eve gec geliyo ben bi yandan kavga ediyorum gec gelme diye o gec gelmese nerden para kazancaz onu düsünüyo herseyi planliyo aksama ladar neler geciyo kim bilir kafasindan bu zamana kadar bizim hic dün aksamki gibi kavgamiz olmamisti öyle ilk defa oldu dedigim gibi onlar acisindan da düşünmek lazim seni tehdit etmesine felan bakma icini ferah tut afedersin köpek gibi seviyodur seni o söylediklerini yap deseler yapamaz eminim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?