Ne diyeceğimi Bilmiyorum Evliliğime Nazar mi Deydi :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kitleyen, aç susuz bırakan kendi ailesi, konu sahibinin dediği gibi film gibi resmen hayatı ama biz filmden sıkılırsak kanal değiştiriyoruz veya oyuncular makyajlarını siliyorlar ama kendisi henüz gerçeğini yaşadığını anlayamamış. :KK43:

Ailesiyse sonradan neden 15bin vermisler ki?
Valla iyi bir tercih yapmamis. Zaten insan 18 yasinda nasil iyi bir tercih yapabilir ki? Insallah duzelir diyebiliyorum sadece..

canımcım erkeklerin iş stresi hiç çekilmiyo gerçekten de.... tamam hamilesin haklısın ama gözü dönmüş belliki sende iyice tahrik etmişssin giderim diye. erkek o erkek bizim gibi düşünmez ağzından cıkanları o yüzden parladımıydı azcık alttan alcan. hiç böyle bisiy yasanmamıs gibi davran olur boyle seyler hep güllük gülistanlık mı olcanız sanki
:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

annem olacak kadın diyor babada bosanip gelecek kapima ozaman neler yapacagimi biliyorum diyormus..
Daha önceden istediler eşimi evlenmeden önce söz tarihi için konuşuldu sonra eşimin ailesinin durumu olmadığıni ogrenmisler hemen bu işe son verelim dendi Hayır seviyorum maddiyat önemli değil dedik ama beni Tekirdağ'da bir eve kitlediler yaklâsik 1 hafta kapa kaldım sonra bir şekilde evden çıktım ve kaçtım daha ayrintisina girersem sayfalar yetmez..
ah ah neler yaşadım bir allah bir ben biliyorum

Ailesiyse sonradan neden 15bin vermisler ki?
Valla iyi bir tercih yapmamis. Zaten insan 18 yasinda nasil iyi bir tercih yapabilir ki? Insallah duzelir diyebiliyorum sadece..

Özeti bu valla, bu yaşta bu aksiyon ne içindi dersen ben de hiç bilmiyorum :/

bebek hakkında söyledikleri özellikle kırıcı :KK43: stresliyse birden size patlamış olabilir o yüzden beddua etmiş olabilir üzerine gittikçe de canınızı yakacak şeyler söylemiş yaptığı çok yanlış ama baştan alttan alsaydınız keşke sonradan söyledikleri insanı korkutur nitelikte. nazar değdiğini düşünüyorsanız nas felak ayetel kürsi fatiha ve ihlas surelerini okuyabilirsiniz

Canini seviyorsan av tufegini yok et..bir cinnet anina bakar..kiiii esin zaten cinnet gecirmeye meyilli..

Boylesi adamlarin evlenince boyle olduguna inanmiyorum, bunlar evlenmedende az cok belli eder kendini..evlenince icine cin girmiyo ya..

hafifdende macolugu var ama yakisiyooo beee diyoruz adam evlenince hanzoya donuyor iste..

Selam kızlar 1.5 yıllık evliyim 18 imde kaçarak evlendim bazı sebeplerden ötürü ailemle kendi kararın üzerine konuşmuyorum ve görüşmek istemiyorum..
herneyse çok güzel bir flört ardından evliligim var di di diyorum çünkü dün akşam kavgamizdan sonra kafam acayip karışık.
Eşim aşırı sinırlı bir insan sinirden gözü dönüyor resmen Ve aşırı küfürbaz ( babası da öğle )
neyse dün akşam hersey güzeldi yemek yedik felan..
oturuyorduk çöp arabasi geldi eşime döndüm "Beebegim içerde çöp birikmiş atarmisin " oda kalktı ses etmeden bende hamileyim bacak ağrım var die yattım o ara kızım tekmeliyordu videoya alıyordum.
Bir anda eşim " Allah belanı Versin Karı kere " diye bağırdı ben tabi soook dediğim ilk şey ne oluyor ya bu ses etmedi baktım elinde posetlerle kapıyı acamadan geri donmus pat die bıraktı mutfağa şaşkın şaşkın bakıyorum ilk kez bela okuyor ve bana. .
Istemsiz ettigi küfurlerini isittigim çok oldu ama bu değil...
sonra ofladi pofladi odaya girdi.
Ben işin aslını hala anlamamisim aşırı sinir yüklendi bana elimi yüzümü yıkadm yok kendime gelemiyorum mutfağa atıp ağlamaya başladım.
geldi kalma burasi soğuk içeri gel dedi dedim bırak beni kendime geliyim gelicem.
Zorla içeri girdik elimde ekmek parçası vardı onu yemeğe çalışıyordum bıraktım. Ye lütfen felan dedi.
Bir anda burnum kanadı peçete getirdi Üstüm kan olmuştu resmen.
sonra sarılmak istedi ben sarılmadm neden dedi dedim kırıldım bir çöp için beddua ettin bana die bizim ki patladi vay efendim zaten hicbisiyi alttan almazmisim yok bana laf soylenmezmis yok sinirliymis ağzından çıkmış olabilir mis. de vs vs.
sonra gözü dönmüş belli bir oraya bir buraya gidiyor işte boşa ozaman bende tamam dedim yarın gidiyorum.
Evde av tüfeği var bir gözü onda bir gözü bende vay beni birakicaksin öğle mi vururum lan seni dedi dedim vur sıkıyor sa vur..
BAK ELIF yaparım demeler He adı diyorum bana döndü çocugu da aldiramassin dimi ben 2. Soook dedim salak misin sen neredeyse doğurucm ne aldırmasi albuki ikimizde istemistik.
Döndü elini yumruk yapıp karnima doğru yemin ediyorum vura vuran öldürürum dedi ben mahfoldum orda minicik yavruma dedi.
Ben sinirden kalktım bak sen iyi degilsin aşırı derecede sapittin git dışarıya sinirini boşalt gel öğle konusucaz Yok gitmedi o akşam baya kavga ettik ben kendimi yatak odasina attım ve kapıyı kapadim kapının önünde Özür diledi ağladı aşırı iş stresi varmış..bu arada işler yok durum kötü kenarda para yok bebek gelicek. Sonra açtım kapıyı yanıma yattı saat 3 tu millet bizim kavgalarimizi dinlemistir eminim.
Dediki beni bırakma gitme ne olur die yalvardi suan için baristik gibi ama bir yanimda yipranmis gibi.
kızlar uzun oldu ama lütfen düzgün yorumlarinizi bekliyorum. .
Manyak ya ne siniri?sinir fln değil ruh hastası aynı gün barısmanda ayrı canım.av tüfeğine bakmak anne karnındakı bebeği döverek öldürücepini söylemesi bence kaç o evden yada eşini bi hastaneye kapat.sağlıklı biri değil kesinlıkle

Selam kızlar 1.5 yıllık evliyim 18 imde kaçarak evlendim bazı sebeplerden ötürü ailemle kendi kararın üzerine konuşmuyorum ve görüşmek istemiyorum..
herneyse çok güzel bir flört ardından evliligim var di di diyorum çünkü dün akşam kavgamizdan sonra kafam acayip karışık.
Eşim aşırı sinırlı bir insan sinirden gözü dönüyor resmen Ve aşırı küfürbaz ( babası da öğle )
neyse dün akşam hersey güzeldi yemek yedik felan..
oturuyorduk çöp arabasi geldi eşime döndüm "Beebegim içerde çöp birikmiş atarmisin " oda kalktı ses etmeden bende hamileyim bacak ağrım var die yattım o ara kızım tekmeliyordu videoya alıyordum.
Bir anda eşim " Allah belanı Versin Karı kere " diye bağırdı ben tabi soook dediğim ilk şey ne oluyor ya bu ses etmedi baktım elinde posetlerle kapıyı acamadan geri donmus pat die bıraktı mutfağa şaşkın şaşkın bakıyorum ilk kez bela okuyor ve bana. .
Istemsiz ettigi küfurlerini isittigim çok oldu ama bu değil...
sonra ofladi pofladi odaya girdi.
Ben işin aslını hala anlamamisim aşırı sinir yüklendi bana elimi yüzümü yıkadm yok kendime gelemiyorum mutfağa atıp ağlamaya başladım.
geldi kalma burasi soğuk içeri gel dedi dedim bırak beni kendime geliyim gelicem.
Zorla içeri girdik elimde ekmek parçası vardı onu yemeğe çalışıyordum bıraktım. Ye lütfen felan dedi.
Bir anda burnum kanadı peçete getirdi Üstüm kan olmuştu resmen.
sonra sarılmak istedi ben sarılmadm neden dedi dedim kırıldım bir çöp için beddua ettin bana die bizim ki patladi vay efendim zaten hicbisiyi alttan almazmisim yok bana laf soylenmezmis yok sinirliymis ağzından çıkmış olabilir mis. de vs vs.
sonra gözü dönmüş belli bir oraya bir buraya gidiyor işte boşa ozaman bende tamam dedim yarın gidiyorum.
Evde av tüfeği var bir gözü onda bir gözü bende vay beni birakicaksin öğle mi vururum lan seni dedi dedim vur sıkıyor sa vur..
BAK ELIF yaparım demeler He adı diyorum bana döndü çocugu da aldiramassin dimi ben 2. Soook dedim salak misin sen neredeyse doğurucm ne aldırmasi albuki ikimizde istemistik.
Döndü elini yumruk yapıp karnima doğru yemin ediyorum vura vuran öldürürum dedi ben mahfoldum orda minicik yavruma dedi.
Ben sinirden kalktım bak sen iyi degilsin aşırı derecede sapittin git dışarıya sinirini boşalt gel öğle konusucaz Yok gitmedi o akşam baya kavga ettik ben kendimi yatak odasina attım ve kapıyı kapadim kapının önünde Özür diledi ağladı aşırı iş stresi varmış..bu arada işler yok durum kötü kenarda para yok bebek gelicek. Sonra açtım kapıyı yanıma yattı saat 3 tu millet bizim kavgalarimizi dinlemistir eminim.
Dediki beni bırakma gitme ne olur die yalvardi suan için baristik gibi ama bir yanimda yipranmis gibi.
kızlar uzun oldu ama lütfen düzgün yorumlarinizi bekliyorum. .
Nazarlik ne var ki iki 18lik evlenirse evde boyle ergen kavgasi olmasi olagan. Nazar yuzunden kimse kimseye kufretmez, ölümle tehdit etmez. Ahlak zaafiyeti

Tam olarak neye nazar degmis olabilir cozemedm ben o_O anlattiklariniz o kadar korkunc ki akil alir gibi deil tufek bi yandan karnini yumruklayarak bebeginizi oldurme istegi bi yandan :KK57: hala o adamdan korkmuyosun ve nazar diyosun ne diyim Allah nazardan saklasin sizi

Üzülme canım bebekte hisseder. Kaldıki eşin hatasını anlamış. İşleri kötüymüş üstüne bebek dogum masrafları hastane bez vs bi ton şey dönüyodur adamın beyninde. Kolay degil geçim sıkıntısıyla yaşamak. Ama bu seni bebegini sevmiyo demek degil tamam çok hatalı davranmış ama zamanla eşinin bu yönünü törpülersin dayan biraz sakın eşinden soğuma bi bebeginiz olcak

Canmm yaa eşin bukadar b...ktan bi sebep için nasl bu kadar tepkiverio anlamadım. Hadi sinirlendi tamamda av tufeği, vura vura bebeği oldururumler falannn :eek: şoklardayımm.. Bnce bu basit bi sorun değil...

canımcım erkeklerin iş stresi hiç çekilmiyo gerçekten de.... tamam hamilesin haklısın ama gözü dönmüş belliki sende iyice tahrik etmişssin giderim diye. erkek o erkek bizim gibi düşünmez ağzından cıkanları o yüzden parladımıydı azcık alttan alcan. hiç böyle bisiy yasanmamıs gibi davran olur boyle seyler hep güllük gülistanlık mı olcanız sanki

yuh..

Tebrikler, psikopatin biriyle evlenmissiniz. Bosanma muhabbetine olumle tehdit eden, potansiyel katil. Ne nazari Allah askina? Nazar degecek bir sey yok.
Kocanizi ofke kontrolu icin yardim almaya tesvik edin diyecem ama kocanizin bunu kabul edecegini sanmiyorum bile. Bu kisi degismez. Ona gore yolunuzu cizin bence. Evli kalacaksaniz suyuna gidin bari, ne diyeyim.

Kesinlikle av tufeğini evden çıkarmalısın... Bu kadar basit bişyde bile yeltendiyse ciddi bi sorunda duşunemiyorum...

Arkanda bi,ailen olmadigini,biliyor sen aileni,esin icin,silmissin esinn gözùnde sahipsizsin her seyj,yapar yakinda bunlarida basina kalkar..

Valla düzgün konuş bidaha benle böyle konusursan bırakır giderim bu son Şansın falan diye hamile kadın o kadar korkutulurmu ya sana yada bebeğe bişey olsaydı

KIZLAR AÇILDEN GELIORUM MARKETTE BAYILMISIM AMBULANS ILE HASTANE YE GITTIM GÖZUMU HASTANEDE ACTIM TANSIYONUM ÇOK DUSMUS NORMALE DÖNDÜ EVDEYIM SIMDI BEBEGIMDE IYI ÇOK ŞÜKÜR

KIZLAR AÇILDEN GELIORUM MARKETTE BAYILMISIM AMBULANS ILE HASTANE YE GITTIM GÖZUMU HASTANEDE ACTIM TANSIYONUM ÇOK DUSMUS NORMALE DÖNDÜ EVDEYIM SIMDI BEBEGIMDE IYI ÇOK ŞÜKÜR
ayy canm bnm. Biraz toparlan. Kendine dikkat et. Kotu bi gun geçirmşsin eşinle. Onun stresidr heralde

:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

şakamısınız yahuu yok artıkk

Arkadasin dedigi gibi yap yokmus olmamis gibi davranki iyice tepene ciksin..her seferinde tehtid etsin..nasilsa olmamis gibi davranirsin..

Cokda abartilacsk bisey degilki ya olumle tehtid edilmek, evlilik bu arada av tufeginin yerini hatirlatir koca dedigin boyle olmali...

eyyy yarabbim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X