Ne desem ne yapsam bi el atın lütfen

Ciddi ciddi konuş sana karşı sert bir tavıra girerse de, sakince konuşabileceğiniz zamana kadar susar çekilirsin.
Ki senin bu konudaki ciddiyetini anlasın.
Ben kendimi evliliğe hazır hissetmiyorum, evlilik demek sorumluluk demek. Babamı da ailemi de şu aşamada karşıma almak istemiyorum. Biraz çalışıp kendimi kanıtlamaz az bişey de birikim yapmak sonrasında da evleniriz diye düşünüyorum. diyebilirsin. Gönül ister ömür boyu sürsün ama karşındaki insanın nasıl biri olduğu bu kırılma anlarında ortaya çıkar.

Bunlar olmuş bile evet aslında ben böyleyim... Bana inamaz açıklama yaparım yıne mi ınanmadı yeterki kafasında kötü bi düşünce olmasın diye ispatlamaya çalışırım bunun için çok sitem ettim artık düzeldim dedi. Tartışıyoruz çok üstüne gittim diyorum sonradan. Hep bütün suçlu benim dimi diyordu bana şimdi görüyorum ki aslında bütün suçlu benmişim her mevzuda yani onun göznde öyleymiş bi süre sonra bende kendimi suçlu görüyorum

Haklısınız teşekkür ederim :)

Bu kızları kaçmaya teşvik eden aileler oluyo işte bırak evlensin
Bilinçli olanlar da katlanmaya çalışıyo
Evet yaşın biraz küçük ama hali hazırda biri var hayatında olmayacak bişey değil sen de istemiyo olabilirmisin?
Baban çalışmana ses çıkarmazken evlenmene neden karşı çıkar ki saçmalık

Evet benmde korktuğum bi gerçek, evlilik kolay değil. Ama ne bileyim sevgilimin bazı hal ve hareketleri hoşuma gtmiyo hepsi uzak olduğumuz için evlensek hiç biri kalmayacak diyo bense bu sorunlar hallolmadan aileme söyleyemem mantığındayım

Çalışmakla evlenmeyi aynı kefede mi görüyorsunuz? Riskler eşit mi sizce?

Burda sürekli okuyoruz sevgilimi evliliğe nasıl ikna ederim filan diye adam hazır istiyo nekadar güzel kaderse zaten önüne geçemezsin yarın bigün belki sen isticeksin o vazgeçecek malesef hayat böyle sonra evde kaldım moduna girme

Çalışmakla evlenmeyi aynı kefede mi görüyorsunuz? Riskler eşit mi sizce?
Hayır kasttettiğim babası çalışması konuaunda yaşını küçük bulmuyo evlenmesi konusunda küçük buluyo, sevgilisine güvenmiyosa o ayrı ozaman birazdaha tanıma konusunda haklı, hepimiz evlenirken risk alıyoruz, bence konu sahibi erkek arkadaşına güvenmiyo babasına söylememe sebebi bu

Canım çözülemeyecek sorunlarsa çocuğu da oyalama şüpheyle ilişki yürümez ki evlilik yürüsün korkunu anlıyorum

Tamam da canım, 12 yaşında da part time çalışabilirsin, özgüven kazandırıyor insan çalışmak. Baktın hoşuna gitmeyen bir durum var, ertesi gün bırak git işi, ama evlilik öyle bişey mi?
Benim kızım olsa ben de 20 yaşında evlensin istemem; hem kendini iyi tanısın ne istediğini bilsin, hem güçlü bir karakteri olsun ezilmesin derim. Üstelik her yaşta evlenbiliyorsun ama gençlik özgürlük yıllarının güzelleğini her yaşta yaşayamıyorsun.
Hayırlısı inşallah ama bana babası oğlandan çok daha fazla bu kızı düşünüyor gibi geldi.

Millette sende yokusa dayadikca dayamissin, cocuk sana evlenelim dememiski adini koyalim demis..ben 2 sene nisanli kaldim, tmm yasin kucuk katiliyorum ama bu devirde evlenelim diyende zor bulunuyo, millet mendil gibi silip atma pesinde..
yazdiklarinin hepsini sayfa sayfa okumadim,arada detaylar olmus olabilir ama iki seven gonul biraz yapicilikla az biraz zamanla ziyan olup gitmeden birlesebilir..git baskasini bul deme cocuga :))

bu saydıkların sevgilisinin karakterinde var olan şeyler mi yani

ay ben bunları bilmiyodumkuzum ne evlenmesi kaç bu adamdan kaç bende diyorum polis adam nasıl bu kadar duygusal olur roller değişmiş demiştim şapka düştü kel göründü işte
Evt tonla konusu var kelebegin hep sorun. Hic bi guzel yanindan bahsettigini gormedim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…