- 5 Mart 2014
- 2.089
- 1.177
- 158
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Pekii ben daha bu adama ne diyebilirim nasıl yaklaşmam lazım, kafamda soru işaretleri var bu sekilde evlenemem ama seviyorumda hersey düzelicek umudum var yani kestirip atamıyorum da 2 buçuk yılı hep kötü şeylerden bahsediyoruz ama çok güzel günlerimiz de geçti birlikte üniverste denince aklıma ilk gelen şey onunla yasadıklarımız oluyo sürekli birlikte gezdik gördük her yeri. İlk defa sinemya onunla gittim gibi...
Bunlar olmuş bile evet aslında ben böyleyim... Bana inamaz açıklama yaparım yıne mi ınanmadı yeterki kafasında kötü bi düşünce olmasın diye ispatlamaya çalışırım bunun için çok sitem ettim artık düzeldim dedi. Tartışıyoruz çok üstüne gittim diyorum sonradan. Hep bütün suçlu benim dimi diyordu bana şimdi görüyorum ki aslında bütün suçlu benmişim her mevzuda yani onun göznde öyleymiş bi süre sonra bende kendimi suçlu görüyorumiste guzelim daha ne bekliosun?! bunlar insani kendinden suphelendirir, bi sure sonra da buna inanir hale gelirsin. evt ben boleyim ben soleyim, aslinda ben onu zorladim, aslinda hata bende die dusunmeye baslarsin.
icer gelir suclusu sen olursun "senin yuzunden dertlenip ictim" der
telefonu parcalar suclu sen olursun "cok ustume geldin sinirime hakim olamadim" der
seni kendi diledigi zaman arayip da ulasamaz suclu sen olursun "kesin bi halt karistiriodun nerdeydin nie acmadin" der
der...der...der...der...
bigun bi bakmissin ki ortada sen die bisey kalmamis, sen onun sana telkin ettigi sen olmussun icinde...
Haklısınız teşekkür ederim :)Ciddi ciddi konuş sana karşı sert bir tavıra girerse de, sakince konuşabileceğiniz zamana kadar susar çekilirsin.
Ki senin bu konudaki ciddiyetini anlasın.
Ben kendimi evliliğe hazır hissetmiyorum, evlilik demek sorumluluk demek. Babamı da ailemi de şu aşamada karşıma almak istemiyorum. Biraz çalışıp kendimi kanıtlamaz az bişey de birikim yapmak sonrasında da evleniriz diye düşünüyorum. diyebilirsin. Gönül ister ömür boyu sürsün ama karşındaki insanın nasıl biri olduğu bu kırılma anlarında ortaya çıkar.
Offf maalesef durumlar öyle görünüyorYaşın çok küçük artı karşındaki insan senin için hiç doğru görünmüyor.
Evet benmde korktuğum bi gerçek, evlilik kolay değil. Ama ne bileyim sevgilimin bazı hal ve hareketleri hoşuma gtmiyo hepsi uzak olduğumuz için evlensek hiç biri kalmayacak diyo bense bu sorunlar hallolmadan aileme söyleyemem mantığındayımBu kızları kaçmaya teşvik eden aileler oluyo işte bırak evlensin
Bilinçli olanlar da katlanmaya çalışıyo
Evet yaşın biraz küçük ama hali hazırda biri var hayatında olmayacak bişey değil sen de istemiyo olabilirmisin?
Baban çalışmana ses çıkarmazken evlenmene neden karşı çıkar ki saçmalık
Çalışmakla evlenmeyi aynı kefede mi görüyorsunuz? Riskler eşit mi sizce?Bu kızları kaçmaya teşvik eden aileler oluyo işte bırak evlensin
Bilinçli olanlar da katlanmaya çalışıyo
Evet yaşın biraz küçük ama hali hazırda biri var hayatında olmayacak bişey değil sen de istemiyo olabilirmisin?
Baban çalışmana ses çıkarmazken evlenmene neden karşı çıkar ki saçmalık
Burda sürekli okuyoruz sevgilimi evliliğe nasıl ikna ederim filan diye adam hazır istiyo nekadar güzel kaderse zaten önüne geçemezsin yarın bigün belki sen isticeksin o vazgeçecek malesef hayat böyle sonra evde kaldım moduna girmeHehh bende aynen böyle düşünüyorum ama ona diyemiyorum bile çok tepki gösterir diye doğu görevi çıktı diyince bile ne dceğimi bilemedim hayırlısı olsun ben seni beklerim falan dedim o zamanda hiç üzülmüyosun dimi hiç beni düşünmüyosun gibi şeyler söyledi. Bna kalsa gitsin doğu görevini yapsın borçları var bu sürede borcunu bitirsin kendi adına bişeyler yapsın birikim demiyorum evlilik içinde demiyorum gtsin kendine araba alsın mesela benimde yaşım 23-24 olur bi iş bulmuş olurum aileme destek olmuş olurum evimizide yaptırırız babam da kızmaz ne gerek var hır gürle evlenmeye ne gerek var babamdan azar işitmeye kırgınlığa karışıklığa diyorum sanki bütün bu istediklerini nişanlıyken yapamıcaksın diyor yine
Hayır kasttettiğim babası çalışması konuaunda yaşını küçük bulmuyo evlenmesi konusunda küçük buluyo, sevgilisine güvenmiyosa o ayrı ozaman birazdaha tanıma konusunda haklı, hepimiz evlenirken risk alıyoruz, bence konu sahibi erkek arkadaşına güvenmiyo babasına söylememe sebebi buÇalışmakla evlenmeyi aynı kefede mi görüyorsunuz? Riskler eşit mi sizce?
Canım çözülemeyecek sorunlarsa çocuğu da oyalama şüpheyle ilişki yürümez ki evlilik yürüsün korkunu anlıyorumEvet benmde korktuğum bi gerçek, evlilik kolay değil. Ama ne bileyim sevgilimin bazı hal ve hareketleri hoşuma gtmiyo hepsi uzak olduğumuz için evlensek hiç biri kalmayacak diyo bense bu sorunlar hallolmadan aileme söyleyemem mantığındayım
Tamam da canım, 12 yaşında da part time çalışabilirsin, özgüven kazandırıyor insan çalışmak. Baktın hoşuna gitmeyen bir durum var, ertesi gün bırak git işi, ama evlilik öyle bişey mi?Hayır kasttettiğim babası çalışması konuaunda yaşını küçük bulmuyo evlenmesi konusunda küçük buluyo, sevgilisine güvenmiyosa o ayrı ozaman birazdaha tanıma konusunda haklı, hepimiz evlenirken risk alıyoruz, bence konu sahibi erkek arkadaşına güvenmiyo babasına söylememe sebebi bu
Açık açık konuscam konuyu açtığı zaman zaten kırılırsa da kırılsın napayım...Canım çözülemeyecek sorunlarsa çocuğu da oyalama şüpheyle ilişki yürümez ki evlilik yürüsün korkunu anlıyorum
Ayakların yere selam bassin oncelikle derim.Nisanlılık veya evlilik işe güce engel değilmiş öyle diyor.
bu saydıkların sevgilisinin karakterinde var olan şeyler mi yanibu tiplerin tedavi almadan ilac kullanmadan duzelmesi cok zor bence. alkol alio, telefonlari parcalio, sana yalan soyluosun nerdeydin dio telefonlarini kurcalio, guvenmio, bagirip cagirip hicbisey olmamis gbi hayatina devam edio... tekin degil... sendekinin de sevgiden cok kurban bagimliligi oldugunu dusunuorum.
ufacik olaylardan ofke patlamalari, sonra sanki onlari yapan o diilmis gbi tavirlar, senin surekli is cevirdigini yalan soyledigini dusunme, kendisini kimsenin anlamadigini dusunme, hatalarini kabul etmeme, gizginligiyla ilgili bile seni suclama(sen beni kizdirdin) vs gbi durumlar da oluo mu?
Ilk paragraftakiler evt sevgilisinin yaptiklaribu saydıkların sevgilisinin karakterinde var olan şeyler mi yani
ay ben bunları bilmiyodumIlk paragraftakiler evt sevgilisinin yaptiklari
Evt tonla konusu var kelebegin hep sorun. Hic bi guzel yanindan bahsettigini gormedim yaniay ben bunları bilmiyodumkuzum ne evlenmesi kaç bu adamdan kaç bende diyorum polis adam nasıl bu kadar duygusal olur roller değişmiş demiştim şapka düştü kel göründü işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?