• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne desem ne yapsam bi el atın lütfen

Yalnizkelebek Yalnizkelebek dediklerimi unut davranışı normal olan adamlar için geçerli benim dediklerim
Evet böyle sorunlar var malesef ki ve sevgilim bu sorunlarin hepsinin biz birbirimizden uzakta ayrı sehirlerde oldugumuz için yasadigimizi düşünüyor. Evlenince hiç biri kalmayacak çünkü biz yan yanayken bunları yaşamıyoruz ne zaman sen gittin bunlar başladı ( bunlarda hakli ) şimdi ben de doğuya gidince gerçekten inaniyo musun 2-3 yıl bu ilişkiyi devam ettirebilecegimize diyor onun düşüncesi ben gidince hersey çok daha zor olacak ama.bi nisan olsa ailen beni bilse görüşmek konuşmak çok daha kolay olur diyo bende bu sorunlar duzelmeden evlenmek istemiyorum. O ise evlenince düzelecek diyo...

Evet böyle sorunlar var malesef ki ve sevgilim bu sorunlarin hepsinin biz birbirimizden uzakta ayrı sehirlerde oldugumuz için yasadigimizi düşünüyor. Evlenince hiç biri kalmayacak çünkü biz yan yanayken bunları yaşamıyoruz ne zaman sen gittin bunlar başladı ( bunlarda hakli ) şimdi ben de doğuya gidince gerçekten inaniyo musun 2-3 yıl bu ilişkiyi devam ettirebilecegimize diyor onun düşüncesi ben gidince hersey çok daha zor olacak ama.bi nisan olsa ailen beni bilse görüşmek konuşmak çok daha kolay olur diyo bende bu sorunlar duzelmeden evlenmek istemiyorum. O ise evlenince düzelecek diyo...
iyide nişanlanınca nolcak mesafeler mi kısalcak anlamadım ki

valla sen polis diyince işkinlenmiştim ama her mesleğe saygım var hele ki polis ve askereler onların sayesinde huzurlu ve güvendeyiz ama silah altında çalışan insanlar böyle oluyor yani demek istediğim evlenincede değişmeyebilir tabi yine onu en iyi sen tanırsın ama kafandaki soru bulutu dağılmadıkça zor olur o yzden şimdi ki tutumunda haklısın

valla sen polis diyince işkinlenmiştim ama her mesleğe saygım var hele ki polis ve askereler onların sayesinde huzurlu ve güvendeyiz ama silah altında çalışan insanlar böyle oluyor yani demek istediğim evlenincede değişmeyebilir tabi yine onu en iyi sen tanırsın ama kafandaki soru bulutu dağılmadıkça zor olur o yzden şimdi ki tutumunda haklısın
Bende nişanlaninca ne değişecek ki diye düşünüyorum ama soyleyemiyorum tabi ona :) söylesem istemiyosun diyecek ha nişanlı ha sevgili sonuçta yine ayrı kalcaz dedim senin isine geliyo tabi gibi cümleler kurdu çok hassas. Ne desem başka yere cekiyo. Zaten bu paranoyakliginda mesleğinin etkisi çok fazla. Dedigim gibi ortada bi emek var sevgi var bağlılık var hemen silip atamıyorum ama gözümü karartip hadi evlenelim takalım yüzükleri soyleyeyim bizimkilere de diyemiyorum hersey onda bitiyo...

Bende nişanlaninca ne değişecek ki diye düşünüyorum ama soyleyemiyorum tabi ona :) söylesem istemiyosun diyecek ha nişanlı ha sevgili sonuçta yine ayrı kalcaz dedim senin isine geliyo tabi gibi cümleler kurdu çok hassas. Ne desem başka yere cekiyo. Zaten bu paranoyakliginda mesleğinin etkisi çok fazla. Dedigim gibi ortada bi emek var sevgi var bağlılık var hemen silip atamıyorum ama gözümü karartip hadi evlenelim takalım yüzükleri soyleyeyim bizimkilere de diyemiyorum hersey onda bitiyo...

benim sana olan sadakatimden şüphen mi var diye sordun mu hiç

Sordum tabi sormaz miyim saçmalama ben sana bunu mu dedim hem biz bu konuları kapatmistik tekrar tekrar niye açıyosun yüzüme vurmaktan hoşnut mu oluyosun falan diyo
off çok hazır cvp ya valla onunla başetmek için seninde hazır cvp olman lazım o zaman sorun yok deseydin bu nişan işini biraz daha düşünebiliriz deseydin

Zor insan diye geçiştirmek ne kadar doğru bilemedim. Duygusal şiddete varan bir imaj yaratıyor erkek arkadaşınız gözümde. Çok streslidir sonuçta Doğu görevi var işin içinde ama siz çok mantıklı düşünüyorsunuz evliliğin bir şeyleri düzeltmeyeceği konusunda. Babanız da haklı bence, 21 erken bir yaş.

Keşke kendimizi ifade edememenin de karşıdan gelen şiddet kökenli davranış sonucu olduğunu kavrayabilsek artık...

Zor insan diye geçiştirmek ne kadar doğru bilemedim. Duygusal şiddete varan bir imaj yaratıyor erkek arkadaşınız gözümde. Çok streslidir sonuçta Doğu görevi var işin içinde ama siz çok mantıklı düşünüyorsunuz evliliğin bir şeyleri düzeltmeyeceği konusunda. Babanız da haklı bence, 21 erken bir yaş.

Keşke kendimizi ifade edememenin de karşıdan gelen şiddet kökenli davranış sonucu olduğunu kavrayabilsek artık...
Keşke keskeeeee. Birsey yapamıyorum soyleyemiyorum elimden gelen bu daha napayim dedikce üstüme üstüme geliyo bazen ağzının ortasına 2 tane cakasim geliyo o kadar delirtiyo beni iyice Maço erkeklere döndüm tövbe ya Rabbim. Hele bide sem hiç bişey yapmıyosun kavuşmak adına demiyo mu sık boğazını diyorum ben her cumartesi evdekilere çalışıyorum diyip de sirf o adamı 3 saat görmek için sabah 6 da uyanıyorum 3 tane otobüs değiştirip onun yanına gidiyorum saat 12 de otobüsten iniyorum 3 saat görüşüyoruz saat 3 de tekrar otobüse biniyorum geri dönüyorum günde ortalama 10 saat yol çekiyorum onun için her hafta sonu üstelik hafta ici de ise gitmek için 6 buçuk da uyanıyorum 2 gün tatilim var onunda 1 gününü sırf onu görmek için yalanla dolanla o kadar yolu gidiyorum. Bunları niye görmüyosun diyorum görüyorum beni istiyosun ama kavuşmak istemek farklı bu o değil diyo

Keşke keskeeeee. Birsey yapamıyorum soyleyemiyorum elimden gelen bu daha napayim dedikce üstüme üstüme geliyo bazen ağzının ortasına 2 tane cakasim geliyo o kadar delirtiyo beni iyice Maço erkeklere döndüm tövbe ya Rabbim. Hele bide sem hiç bişey yapmıyosun kavuşmak adına demiyo mu sık boğazını diyorum ben her cumartesi evdekilere çalışıyorum diyip de sirf o adamı 3 saat görmek için sabah 6 da uyanıyorum 3 tane otobüs değiştirip onun yanına gidiyorum saat 12 de otobüsten iniyorum 3 saat görüşüyoruz saat 3 de tekrar otobüse biniyorum geri dönüyorum günde ortalama 10 saat yol çekiyorum onun için her hafta sonu üstelik hafta ici de ise gitmek için 6 buçuk da uyanıyorum 2 gün tatilim var onunda 1 gününü sırf onu görmek için yalanla dolanla o kadar yolu gidiyorum. Bunları niye görmüyosun diyorum görüyorum beni istiyosun ama kavuşmak istemek farklı bu o değil diyo

Canim sen ne yapıyorsun ya... Azıcık canının, sagliginin kıymetini bilsen ne güzel olacak. Hiç sevmiyorum kişisel yorum yapmayı ama ben de zamanında hoş olmayan bir ilişkinin içinde sıkışıktım ve uzun bir süre beraber kaldım. Daha farklı bir susturma yöntemi vardı ama başarıyordu. Gözümün önüne sahneler gelirdi bir tokat attığım, zevkle o hayallere dalardim bazen. İlişki öyle olmuyormuş ama biliyor musun... Karşılıklı sevgi ve saygı olmazsa olmaziymis. Aileye ve değerlere saygı varmış kişinin kendisine olduğu kadar. Azıcık otur düşün kendime ne yapıyorum diye. Bak aynı yastayiz ondan bu kadar rahat konuşuyorum bir de, yapma etme kendine. İlişkiye devam edeceksen de azıcık dik dur kendi sınırlarını koy bakalım seni olduğun gibi kabul etsin sevgilin.

off çok hazır cvp ya valla onunla başetmek için seninde hazır cvp olman lazım o zaman sorun yok deseydin bu nişan işini biraz daha düşünebiliriz deseydin
Her sorduğunda öyle diyorum zaten okul zamanı söylemeye başladı önce okul bitsin dedim okul bitti is bulayim dedim sonra ise girdim 6 ay sonra dedim şimdi oda bitti 2 yol demeye yüzüm varmiyor ondan sonrada kız kardeşim üniversiteye gidecek dersin ben seni biliyorum diyo

Canim sen ne yapıyorsun ya... Azıcık canının, sagliginin kıymetini bilsen ne güzel olacak. Hiç sevmiyorum kişisel yorum yapmayı ama ben de zamanında hoş olmayan bir ilişkinin içinde sıkışıktım ve uzun bir süre beraber kaldım. Daha farklı bir susturma yöntemi vardı ama başarıyordu. Gözümün önüne sahneler gelirdi bir tokat attığım, zevkle o hayallere dalardim bazen. İlişki öyle olmuyormuş ama biliyor musun... Karşılıklı sevgi ve saygı olmazsa olmaziymis. Aileye ve değerlere saygı varmış kişinin kendisine olduğu kadar. Azıcık otur düşün kendime ne yapıyorum diye. Bak aynı yastayiz ondan bu kadar rahat konuşuyorum bir de, yapma etme kendine. İlişkiye devam edeceksen de azıcık dik dur kendi sınırlarını koy bakalım seni olduğun gibi kabul etsin sevgilin.
Bişeyler yapmam lazım onun beni anlamasi için ama nerden tutsam elimde kalıyor bilemiyorum ne yapicagimi ona nasıl yaklaşmak gerektiğini. Herseye bir cevabı var herseye ama sorsan ben çok konuşuyorum ben kavgaciyim ben onu istemiyorum ben anlayissizim

Merhaba, benim 2 buçuk yıldır sevgilim var ben 21 o 24 yasında. Okulum yeni bitti geçtiğimiz haziran da yani. 2 yıl muhasebe okudum şimdi de bi muhasebe bürosunda iş öğrenmek amaçlı parasız pulsuz çalışıyorum . Sevgilimde polis memuru. 1 yıldır evlenmek istiyor en azından adını koyalım diyor bense babam daha onay vermicegini bildiğim için hiç oralı olmuyorum. Geçtiğimiz günlerde sevgilime şark yazısı geldi tercih yapıp doğu görevine gidecek ikimizde farklı şehirdeyiz. O haber geldiğinden beri kendinde değil beni iyice sıkıştırmaya başladı evlilik konusunda bende tamam da diyemiyorum çünkü biliyorum ki babama söylesem tamam gelsinler istesnler demez veya üsteleyince lanet olsun kim bu insanlar bile demez defol git kapı orda der.

Bari bi nişan olsun takalım ailen için yapmak istediğin ne varsa 2-3 yıl nişanlıyken yine yaparsın nişanlı olmamız senin çalışmana engel değil ailem ev yapacak evsiz yersiz kaldık benim onlara destek olmam lazım bi şekilde. Ailene de destek olursun nişanlılık bunada engel değil diyo. Bende elimden bişey gelmiyor babama söylersem kabul etmez çünkü daha erken buluyo bu kadar sıkıntı arasında sen evliliği mi düşünüyosun der bana. Adam zaten 2-3 ay önce büyüdümün farkına varmış ki kendi kendine bak kızım 24-25 yasına gelnce arkadaş yapablirsin ama adam gibi adam olsun dedi.
Bunu diyen bi adam ben nasıl evlenmek istiyorum dcem evlendirmez nişanda taktırmaz banada hayatı zindan eder anneme kardeşlerime de öyle. Bunları sevgilime anlatıyorum napıcaz o zaman diye bana kızıyo böyle yaparsa babanın hatası sen niye cekiyosun çıkarsın gelirsin diyo sana kalsa 30u bulacak evlenmemiz diyo lanet olsun tamam o zaman bekleme git başka birini bul diyorum o kadar üstüme geliyor ki gördün mü bak sen benden çoktan vazgecmişssin kabul edersen böyle etmezsen git başkasına diyebilecek kadar sevmiyosun beni diyo. Kriz geçiriyorum artık ağla ağla.. Sürekli laf sokuyo onu istemediğimi düşünüyo kavuşmak adına hiç bisey yapmıyosun baban şöyle baban böyle kendini düşün beni düşün yeter artık bende kafama göre favrancam bidaha sana evlilik muhabbeti açmıcam diyo 1 saat geçmeden yine laf sokuyo... Ben kime ne diyeyim nasıl yaklaşayım bana bi akıl verin uzun oldu kusura bakmayın detaylı yazdım kafanıza pek bişey takılmasın diye şimdiden teşekkürler....
Lanet olsun cumlesini kullanma,sana dost tavsiyesi..
Konuna gelince,
Kisi sevdigi insani nasil boyle zorda ve arada derede birakir ki? Anlayis, huzur yoksa ne hayır beklenir o iliskiden.. Iliskini sen daha iyi analiz edersin, ben yazdklaein kadarindan yola cikiyorum.. Yani ailen var bi tarafta.. Seni boyle sıkıştırması zorlamasi dogru mu sen soyle..

Bir de ek olarak, empati, saygi, anlayis, dogru algi cok cok onemli konulardir.. Analizi sen yapacaksın, tekrar soyluyorum.. Ama bunlar yasaman da sana cok sey anlatir, anlatmali..
Degerlerine deger vermesi cok onemli, eş dedigin insanin..

Senin şu durumunu ben de 18 yaşlarındayken yaşamıştım, benim erkek arkadaşımla daha fazla yaş farkı vardı. Sonunda ayrıldık ve sor bana üzüldün mü diye hayır. İyi de ayrılmışız, ne diye onun bana o kadar yüklenmelerini çekmişim ki!

Sana ayrıl falan demiyorum sakın yanlış anlama ama bu insanların karakteri böyle. Her mutsuz oldukları konuda karşıdakini suçlamak, sen bir şey yapmıyorsun demek. Kendi istekleri sanki hep en doğrusuymuş gibi diretmeler, karşındakini boğaltmalar falan.

Bunlar ne yazık ki beraberken çözülecek şeyler olmuyor. Biz de öyle sanırdık, daha çok görüşmeye başladığımızda bir fark ettim ki resmen tahammül edemiyormuşum :) Yani sanma ki yan yana olunca bunlar yaşanmayacak.

Ayrıca yaşın da bana kalırsa erken daha evlilik için. Çok aklıbaşında yorumlar yapıyorsun ama biri yazmış duygusal şiddet bu diye, inan bana durum böyle. Biraz objektif baksan, sevgini kenara koysan sen de görürsün. Makul olmayı teklif ediyorsun, illa dediğim olacak diye ısrarla karşılaşıyorsun. Bırak işine geliyorsa yani, gelmiyorsa paşa gönlü bilir.

Kelebek sen çok mantıklı bi kızsın ama karşında öyle birisi yok farkındasın dimi?Seni ailene karşı zor durumda bırakması hiç hoş değil aksine daha çok destek olması gerekir,sevmek bu değil işte o şuanda kendisinin sevdiğini senin onu sevmediğini düşünüyor ama sevmek kesinlikle bu değil,seni hakeden biriyle birlikte olmanı dilerim hakkında hayırlısı olsun..

Merhaba, benim 2 buçuk yıldır sevgilim var ben 21 o 24 yasında. Okulum yeni bitti geçtiğimiz haziran da yani. 2 yıl muhasebe okudum şimdi de bi muhasebe bürosunda iş öğrenmek amaçlı parasız pulsuz çalışıyorum . Sevgilimde polis memuru. 1 yıldır evlenmek istiyor en azından adını koyalım diyor bense babam daha onay vermicegini bildiğim için hiç oralı olmuyorum. Geçtiğimiz günlerde sevgilime şark yazısı geldi tercih yapıp doğu görevine gidecek ikimizde farklı şehirdeyiz. O haber geldiğinden beri kendinde değil beni iyice sıkıştırmaya başladı evlilik konusunda bende tamam da diyemiyorum çünkü biliyorum ki babama söylesem tamam gelsinler istesnler demez veya üsteleyince lanet olsun kim bu insanlar bile demez defol git kapı orda der.

Bari bi nişan olsun takalım ailen için yapmak istediğin ne varsa 2-3 yıl nişanlıyken yine yaparsın nişanlı olmamız senin çalışmana engel değil ailem ev yapacak evsiz yersiz kaldık benim onlara destek olmam lazım bi şekilde. Ailene de destek olursun nişanlılık bunada engel değil diyo. Bende elimden bişey gelmiyor babama söylersem kabul etmez çünkü daha erken buluyo bu kadar sıkıntı arasında sen evliliği mi düşünüyosun der bana. Adam zaten 2-3 ay önce büyüdümün farkına varmış ki kendi kendine bak kızım 24-25 yasına gelnce arkadaş yapablirsin ama adam gibi adam olsun dedi.
Bunu diyen bi adam ben nasıl evlenmek istiyorum dcem evlendirmez nişanda taktırmaz banada hayatı zindan eder anneme kardeşlerime de öyle. Bunları sevgilime anlatıyorum napıcaz o zaman diye bana kızıyo böyle yaparsa babanın hatası sen niye cekiyosun çıkarsın gelirsin diyo sana kalsa 30u bulacak evlenmemiz diyo lanet olsun tamam o zaman bekleme git başka birini bul diyorum o kadar üstüme geliyor ki gördün mü bak sen benden çoktan vazgecmişssin kabul edersen böyle etmezsen git başkasına diyebilecek kadar sevmiyosun beni diyo. Kriz geçiriyorum artık ağla ağla.. Sürekli laf sokuyo onu istemediğimi düşünüyo kavuşmak adına hiç bisey yapmıyosun baban şöyle baban böyle kendini düşün beni düşün yeter artık bende kafama göre favrancam bidaha sana evlilik muhabbeti açmıcam diyo 1 saat geçmeden yine laf sokuyo... Ben kime ne diyeyim nasıl yaklaşayım bana bi akıl verin uzun oldu kusura bakmayın detaylı yazdım kafanıza pek bişey takılmasın diye şimdiden teşekkürler....
sen evlendirmez deme. bir de ne olacak yaa. en fazla gelmesinle der tamam dersin. karşı tarafada aynı cevabı iletirsin.
olayı büyütürse hadi güzelim her kendi yoluna havasını calarsın.
seni bekleyen seven adam 3*5 sene daha bekler. ama seninde gönlün varsa babana söyle.

Bence mantikli dusunuyosun, daha erken.
Ama baban konsunda cok korkuyosun bence, biraz asiri. Baban napicak seni tursunumu kurucak. Elbette bir gun gelicek bu gun. Bence egerki hemen 2 ay sonra evlenmiyceginizden eminseniz nisan yapip bekleye bilirsinz durumlari yoluna sokmak icin.

Annene citlatsan konuyu? Oda babana soylese?

Dogrusu polis hakli cunku erkekler netlik ister kararsizligi sevmez daha evlenip evlenmeyeceginiz belli degil karar vermemissin bile lay lay lom olmaz surda idare edelim gibi adam gibi adam cikmis iste karsina niyeti ciddi yuvasini kurmak istiyo onun yerine koy kendini bi sonraki adimi bilmiyoo hem babanizin adina karar veriyosunuz belkide istiyecek babaniza guzelce izah et benimle evlenmek isteyen biri var de ondan cekiniyorsaniz annenizi koyum araya

Lanet olsun cumlesini kullanma,sana dost tavsiyesi..
Konuna gelince,
Kisi sevdigi insani nasil boyle zorda ve arada derede birakir ki? Anlayis, huzur yoksa ne hayır beklenir o iliskiden.. Iliskini sen daha iyi analiz edersin, ben yazdklaein kadarindan yola cikiyorum.. Yani ailen var bi tarafta.. Seni boyle sıkıştırması zorlamasi dogru mu sen soyle..
Peki kullanmam uyardigin için teşekkür ederim :) Ben ona ailemi şartlarımi durumumu ilişkinizin en başından beri anlatıyorum bak babam zor bu insan bizim durumlarimiz bu diye bazen tamam diyo anlayış gösteriyor bazen de patlama yaşıyor. Ben universitedeyken ikimiz de aynın şehirdeydik çok güzel bin yıl geçirdik sonra benim okul bitti ben memlekete döndüm çocuk başladı isyanlara sitemlere 2-3 ay çok zor dönemlerden geçtik yine aynı böyle sıkıştırdi bi şekilde idare ettim. Şimdi yine aynısı ve artık idare edemiyorum o sikistirdikca bunalıyorum. Ben ne söylersem soyliyeyim hep kendimi düşündüğümu kendi ailemi dusundugumu söylüyor. Benim ona yaptığım doğru değilmiş ailem bencilmis bunları söylüyo. Aslında maddi açıdan onların durumu da hiç musait değil bizimki de. Biz ailevi nedenlerden dolayı evsiz yersiz kaldık ve babam yazın yeni ev yaptırmaya başlayacak sevgilime diyorum ki bak babam zaten sinirli ve beni hala çocuk olarak gören birisi şartlar böyleyken gidip ben bu adama baba bana nisan tak desem kasap et derdinde koyun can derdinde demez mi ? Bu kız 3 yil sonra evlenecek nede olsa diye düşünür mu diyorum o babanın anlayissizligi diyo. Kendi kiz kardeşi 18 yaşında kaçarak evlendi üniversiteyi kazandığı sene babasına görüştüğü birinin olduğunu söylemiş babasi izin vermemiş sonra kız tekrar söylemiş babasi dövmus istemeye gelmisler babasi olmaz okulu var demiş karşı taraf bari adı olsun demiş babasi yine olmaz demiş en sonunda kız kaçmış şimdi çok mutlular ama ne olursa olsun hepsi o dönemde acı çekmiştir biz sevgilimle ilk tanıştığımiz günlerde oldu bunlar. Bende bu olanları hatırlattım bak hayatım aynı şey sizinde başınıza geldi niye böyle yapiyosun senin baban da dövdü senin babanda vermedi halbuki karşı taraf sadece adı olsun demiş ama senin baban uygun görmedi k ne derse desin ona.göre yanlıştı ve o adam babanizdi dimi benimde böyle işte babama göre yanlış gelen şeyler var ve onlar onun doğruları... Sen ben ne dersek diyelim Bu adam bildiginden Şaşmaz diyorum yüzüme vuruyosun kız kardeşimi iyi ki anlattık snaada hep aynısını yapıyosun diyo bende empati kurması açısından anlatıyorum halbuki ama yook... Şimdi iyiki de yapmış diyoruz ama bak kendi hayatını kurdu güzeller güzeli yegenimiz var diyo okulunu da okuyo diyo bende dedim ki çektikleri sıkıntılar acılar yanlarına kaldı ama. Yine kızdı sonra

Back
X