Ne desem ne yapsam bi el atın lütfen

Babam çok sinirli bi insan bazen bende gerçekten beni sevmediğini düşünüyorum değişik biraz ama ne olursa olsun babam yani... Sevgilimde haksızlık ediyorlar sana der bana her zaman o yüzden öyle diyo biz babanla anlaşamıcaz şimdiden nefret ettim babandan, evlenebilirsek çocuğu ne zaman yapalım babacım kız mı olsun erkek mi diyede babana sorarız dedi çok üzüldüm oturdum dişlerimi sıka sıka ağladım o kadar sinirli ki ağzından çıkanları duymuyor doğru konuş diyorum babana bunları diyemezsin ona baba benmle düzgün konuş beni üzüyosun diyemezsin ama bana gelnce seni istiyoruz suç ya azarlarsın diyo

Yıl 2015..
İeğer köyde yaşayan bir ev kızı değilsen 21 yaşında evlenmekte neyin nesi? Çocuksun daha(yetişkinsin tabiki istediğini yaparsın, ben olgunluk ve hayat tecrübesi anlamında diyorum..)Bu kafayla yapacağın evlilikte mutlu da olamazsın.Ayrıca hayatını yaşa ne bu acele? Benim babanem onu okutmayıp dedemle evlendirmişler diye yıllarca sürekli söylendi ve obez olarak hayatı kendine zehir ederek öldü..ölmeden birkaç ay evvel kalem kitap okul malzemeleri sayıklıyordu..hayatı elinden çalınmış bir kadın mutsuzluk içinde öldü..

2 yıllık muhasebeciliği napıcaksın gir üniversiteye doğru düzgün bir bölüme hiçbir hedefin amacın idealin yok mu?
Hayata gelme sebebini ne olarak görüyorsun mesela?

Sakın ha duygusal baskı yapıyor resmen sana bak güzelim ben 26 yaşındayım sen benim kardeşim olsaydın çok kızardım sana borcu varsa nasıl evleniyor bu adam? Nereden tutsam elimde kalıyor yanlış anlama beni ama olmuyor ise ayrıl ailelere çok üzülüyorum böyle durumlarda sen bekle evladım meslek sahibi olsun okut emek ver biri gelsin aklını çelsin çok zor, lütfen kendini babanın yerine koy düşün

Köyde yaşıyorum :) Ben 2 yıl okudum sonra dgs ye girip 4 yıllığa da çıkartabilirdim ama ailemi düşündüm. 2. sınıfta zor zahmet devlet yurduna girdim ama sonra okul bitince tekrar yurt basvurusu yapmam gerecekti ve bende giremeyecektim o yurda. Okuduğum şehirde devlet yurdu hersey içinde 130 lira özel yurt 8 kişilik oda 500 liraydı aileminde durumu pek iyi değil sıkıntıları var aylık bana gönderdikleri 400 lira bu defa 1000 lira olacaktı bende dedimki babama daha fazla masraf olmayayım giderim bi iş bulurum açıktan okula devam ederim tecrübe de kazanmış olurum babamda ünversitede bana göndereceği parayla başka işlerini halleder dedim. Tabiki isteklerim var ama ben hep ailem ne der onlar neyi nasıl ister gibi düşünüyorum tekrar ünüversiteye gidemem öyle imkanım yok ama sevgilime gelince istersen 3-4 yıl dersaneye git kpss ye hazırlan istersen evinde otur ev hanımı ol diyo o konuda hakkını yiyemem özelde sürünme ben gönderirim seni dersaneye çalıştırırım da diyo ama annem babam maddiyat olarak düşünüyo bunları ziraa bende öyle şartlar bunu gerektiriyor çnkü

Ne olursa olsun dediğiniz gibi o sizin babanız ve erkek arkadaşınız daha şimdiden ailenize saygısızlık ediyor nefret ettim bilmem ne diye..İleride bu konuda daha çok sorun yaşarsınız diye düşünüyorum iyi karar verin.

Ablacım borç zaten apayrı mevzuu ailesi için kredi çekti 2017 ocak aına kadar ayda 2000 lira kredi ödeyecek. 2013de tanıştık ogün bugündür ödüyo borç git gide çoğaldı ortada görünen bişey yok ama bi kere nasıl evlencez bende ç.alışmıyorum elde yok avuçta yok ben çalışsam problem değil ama sen sıkıntı çekrsin dedim sende eşyadan falan fedakarlık edersin zaten kredi çekip altın almakda saçma dedi bende ailene gelince herseyi yapıyosun ama dedim diye 1 hafta küs kaldık ayrıldı duygusal psikolojik baskı yaptı bana yazıklar olsun sana benm param gözüne mi battı sen nasıl bi insansın para düşkünü diye utandırdı beni yerin dibine soktu çıkardı defalarca özür diledim çok zor affetti

NE demek babana laf soylemek, babaligini sevgisini sorgulamak, kim oluyormus o, bide simdiden nefret etmis bak bak ama kabahat sende sen konusturuyorsun, uzerinde baski kurmasina izin verme bakalim sen onun annesini en ufak sekilde elestirebilir misin

Şartların farklıymış anlıyorum ancak sevgilinin bu acelesi ne? Eğer seni gerçekten seviyorsa şurda 3 sene daha bekler..neden onun beklememesi problem olmuyorda senin aileni de düşünmen üzerinde baskı yaratıyor? Eğer sevgi kıyaslamasına girilecekse o zamqn o da bekleyecek kadar sevmiyor..millet 10 yıl bekliyor sevdiğini..bekleyemicekse gitsin başkasını bulsun.Bana çok bencilce geldi yaptıkları..ailen seni ne zorluklarla okutmuş ,şimdi de senin onlara yardım etmek istemen çok doğal

Amann kız bu ne adam evlenmeden ekmek yoksa pasta ye demiş kardeşim bu ne yazık ömür boyu çekersin sen bu aileyi de adamıda hadi altından eşyadan vazgeçtin ne yicen içicen, ömür boyu borç ödersiniz siz güzel kardeşim sen gel bunla daha fazla vaktini harcama ailesine para verip çocuguna süt almayan adamın konusuda vardı burada aman diyim ayrıl gerçekten yaşında küçük gene sevgili bulursun bundan koca olmaz

Sonuçta 2 buçuk yıldır birlikteyiz herseyimi bilir aile ilişkimi bende onun, babam dört dörtlük bi insan demiyorum oda haketmediğim halde çok laf söyledi çok üzdü ağlattı beni halada öyledir ufakcık bişeye kızsa öl geber dünyadan bi pislik kurtulu falan filan... Sevgilim de bunları bildiği için öyle diyo babamı da savunamıyorum da o zaman tabiki ben ailesini eleştiremem eleştirmem de ama haklısın ben izin veriyorum savununca da sana bunları bunları yapıyo neyini savunuyosun diyo

Ben beklerim beklemesine ama niye bi yüzük takmıyoruz niye hala gizli saklıyız diyo. Sürekli sitem ediyo bende uzakta bi sürü insan ilişki yürütüyor herkes yasıyo bunları diyorum anladım ben anladım sen git diyosun bana anladım giderim ya problem değil seni istedik ya ayıp ettik ben başkaları gibi karıya kıza gtmem işimde gücümde insanım tek derdim sensin niye böyle yapıyosun diyo o zamanda ne desem hep bişey söylüyo

Keşke şimdiden ailevi mevzularınızı bu kadar anlatmasaydınız el oğlu kullanır bir şekilde böyle size karşı

Bana aylarca paragöz muamelesi yaptı hep düğünümüz olsun eşyalarımız derli toplu olsun hayallerim var dedim diye, bizim orda adetler böyledir takı vs. ama zaten hepsi biizm olacak ev alırken araba alırken satarız dedim diye çok maddiyata düşkünsüznüz biz ailecek böyle değiliz böyle birsey de görmedik dedi bu sebepten ayrılırsam onun gözünde çok farklı konumda olurum. Annem babam aç açıkken napayım diyo hep hiç bi zaman onlara para gönderme falan demedim asla ama brazda kendini düşün bizi demiyorum bak bi şeklde hallederiz ama sanada yazık günah bekarlığın hençliğin hep borç ödemekle gececk yarın öbür gün önüme sürersin yıllarca bırç ödedim evlendk hala ödüyorum dersin dedm. Yine suçluyum yine suçlu...

Keşke şimdiden ailevi mevzularınızı bu kadar anlatmasaydınız el oğlu kullanır bir şekilde böyle size karşı
Napayım üniversitede yapayalnızdım çokda iyi anlaşıyoduk bişeyimi saklamazdım derdimi anlatırdım oda bana öyle... Ama hata etmişim babam sıkıntılı bi insan diye anlatınca belki yumuşar halimi anlar üstüme gelmez dedim yinede değişen bişey olmadı

Sen ona ailen hic seni dusunmuyor, bu cocuk ev mi kuracak demiyor, zamaninda yaptiklarini sen mi odeyeceksin diyemiyorsun iste o babani hic saymiyor ama olmaz boyle. Bu cocuk seni cok uzer, cok ezdirir soyleyeyim simdiden nasil kalbini kiriyor, genceciksin onunde upuzun bir hayat var birak cesaretsiz desin paragoz desin aldirma sen kendini biliyorsun, kiymetini bilen gonlunu hos tutan bir insan olsun hayatinda mutlu ol

Kendi anası babası aile seninkine gelince baban kimki senin olmuş boşver ya ne düşünürse düşünsün ya kendi ailesine laf söyletmiyor sen niye söyletiyorsun? Bak canım sana tekrar söylüyorum AYRIL YOKSA ÇOK ACI ÇEKERSİN BİR ÖMÜR AGLAYACAĞINA ÜÇ GÜN AĞLA. Bir sürü şey yazdım halada ayrılmam diyorsan ben uçurum dayım atlarım kime ne diyorsan senin bileceğin iş canım Umarım ben yanılırım mutlu olursunuz ama hiç sanmıyorum ben seni kardeşim gibi düşünüp yazdım ama sen bilirsin artık ayrılmam diyorsan sen bilirsin

Ben hiç bu açıdan düşünemedim hep onu üzmekten kırmaktan yanlış anlaşılmaktan korktum. Korktuğum içinde genelde kelimelerimi seçerek konşmaya calısmama rağmen hatalı oldum babası çalışıyor ama maaş alamıyor doğru dürüst biz tanıştığımızdan beri bi düzen yok benm bildiğim. Ailesi de üzülüyor bu duruma babası oğlum hersey senin üstüne bindi diyormuş. Mesela benim babam istanbulda çalışıyor ben kendimi bildim bileli ekmek parası sonuçta orda maaşı daha iyi böyle olmak zorunda annemde köyden gtmek istemiyor babam ayda 1 izne gelir niye yine bizim için, onun babasını da bi yerden işe çağırmışlar gitmiyomuş bende bence gtse daha iyi olur bi düzeni olmuş olur dedim de kızdı bana kolay mı oyle diye başka bi iş arasın diyorum babası 45 yasında bu yastan sonra ne işi ben babamı öyle her yerde çalıştırmam diyo. parası olsa daha doğrusu kredi çekme imkanı olsa ilk yapacağı sey babasına bi iş yeri açmak bakkal küçük çaplı market gibi... Sevgilime görede beni en çok düşünen o kmse ondan cok sevemez tamam bliyorum seviyor ama yeri geldiğinde hiç kırmaktan üzmekten cekinmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…