Ne desem ne yapsam bi el atın lütfen

İnşallah bende atlatırım ve sizin gibi bi anı olarak kalır hayatımda şu günlerim... Ama ben sevgilimi gerçekten seviyorum değer veriyorum sadece kafam karışık çok hemde. Yine onunla olsun istiyorum ama bu sekilde değil o böyleken değil. Yada onunla evlenicem diye hayatımda ki kimseyi huzursuz mutsuz edemem buna hakkım yokki. Böyle diyince ona, o zamanda beni mutsuz ediyosun ama doğru ya tabi ben kimim ki öbürleri üzülmesin ama ben seni beklerim ben üzülebilirim sıkıntı yok haklısın diyo. Onada üzülüyorum istediği kötü bişey değil ama akıl karı birsey de değil şuanda. Neden hersey zamnında olduğunda güzellikle olacakken biz zora koşma peşindeyiz ki diyorum. 2 yıl sonra ben dönünce de kız kardesm üniversteye gdecek dersn hep bahanen hazır sonra iş bulmuş olursun ailen diyecek ki işi gücü bırakıp nereye gidiyosun. İkimizinde memleketi aynı benim yasadığım yerde hiç bi zaman görev yapamayacak bu yüzden. Bunu kastediyor ailen işini bulduktan sonra seni göndermek istemeyecek diyo. Kısacası ileride de olmayacak sanıyo onu oyaladığımı düşünüyo

Oda ben bu belirsizlikten sıkıldım diyo zaten. Ama şöyle birsey var babamı tanıyan benim...Annem ve kız kardeşimde aynı fikirde bi kere babam öğrendi öğrenecekti nerdeyse onun için bile evde kavga kıyamet koptu evdeki herkes üzgün ve bana yüklendi çok utandım öğrenmediği halde ihtimalle bile bizi bu duruma soktuysa babam öğrendiği zamanı düşünemiyorum. Sevgilim de buun suçlusu sen değilsin veya ben değilim ama hep bana benim suçlu olduğumu hissettirdin asıl suçlu baban diyo

Çok teşekkür ederim :) Ben herseyi farkındayım ama derdim bunları ona anlatabilmek oda anlamamak da ısrar ediyo boğuşuyoruz resmen. Bütün bu konuları konuştuktan sonra haklı çıkan hep o oluyo benimde ona destek olmam gerekiyomuş doğuya gdecekmiş bu kadarını haketmiyo muyum benim ailemde artık bişeyler yapalım diyo bunlar neden umrunuzda değil hanımefendi bazı seylerde benimde söz hakkım olsun ilişkimizde. Ne zaman evlenceğimize baban karar veriyo ne zaman söyleyeceğinede sen. Çocuğu ne zaman yapalım diyede babana sorarız diyo

Babama söylediğimde olmaz uygun değil gibi bi cevap duyacağımı bilsem yine söylerdim emin olun :) Ama babam demez ortalık karışır üstelik sevgilim konusunda net olmayan seyler var ona göre sorun değil ama bana göre büyük sorunlar...Bunları ona dile getiremiyorum getirdiğim zaman yine ben yanlış anlaşılıyorum imasını bile yaptığımda neler diyor bana bu yuzden ben beklediğimiz zaman herseyn yoluna girceğini düşünüyorum kafamda dolu dolu soru işaretleri var, sevgilime diyorum emin olamadığım seyler var diye bende senin gibi incik cincik düşünseydim ohooo bende öyle yapayım o zaman diyo

Babam ne kadar gec öğrenirse o kadar iyi. Annem biliyor durumu ve o asla söyleme taraftarı değil anne söyleyiver desem kii dememde zaten ama asla söylemez. Çünkü ipin ucu önce ona dokunacak babam farklı sehırde çalışıyo sen nerdeydin kızın bu haltları yerken dyecek anneme. Üstelik annemler 7 aydır biliyo bizi hala telefon çaldığı zaman başka odaya geçiyorum konuşmak için suratı 5 karış yınemi arıyo o diyo 2 dk sonra kapat su telefonu diye odaya bağırıyor sen çok olmaya başladın diyo

Cok keskin yorum yapmak istemem ama ne yazikki şunu sezdim; erkek arkadasin pek iletisim kurulabilecek biri degil gibi.. Ne desen oraya buraya ceken, farkli anlamlar cikaran, kendi dediginden baskasini tanimayan ve olaylari kendine gelince farkli baskasina gelince farkli yorumlayan insanla gecim ya olmaz ya da cok zor olur.. Idare ederim demek, mutsuz da olsam katlanirim demek gibi geliyor.. Emin ol bunlar cekilecek huylar degil..
Sen empati kurdurmaya calisiyosun,kalkiyo sana "basima kakiyosun,iyiki anlattik" gbi bsy diyo.. Bu nedir boyle?
Zaten empati filan birinin soylemesiyle olacak seyler degil oyle,her seferinden sen mi anlatacaksin? Yada her anlattiginda anlayacak mi? Emin ol, empati yoksunu tipler bi yerden sonra seni hic konusturmaz bile.. Bazi seyleri sen demeden anlamali; ama dogru sekilde..
Ailene, deger verdigin seylere ve hassasiyetlerine saygi duymayan biri icin, "o da hakli kendince,ne yapsin, benle olmak istiyo" gibi masum bi kilif bulma sakın.. Hem o kim olup da aileni bencil olmakla suclar? Simdiden boyle ise, evliyken dusunemiyorum, Allah korusun..
Her seyi bi kenara bıraktım, seni boyle cendereye sokan insanla olmaz.. Insan mutlu olmak icin evlenir,katlanmak icin degil.. Bazi seyler bagira bagira gelir.. Bile bile lades deme derim..

Her şeyden önce yaşın daha çok küçük. Bu yaşta evlenmeme nişanlanmama izin vermiyorlar verseler de ben bu yaşta düşünmüyorum de. Erkek için de 24 yaş küçük bence evlilik için

Bütün yazdıklarınız doğru aslında ama ınsan sevdiğine konduramıyor... Açık açık konuşmayı bütün düşünüp de soyleyemedklerime söylemeyi düşünüyorum bu aksam. Çok teşekkür ederim

Her şeyden önce yaşın daha çok küçük. Bu yaşta evlenmeme nişanlanmama izin vermiyorlar verseler de ben bu yaşta düşünmüyorum de. Erkek için de 24 yaş küçük bence evlilik için
Diyorum diyorum, niye ne var bunda biz birbirimizi seviyoruz neyi bekliyoruz ne zamana kadar bu böyle gdecek suç mu seni istemek tamam bende istemiyorum zamana bırakalım bidaha ağzıma alırsam evliliği ne olayım salağım ben malım ben demeye başlıyo anlayış yokki. Ona görede ben onu anlamıyorum dşünmüyorum

bunlar seni gaza getirme çabaları canım kendini hazır hissetmiyosan hiç yola atılma

bunlar seni gaza getirme çabaları canım kendini hazır hissetmiyosan hiç yola atılma
Yok yaa hissetmiyorum gerçekten hazır değilim. Bugün babama söyleyince bana kızmıcagını bilsem yıne oturur düşünürüm heralde, burda konuştukça sorunlarımız ön plana çıkıyo. Sevgilime baksan evlenince düzelecek hepsi, evlenmeden düzelmeyiz hatta daha kötüye gider. Bana kalsa bu sekilde Allaha emanet evlenilmez evlenince düzelir umuduyla ömür boyu sürecek bi yola çıkılmaz. Hersey net olmalı. Oda diyo ki senin gibi bende düşünseydim keşke, benim tek istediğim kavuşmak senin ki hep mutluluk hersey olacaksa iyi olsun güzel olsun peşindesin hayatta her zaman hersey iyi olmaz bazı seyler zor olur zora gelemiyosun göğüs geremiyosun diyo

Polis sevgilinde hakli sende haklisin.
Insallah hakkinizda en hayirlisi olur canim

Bi benmi hak verdim polise bilemedim ama bazi huylarindan dolayi korkularin varsa o ayri bi konu dusunmek lazim esim mesela bugun tatil napalim diye dunden planini yap der eger yspmazsam da kizar bi karar ister ki adamin hayati bi karari en azindan ailene
soylemek icin bi cabani gormuyor bile onun isi de zor onun da ailesi var yas 21 di dimi oyle
cok kucuk yasinda yok evlenene kadar bi iki
sene gecer daha e tamam havadan sudan konusun gezin tozun ee adam dusunmezmi isi ne zaman ciddiye binfircez diye adam bunalima bile girer tayin olmadan istemesinin sebebi seni kaybetme korkusuda olabilir

Tespit doğru :) Korkuyor oraya gidince uzaklık aramıza daha da cok mesafe sokacak sorunlarımız olcak telefondan beri aşamıcaz diye, bende nişanlanınca aynısı yine olabilir dedim o zamanda kızıyo oyaladığımı düşünüyo döndüğümde de başka bişeyler çıkartırsın sen evlenmeyelim diye diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…