- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.181
- 798
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Sana böyle psikolojik baskı yapmaya hakkı yok. Bu ikinizin de ortak kararı olmalı. 21 gerçekten çok erken, ki 24 de bir erkek için erken.Bende hep mantıklı olanı savunuyorum bu yüzden de kızıyor zaten sen mantığına göre davranıyosun ama ben duygusalım herkes bana ne işin var oğlum evlenme 30 a kadar diyor ama ben malım ya ille de beni istemeyen birini istiyorum gibi şeyler söylemeye başlıyo. Sen herseyin herkesin iyi olduğu bi hayatta istiyosun beni bişeyleri göze alamıyosun benim için, biraz cesur ol cesaretli ol diyo
Bu sebepten ayrılmayı hiç düşünmedim hep bişeyler yoluna girer diye bekledim halada öyle yapıyorum zaten ciddi bişeylere adım atmamamda biraz bununda etkisi var borç sıkıntı illaki bize yansır aramızdaki ilişkiyi zedeler mantığındayım ona göre de sen herseyi güzellikle istiyosun güzel bi hayatın içinde beni istiyosun sıkıntı istemiyosun falan filan...Ayrıca biliyorum ki babama söylemiş olsam ailem haliyle benm için en iyisini isteyeckler şunusu şöyle olsun bunuşu böyle . En iyisi dediğimde her evlenmelik çağdaki kıza yapılanlar işte ama sevgilime göre takı gereksiz zaten satmayacak mıyız diyor evlenelim dediği zaman borcun çok nasıl kalkacaksın ev eşya düğün diyorum düğün yapmayız nikah yaparız yeterki bian önce kavuşalım diyo şimdilik idareten eşya alırız zaten ordan oraya tasıncaz kendi evimiz olunca yeni eşyalar alırız istediğin gibi diyo birkimim yok kredi çekip onca faizle altın almak saçma bütün bunları yaparsam evde ne yiyip ne içecez diyo. Ben bi şeklde bunları duymazdan geliyorum ama ailem bunları duysa şoka girerKendi anası babası aile seninkine gelince baban kimki senin olmuş boşver ya ne düşünürse düşünsün ya kendi ailesine laf söyletmiyor sen niye söyletiyorsun? Bak canım sana tekrar söylüyorum AYRIL YOKSA ÇOK ACI ÇEKERSİN BİR ÖMÜR AGLAYACAĞINA ÜÇ GÜN AĞLA. Bir sürü şey yazdım halada ayrılmam diyorsan ben uçurum dayım atlarım kime ne diyorsan senin bileceğin iş canım Umarım ben yanılırım mutlu olursunuz ama hiç sanmıyorum ben seni kardeşim gibi düşünüp yazdım ama sen bilirsin artık ayrılmam diyorsan sen bilirsin
Beni kaybetmekten korkuyor herkes bizim ilşkimize imreniyor çevresinde. O kızı kaçırma diyorlarmış gerçekten bende onun üstüne titrerim yani, oda farkında ama bana kavuşmak için hiç bişey yapmıyosun evet istiyosun ama bisey yapmıyosun diyo. Doğuya gidince uzaklık mesafe korkuyorum diyo 7 aydır farklı şehirdeyiz okul bitiiği için ben döndüm kavgalarımız çok arttı biz birlikteyken hiç bi problem yasamıyoruz uzakta olmak etkliliyo haftada 1 belki görüşüyoruz oaraya gidince ne olacak yılda 10 gün ondada 2 gün belki görüşürüz izin alamazsın çnkü diyoSana böyle psikolojik baskı yapmaya hakkı yok. Bu ikinizin de ortak kararı olmalı. 21 gerçekten çok erken, ki 24 de bir erkek için erken.
Hem aynı eve girmeyecekseniz 2-3 sene nişanlı kalmanın ne manası var? Sana mı güven miyor? Resmi bir şekilde adı konmazsa onu doğudayken terk mi edeceksin?
Acaba adını koyarsak fiziksel birşeyler de yaşayabiliriz diye mi düşünüyor? Böyle bir beklentesi olabilir mi?
Yoksa seni ailene karşı zor durumda bırakmak pahasına bu ısrarı çok saçma geliyor
Çok teşekkür ederim amin inşallah bende zaten acele etmiyorum dediğin gibi hayata 1 kere geliyorum ve tercihim kötü olursa bundan sonra yüzüm gülmezHakkinda hayirlisi olsun, iyi dusun, acele etme evlenmek icin, parani kazan kendini gelistir biraz daha gor dunyayi, bu hayati bir kere yasayacaksin ilk once kendini dusun
Bu sebepten ayrılmayı hiç düşünmedim hep bişeyler yoluna girer diye bekledim halada öyle yapıyorum zaten ciddi bişeylere adım atmamamda biraz bununda etkisi var borç sıkıntı illaki bize yansır aramızdaki ilişkiyi zedeler mantığındayım ona göre de sen herseyi güzellikle istiyosun güzel bi hayatın içinde beni istiyosun sıkıntı istemiyosun falan filan...Ayrıca biliyorum ki babama söylemiş olsam ailem haliyle benm için en iyisini isteyeckler şunusu şöyle olsun bunuşu böyle . En iyisi dediğimde her evlenmelik çağdaki kıza yapılanlar işte ama sevgilime göre takı gereksiz zaten satmayacak mıyız diyor evlenelim dediği zaman borcun çok nasıl kalkacaksın ev eşya düğün diyorum düğün yapmayız nikah yaparız yeterki bian önce kavuşalım diyo şimdilik idareten eşya alırız zaten ordan oraya tasıncaz kendi evimiz olunca yeni eşyalar alırız istediğin gibi diyo birkimim yok kredi çekip onca faizle altın almak saçma bütün bunları yaparsam evde ne yiyip ne içecez diyo. Ben bi şeklde bunları duymazdan geliyorum ama ailem bunları duysa şoka girer
Teşekkür ederim ayrılmam demiyorum sadece durumlar böyleyken ciddiyete bende dökmem bu şekilde de evlenmem ben birseyler yoluna girer diye bekliyorum misal babasının işi düzene girerse bide seneye ocak ayından sonra kredisi de bitince sıkıntısı kalmıcak diye düşünüyorum. Öyle işte...Sinirlenmeye başladım gerçekten yahu 3 binlira maaş 2bin borç 1binlira ne yiceksiniz siz ne demek düğün yok ohooo canım benim sen bunları düşünemiyo musun ben ne desem boş geliyor sana ayrılma devam et evlen çek çileni hergün agla bunu istiyorsun sanırım hakkında hayırlısı olsun canım dahada yazmayacağım sana çok sinirleniyorum çünkü sen ayrılmam dedikçe :) umarım herşey istediğin gibi olur
Benim kafam karışık açıkçası... Ailem zaten henüz onay vermiyor annem yani babama zaten söyleyemiyorum bile. Ama diğer türlü ben korkuyorum evlenmekten çünkü kolay değil tamam onu seviyorum bi evi çekip çevirebilirim ailesi iyi insanlar ama en çokta maddiyat korkutuyo ben varlığı da gördüm yokluğu da ama evlendikten sonrada eşim her fırsatta ailesine para göndersin istemem ihtiyaçları olduğunda tabiki yapalım ama bizim şartlarımız el veriyorsa aynı şekilde benm ailem içinde böyle. Ama bana göre sanki hep onun anne babası kardeşleri her zaman daha ön planda olacak gibi... Ayrıca daha işim de yok ben kendi paramı kazanıp doya doya harcamak istiyorum annem babam benmle gurur duysun istiyorum okuttuk baktık büyüttük hemen koca buldu demesinler biraz onlara destek olayım sevgilim de o sırada doğu görevini bitirsin bakalım sevgimiz aşkımız bu uzaklığı atlatabilecek kadar güçlü mü . Ben hepsini düşünüyorum sevgilimde hep mantık hep mantık çok zekisin valla ben bunu yapmıyorum diye bu durumdayız dimi diyoBazılarımız neye dayanarak "kesin ayrıl kötü olur diyor anlamış degilim
Yani simdi sen evlenmek istyrmusun peki
Onenli olan bu
Bana biraz ailenin arkasına sığınıyormuşsun gibi geldi
Cok guzel düşünmüssünBenim kafam karışık açıkçası... Ailem zaten henüz onay vermiyor annem yani babama zaten söyleyemiyorum bile. Ama diğer türlü ben korkuyorum evlenmekten çünkü kolay değil tamam onu seviyorum bi evi çekip çevirebilirim ailesi iyi insanlar ama en çokta maddiyat korkutuyo ben varlığı da gördüm yokluğu da ama evlendikten sonrada eşim her fırsatta ailesine para göndersin istemem ihtiyaçları olduğunda tabiki yapalım ama bizim şartlarımız el veriyorsa aynı şekilde benm ailem içinde böyle. Ama bana göre sanki hep onun anne babası kardeşleri her zaman daha ön planda olacak gibi... Ayrıca daha işim de yok ben kendi paramı kazanıp doya doya harcamak istiyorum annem babam benmle gurur duysun istiyorum okuttuk baktık büyüttük hemen koca buldu demesinler biraz onlara destek olayım sevgilim de o sırada doğu görevini bitirsin bakalım sevgimiz aşkımız bu uzaklığı atlatabilecek kadar güçlü mü . Ben hepsini düşünüyorum sevgilimde hep mantık hep mantık çok zekisin valla ben bunu yapmıyorum diye bu durumdayız dimi diyo
Bian önce kavuşmak istiyormuş bekar hayatından sıkılmış beni özlüyormuş uzaktan uzağa aramız bozuluyomuş o doğuya gidince hersey daha kötü olacakmış eğer biz ayrılırsak tek suçlu baban bunu böyle bil diyoCok guzel düşünmüssün
Sevgilin bunu niye kabul etmiyor peki
Doğuya gidince nden kötü olsunBian önce kavuşmak istiyormuş bekar hayatından sıkılmış beni özlüyormuş uzaktan uzağa aramız bozuluyomuş o doğuya gidince hersey daha kötü olacakmış eğer biz ayrılırsak tek suçlu baban bunu böyle bil diyo
Bian önce kavuşmak istiyormuş bekar hayatından sıkılmış beni özlüyormuş uzaktan uzağa aramız bozuluyomuş o doğuya gidince hersey daha kötü olacakmış eğer biz ayrılırsak tek suçlu baban bunu böyle bil diyo
Doğuya gidince nden kötü olsun
Sanamı güvenmiyor kendisine mi
Söylede olabilir aile arası söz nisan
Dogu gorevi yapar sende okursun bu arada gorev bitincede evlenirsiniz
Çevreye güvenmiyor bana sarkıntılık edecekler diye korkuyor sen çok güzel bi kızsın her girdiğin ortamda dikkat çekiyosun bende yanında olmayınca en azından bi yüzük olsun parmağında diyo bende iş bende bitiyo ne yüzüklü kadınlar var kocalarını boynuzluyo diyorum orası öylede ne lüzumu var başka adamların senin rahatsız etmesine biraz olsun bunun önüne gecelim diyo, bide ben son zamanlarda çok sitem etmeye başladım beni sıkıyosun bunaltıyosun diye karsına benden iyisi çıkarsa benden ayrılır mısın gibi sorular soruyo ondan da korkuyo. Sevgilimde doğuya gtmeden söz nişan yapalım gelnce evleniriz diyo da ben erken buluyorum her konuda aileme de söyleyemem kendimde tam hazır değilim yarın öbür gün keşke demek istemiyorum çok ince düşünüyorumDoğuya gidince nden kötü olsun
Sanamı güvenmiyor kendisine mi
Söylede olabilir aile arası söz nisan
Dogu gorevi yapar sende okursun bu arada gorev bitincede evlenirsiniz
Bence onun bana şunları demesi gerekir, bak sevgilim doğu görevim geldi ortalık çok karışık bian önce yapayım da bitsin 2-3 sene sonra nisan takıp 3-4 ay sonrada evleniriz hem benm borcum var onlar bitmiş olur düğün için birikim yaparım sende o sırada iş bulursun ailene destek olursun hemde yaşın 23-24 olur baban da bişey dmez hersey daha güzel olur.. Ama bunları diyen benim artık bunları demektende korkuyorum ama bu yönde düşündüğümü bildiği için bile kızıyor.Düğün yok , eşya yok , takı gereksiz, borç gırtlakta eee evlenelim
Sen çok mantıklı bir kozsın düşündüklerinin tamamına katılıyprum seviyorsa seni beklesin durumunu düzeltsin
Daha yaşlaeınız çok genç baskı yapıyor sana ama diren kararlı dur canım
Bunun için senden vazgeçecekse kendi bilir
Zaten benim elimden gelen bu diyorum başka bişey yapamıyorum üstüme gelme dedikçe ee sende bişey yapamıyosan kim ne yapıcak diyo o zaman git birini bul cidden anlarım ayrılalım dersen ne diyim ben sana daha elimden bişey gelmiyor diyorum üsteliyosun sıkılmışsında zaten o zaman ayrıl diyorum başlıyo gülmeye hersey senin için bu kadar basit işte böyle yapıcağını biliyodum diyo. Arık napıcağımı bilmiyorum çıldıracak gibi oluyorum arada kaldım çok kötüAdam bayağa bayağa arkadaşa güvenmiyor, orta seviye öz güvensiz, bol derece de paranoyak. Şu anda 24 yaşında ergenliği geride bırakalı çok olmamış bir erkek olarak en büyük derdi de cinsellik bence. Yoksa evlenmeye kendi şartları bile hiç müsait değil.
Bu önceli dediklerimi nereden çıkardım derseniz, arkadaşın açtığı konulara göz ucuyla bakmak yeterli.
Ben de normalde ayrıl falan demem, ama henüz 20 yaşında iken, çok da artısı olmayan bir adam niye bu kadar stres çaba?
Ultimatomu ver bence; benim şartlarım bu, elimden gelen bu kadar; he işine gelmiyorsa anlarım tabi, herkesin kendi tercihi babında bişey söylemenin zamanı gelmiş de geçmiş.
bu kismi dogru, sonucta adam yarin evlenelim benimle gel dememis ki nisanlanalim, ev kurmaydi, borc odemeydi vs bu dediklerini nisanliyken de yapabiliriz demis. bunun nesi kotu?Nisanlılık veya evlilik işe güce engel değilmiş öyle diyor.
Evet bu doğru ama babama nişanlanmak istiyorum diyince adam bunları düşünmeyecek ki direk kafalar bu kız evlenecek oraya gidiyo. ben ona 5 senede nişanlı duracam desem yine şuanda istemez istemediği gibi söylediğimede bin pişman eder beni babam yani tanıyorumbu kismi dogru, sonucta adam yarin evlenelim benimle gel dememis ki nisanlanalim, ev kurmaydi, borc odemeydi vs bu dediklerini nisanliyken de yapabiliriz demis. bunun nesi kotu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?