- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
- Konu Sahibi The Calender
Selam kk hatunları
Dün kahvaltıya eşimin ailesi geldi,akşam yemeğinde de birlikteydik
Kv ile eşimde yanımızda kp ve görümce de varken aramızda bir diyalog geçti ve düşüncelerinizi merak ediyorum.
Kayın validem bekar kaynıma kız arıyor çünkü beyefendi bu işten sıyrılmak için böyle bir çözüm bulmuş.
Durumu anlayın diye yazdım.
Diyalog şu:
KV
-Geçen hamama gittik(görümcemle)
-Karşımda ben yaşlarda bir kadın yanında da gençten bir kız vardı,konu konuyu açtı dedim ki,bekar kızın var mı oğluma kız arıyorum.
-Kadın oğlumun mesleğini sordu bende söyledim,baktım kadının gözleri parladı ve evet var dedi
BEN
-Gözleri mi parladı?
KP
-Dur şimdi asıl olaya bak!
KV
-Bir kızı varmış öğretmenmiş,yaşını sordum,söyledi benim de kafama yattı ama kız annesi olarak hevesli göründü?
BEN
-(Yüzümde aptal bir merak konu nereye gidecek diye düşünürken)Eee sonra?Neden heveslensin anlayamadım?
KV
-Yanında ki genç kız bir fırsatını bulup annesinden gizli sordu oğlunuzun başından evlilik geçti mi diye?
-Yooo dedim
-Kız dedi ki ablam boşandı çocuğu da yok!
Yüzünde alaycı bir tebessüm,dolandırıcıdan mal kurtarmış bir zaferle!
Bende daha önce boşanmış çocuklu geliniyim,oğlu bekardı!
Yorumlarınızı merak ediyorum
Boşanmış kadınlara her daim vurgu yapan kv patavatsız mı sizce bilerek mi yapıyor?
Aslında kurgu olmadığını düşünüyorum ama empati yoksunu kv artık bu muhabbetlerle canımı sıkıyor tavrım ne olmalı?Normalde hiç tınlamam ama artık sağlam bir cevap vermemin zamanı geldi,bir değil iki değil kaçıncı pot?
Dip not:yanlış anlaşıldı sanırım kaynım evlenmek istemiyor!
Dün kahvaltıya eşimin ailesi geldi,akşam yemeğinde de birlikteydik
Kv ile eşimde yanımızda kp ve görümce de varken aramızda bir diyalog geçti ve düşüncelerinizi merak ediyorum.
Kayın validem bekar kaynıma kız arıyor çünkü beyefendi bu işten sıyrılmak için böyle bir çözüm bulmuş.
Durumu anlayın diye yazdım.
Diyalog şu:
KV
-Geçen hamama gittik(görümcemle)
-Karşımda ben yaşlarda bir kadın yanında da gençten bir kız vardı,konu konuyu açtı dedim ki,bekar kızın var mı oğluma kız arıyorum.
-Kadın oğlumun mesleğini sordu bende söyledim,baktım kadının gözleri parladı ve evet var dedi
BEN
-Gözleri mi parladı?
KP
-Dur şimdi asıl olaya bak!
KV
-Bir kızı varmış öğretmenmiş,yaşını sordum,söyledi benim de kafama yattı ama kız annesi olarak hevesli göründü?
BEN
-(Yüzümde aptal bir merak konu nereye gidecek diye düşünürken)Eee sonra?Neden heveslensin anlayamadım?
KV
-Yanında ki genç kız bir fırsatını bulup annesinden gizli sordu oğlunuzun başından evlilik geçti mi diye?
-Yooo dedim
-Kız dedi ki ablam boşandı çocuğu da yok!
Yüzünde alaycı bir tebessüm,dolandırıcıdan mal kurtarmış bir zaferle!
Bende daha önce boşanmış çocuklu geliniyim,oğlu bekardı!
Yorumlarınızı merak ediyorum
Boşanmış kadınlara her daim vurgu yapan kv patavatsız mı sizce bilerek mi yapıyor?
Aslında kurgu olmadığını düşünüyorum ama empati yoksunu kv artık bu muhabbetlerle canımı sıkıyor tavrım ne olmalı?Normalde hiç tınlamam ama artık sağlam bir cevap vermemin zamanı geldi,bir değil iki değil kaçıncı pot?
Dip not:yanlış anlaşıldı sanırım kaynım evlenmek istemiyor!
Son düzenleme: