• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne arayıp duruyon ya....

İşte bende yüz göz olmamak için açmıyom, selam versen gel kucağıma otur yavrum gibi
arada ne yaşanmışsa da telefonunu açmaman hiç doğru değil çok ayıp. o eşinin annesi. o olmasaydı eşin de dünyada olamayacaktı en azından bunun için bi telefonu kaldırabilirsin arada bir.. aradaki mesafeyi ayarlayamaman da tamamen onun suçu değildir isteyen karşındakini minimum derecede kırarak istediği mesafeyi koyar ve saygısını da korur.

E="p_i_n_a_r, post: 39384962, member: 289272"]benim kvde nişanlıyken,açık saçık gecelikle çamaşırlar giyme evlenince demişti.her b.kun içinde.dediğin gibi konuştukta kavgada ettik.bir ipte iki cambaz oynamadı ama :KK53:[/QUOTE]

Aynn Benimki gibi olanlarda varmis. Bizim catlak karida orda burda geline bir suru gecelik aldimda bir gun uzerinde goormedim diyo bende birgun giyersem senide caqirirm gorurrsun merakin gider dedim:KK8:

Ay ben hepten Novell zehirlenmesi yaşıyorum.

Yanlış anlama konu sahibesi ama bi anda tüm konularını okuyunca başım döndü.

Konu sahibesinin eşi pintiymiş,
-Novell üşüyünce kaloriferi açmıyomuş.
-Novell kız kardeşinin düğününde ablası olarak bi takı takmak istemiş kocası ona da laf etmiş.
-Bi de Novell in bi polip ve göğsünde kitle problemi varmış.(Geçmiş olsun)
-Novell in ilkokul öğretmeninin adı da....:confused:
Eee
arada ne yaşanmışsa da telefonunu açmaman hiç doğru değil çok ayıp. o eşinin annesi. o olmasaydı eşin de dünyada olamayacaktı en azından bunun için bi telefonu kaldırabilirsin arada bir.. aradaki mesafeyi ayarlayamaman da tamamen onun suçu değildir isteyen karşındakini minimum derecede kırarak istediği mesafeyi koyar ve saygısını da korur.
sanmam

Her birini ağzım açık kalarak okudum :)
utanmasa ortalarına yatacakmış yani prezervatifi yüze vurmak ne demek yahuu!!
hepsi birbirinden ilginç durumlar valla Allah yardımcın olsun N novelll :rolleyes:
Ama sen yine de teli aç yabancı ile nasıl konusuyorsan öyle konus bir şekilde hayatında olacak yani

Eşin ne tepki verdi bunlara acaba ?
Eşim çok uyardı annesini kadın bi duruluyo, sonra kaldığı yerden devam

K.v. Ye gıcığım zaten habire arayıp duruyo, bende konuşmak istemiyorum, açmıyorum tel.i sanki çok severde beni! arayıp duruyo, üffff arama beni
Puahahahahahahahaha bende açmıyorum eşimi arayip şikayet ediyor acmiyo diye eşim de bana kızıyor ama artık alıştı şimdi hiç aramiyo ayda yılda bir torununu sormaya :-):KK71::rolleyes:

bana yonlendirecegin oklarina ragmen soyleyecegim bunu; konularinda genelde hatali kisi buldugum konu sahiplerinden birisin..
bi de pat küt lafi yapistirma huyun vardi diye hatirliyorum, soylesene kaynanana?
Söylemediğimi nerden biliyosun, dozunda taşı gediğine koyarım, aşırı doz yükleme gerekiyo benim k.v. Ye o da eşimin annesi dîye anca bu kadar oluyo

Puahahahahahahahaha bende açmıyorum eşimi arayip şikayet ediyor acmiyo diye eşim de bana kızıyor ama artık alıştı şimdi hiç aramiyo ayda yılda bir torununu sormaya :-):KK71::rolleyes:
Zamanında çatında noldu valla, bi de bunu deniyim, bu kadın yüzünden psikoloğa dahi gittim, derdime çare olsun diye tarafsız olmaya çalışarak psikoloğa anlattım( olur ya belki benimde hatalarım vardır) doktorun dediği görüşmüceksin

Ben olmasam da başka hiç bi gelinde o kadını çekmezdi ayrıca

Yavrum her hafta oğlu gitmek istiyor haftanın bir günü bile ölüm gibi orda geçirdiğim bikaç saat çıkıp gelmek isteyecek diye odum kopuyor anlasana iste seni sevmiyorum görmek istemiyorum yuzsuz karı
Zamanında çatında noldu valla, bi de bunu deniyim, bu kadın yüzünden psikoloğa dahi gittim, derdime çare olsun diye tarafsız olmaya çalışarak psikoloğa anlattım( olur ya belki benimde hatalarım vardır) doktorun dediği görüşmüceksin

içerik kayınvalıdeye ıletıldı : d sankı karsındakı ınsna burayı okuyormuscasına ona yazmıssın
bize yazaydın ya ..

arama beni de:KK53::KK53:
arama beni ahh arama diyorum çünkü ben seni değil kocamı seviyorum de :confused::confused::confused:

benimki de hiç arayıp sormuyor dün aradı şok oldum
buzdolabı gibi konuşuyor aramasın canıma minnet
Allah çok şükür onun aramasını beklemiyorum
şu halimde beni strese sokuyor

Back