Valla benim de başıma gelicek olan o, ayy bi de çocuk erkek olsun diyo allahım yaCo
Çocuk dogunca çıkmaz senden
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ne arayıp duruyon ya....
- Konu Sahibi novelll
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 8 Temmuz 2011
- 3.058
- 2.399
- 198
- 28 Ekim 2013
- 1.082
- 173
- 93
Ayyy ne sanslisin yavrucumAllahtan uzak sürekli gelemez
- 28 Ekim 2013
- 1.082
- 173
- 93
Sipariş verdim geliyo de laf sok durmadan çok istiyorsa kendi doğursun isterik
Valla benim de başıma gelicek olan o, ayy bi de çocuk erkek olsun diyo allahım ya
Yok kız kardeşi aradı, o demiştirAyyy ne sanslisin yavrucum
- 3 Şubat 2012
- 4.218
- 693
- 398
Ayyy ne sanslisin yavrucum
gelemese de bir şekilde yetiyor
Allah yardımcımız olsun
Tarlaya ne ekilirse onu biçersin dedimSipariş verdim geliyo de laf sok durmadan çok istiyorsa kendi doğursun isterik
- 28 Ekim 2013
- 1.082
- 173
- 93
Sahi mi yani kocisinin teyzesi mi actin mi yumurtlamistir kv
Yok kız kardeşi aradı, o demiştir
- 28 Ekim 2013
- 1.082
- 173
- 93
Ooo
Oooo kapakkkkk anlayana tabi bizimki anlmaz hayatta anca güler iyyykTarlaya ne ekilirse onu biçersin dedim
- 28 Ekim 2013
- 1.082
- 173
- 93
Telefonda burnunu sokan tiplerden iyyyk ne pok yicez ya topluca imha etseler bunlarıgelemese de bir şekilde yetiyor
Allah yardımcımız olsun
Açtım soğuk soğuk konuştum, tabi canım ona demiştir bana açmıyo bi de sen ara diye, yatak odama kadar anlatır bunu mu demicekSahi mi yani kocisinin teyzesi mi actin mi yumurtlamistir kv
- 26 Haziran 2014
- 1.077
- 1.361
- 128
- 3 Şubat 2012
- 4.218
- 693
- 398
Telefonda burnunu sokan tiplerden iyyyk ne pok yicez ya topluca imha etseler bunları
devamlı aramaz ama arasa da uyuz uyuz konusur muhabbeti çekilmez taş çatlasın 1 dakika
ama oğlunu arar açmazsa ısrarla arar arka arkaya en sinir olduğum şey
- 28 Ekim 2013
- 1.082
- 173
- 93
Yatak odanda ne işi var iykk onlara ne iğrenç
Açtım soğuk soğuk konuştum, tabi canım ona demiştir bana açmıyo bi de sen ara diye, yatak odama kadar anlatır bunu mu demicek
- 28 Ekim 2013
- 1.082
- 173
- 93
Evet bizimki de durmadan oğlunu arar ogluuuuuuum diye 5 yaşında çocukla konusuyo gibidevamlı aramaz ama arasa da uyuz uyuz konusur muhabbeti çekilmez taş çatlasın 1 dakika
ama oğlunu arar açmazsa ısrarla arar arka arkaya en sinir olduğum şey
Biyoloji anlatırım dedim x y kromozom falan bak şöyle şöyle olunca cinsiyet o oluyo diye, yok dedim anlamaz, tarla mevzusu anlattım kaldı öyle, bi de ismini bile koydu kendince, cinsiyet erkek adı da kayınpederin adı, öyle derdim olsa babamın adı nı koyarım rahmetli adını yaşatmak anlamında dedim, dediği: bizde ölenin değil yaşayanın adı konur:) güler misin ağlar mısın:/Ooo
Oooo kapakkkkk anlayana tabi bizimki anlmaz hayatta anca güler iyyyk
- 28 Ekim 2013
- 1.082
- 173
- 93
Ikisin
Ikisinin ki de olmayacak ben annesiyim babasıyla beraber biz ne dersek o olacak de sakin karıştırmaBiyoloji anlatırım dedim x y kromozom falan bak şöyle şöyle olunca cinsiyet o oluyo diye, yok dedim anlamaz, tarla mevzusu anlattım kaldı öyle, bi de ismini bile koydu kendince, cinsiyet erkek adı da kayınpederin adı, öyle derdim olsa babamın adı nı koyarım rahmetli adını yaşatmak anlamında dedim, dediği: bizde ölenin değil yaşayanın adı konur:) güler misin ağlar mısın:/
Çocuk muhabbetinden dolayı evlendiğimizin ertesi gününden başladılar çocuk da çocuk diye kibarca şuan düşünmüyoruz falan dedim, çekmecemi karıştırıp korunma yöntemimizi alıyo o kısım zaten ayrı bi konu, bunlar böyle böyle korunuyo diye teyzeye falana filana anlatıyoYatak odanda ne işi var iykk onlara ne iğrenç
Öyle dedim, aferin diyo kadın:) evet aferin dedim:) çok istiyosan kızına koydursaydın dedim:) onlarda olmuyo öyle diyo:) bende de böyle oluyo, ben ve babası karar verir dedim, kadının herşeye bi lafı varIkisin
Ikisinin ki de olmayacak ben annesiyim babasıyla beraber biz ne dersek o olacak de sakin karıştırma
- 28 Ekim 2013
- 1.082
- 173
- 93
Cusss yaaa haklısın bacim açma telefonu
Çocuk muhabbetinden dolayı evlendiğimizin ertesi gününden başladılar çocuk da çocuk diye kibarca şuan düşünmüyoruz falan dedim, çekmecemi karıştırıp korunma yöntemimizi alıyo o kısım zaten ayrı bi konu, bunlar böyle böyle korunuyo diye teyzeye falana filana anlatıyo