• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne arayıp duruyon ya....

konu sahibinin üslubu bana eski bir üyeyi hatırlattı. sürekli görümcesiyle sorun yaşıyordu. nickini hatırlayamadım.:KK64:

Telefonda burnunu sokan tiplerden iyyyk ne pok yicez ya topluca imha etseler bunları

devamlı aramaz ama arasa da uyuz uyuz konusur muhabbeti çekilmez taş çatlasın 1 dakika:KK6:
ama oğlunu arar açmazsa ısrarla arar arka arkaya en sinir olduğum şey

Ooo

Oooo kapakkkkk anlayana tabi bizimki anlmaz hayatta anca güler iyyyk
Biyoloji anlatırım dedim x y kromozom falan bak şöyle şöyle olunca cinsiyet o oluyo diye, yok dedim anlamaz, tarla mevzusu anlattım kaldı öyle, bi de ismini bile koydu kendince, cinsiyet erkek adı da kayınpederin adı, öyle derdim olsa babamın adı nı koyarım rahmetli adını yaşatmak anlamında dedim, dediği: bizde ölenin değil yaşayanın adı konur:) güler misin ağlar mısın:/

Ikisin
Biyoloji anlatırım dedim x y kromozom falan bak şöyle şöyle olunca cinsiyet o oluyo diye, yok dedim anlamaz, tarla mevzusu anlattım kaldı öyle, bi de ismini bile koydu kendince, cinsiyet erkek adı da kayınpederin adı, öyle derdim olsa babamın adı nı koyarım rahmetli adını yaşatmak anlamında dedim, dediği: bizde ölenin değil yaşayanın adı konur:) güler misin ağlar mısın:/
Ikisinin ki de olmayacak ben annesiyim babasıyla beraber biz ne dersek o olacak de sakin karıştırma

Yatak odanda ne işi var iykk onlara ne iğrenç
Çocuk muhabbetinden dolayı evlendiğimizin ertesi gününden başladılar çocuk da çocuk diye kibarca şuan düşünmüyoruz falan dedim, çekmecemi karıştırıp korunma yöntemimizi alıyo o kısım zaten ayrı bi konu, bunlar böyle böyle korunuyo diye teyzeye falana filana anlatıyo

Ikisin

Ikisinin ki de olmayacak ben annesiyim babasıyla beraber biz ne dersek o olacak de sakin karıştırma
Öyle dedim, aferin diyo kadın:) evet aferin dedim:) çok istiyosan kızına koydursaydın dedim:) onlarda olmuyo öyle diyo:) bende de böyle oluyo, ben ve babası karar verir dedim, kadının herşeye bi lafı var

Cusss yaaa haklısın bacim açma telefonu
Çocuk muhabbetinden dolayı evlendiğimizin ertesi gününden başladılar çocuk da çocuk diye kibarca şuan düşünmüyoruz falan dedim, çekmecemi karıştırıp korunma yöntemimizi alıyo o kısım zaten ayrı bi konu, bunlar böyle böyle korunuyo diye teyzeye falana filana anlatıyo

Back