• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne arayıp duruyon ya....

Ay ben hepten Novell zehirlenmesi yaşıyorum.

Yanlış anlama konu sahibesi ama bi anda tüm konularını okuyunca başım döndü.

Konu sahibesinin eşi pintiymiş,
-Novell üşüyünce kaloriferi açmıyomuş.
-Novell kız kardeşinin düğününde ablası olarak bi takı takmak istemiş kocası ona da laf etmiş.
-Bi de Novell in bi polip ve göğsünde kitle problemi varmış.(Geçmiş olsun)
-Novell in ilkokul öğretmeninin adı da....:confused:
Atik Ali serisi gibi olmuş:KK70:

Bütün mesajlarida okudumda yeminle koptum gülmekten kizlarrr yorumlar super hele kaynananin haliydi araklamasii vuvvv casus karı hatundaki cesarete bak ya iyiki seni sarip goturmemis o haliya:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Eveet kızlar kamu hizmeti yapıyorum toplaşın. :KK52:Gittim okudum konuları ne var ne yok diye.

-Her şey kayınvalidenin novell in evine gittiği soğuk ve sisli bi sonbahar gününde başlıyo. :KK48:

Neyse ciddileşirsek kayınvalide novell in yatak odası çekmecelerini karıştırmış, bulduğu prezervatifi de novell in yüzüne vurmuş "Ne korunması artık 2 bucuk yıllık evlisiniz!" diye, sonra da ben alıyorum bunu deyip atmış çantasına prezervatifi gitmiş:KK57:

-Sonra novell görümcesini sevmediği için(çok terbiyesiz bi kız bana hakaret etti yazmış) görümcenin oğlunun sünnetine gitmemiş, eşi yalnız katılmış sünnet düğüne.

-Hemen arkasından bi Halı Operasyonu geliyo. Buna iyi güldüm yalnız:KK70:kayınvalidede novell in evinin anahtarı varmış. Kadın gizli gizli evden kullanılmayan bi halıyı almış ve başka bi halıyla değiştirmiş. Novell in halısını da o sevmediği görümceye vermiş:p

- Sonrası da bayramda niye önce bizim eve degil de kız evine gittiniz, biz erkek eviyiz bayramın ilk günü bize gelincek, bana erkek torun yapın, adını da kayınpederin ismini koyun vs. vs. diye gidiyo.:KK53:
anam bu ne be:KK57:
kaynana değil Sue Ellen mübarek. prezervatif almak ne, çeyiz çalan duydum da halı çalanı yeni duydum.

Kaynana bana sempatik geldi ya.
Kadın samimi anasını satayım baksana korunma yöntemine kadar müdahale etmiş :KK45:...
Böyle kaynanayla konuşulur, kavgada edilir, her şey meydanda :KK53:...
Ben severim böyle insanları...

Eveet kızlar kamu hizmeti yapıyorum toplaşın. :KK52:Gittim okudum konuları ne var ne yok diye.

-Her şey kayınvalidenin novell in evine gittiği soğuk ve sisli bi sonbahar gününde başlıyo. :KK48:

Neyse ciddileşirsek kayınvalide novell in yatak odası çekmecelerini karıştırmış, bulduğu prezervatifi de novell in yüzüne vurmuş "Ne korunması artık 2 bucuk yıllık evlisiniz!" diye, sonra da ben alıyorum bunu deyip atmış çantasına prezervatifi gitmiş:KK57:

-Sonra novell görümcesini sevmediği için(çok terbiyesiz bi kız bana hakaret etti yazmış) görümcenin oğlunun sünnetine gitmemiş, eşi yalnız katılmış sünnet düğüne.

-Hemen arkasından bi Halı Operasyonu geliyo. Buna iyi güldüm yalnız:KK70:kayınvalidede novell in evinin anahtarı varmış. Kadın gizli gizli evden kullanılmayan bi halıyı almış ve başka bi halıyla değiştirmiş. Novell in halısını da o sevmediği görümceye vermiş:p

- Sonrası da bayramda niye önce bizim eve degil de kız evine gittiniz, biz erkek eviyiz bayramın ilk günü bize gelincek, bana erkek torun yapın, adını da kayınpederin ismini koyun vs. vs. diye gidiyo.:KK53:
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

konu sahibi çok afedersin burdan okuyunca komik geldi de:oops:

fena bir kadınmış tavrını koyman lazım sanki

Neden açmadığınızı anlayamadım ? ne var ki bu kadar aranızda da açmıyorsunuz. Ki ne olursa olsun o çalan telefon düşmanın dahi olsa açılmalı. İyi kötü bir şey söylenilmeli diye düşünüyorum..

bana yonlendirecegin oklarina ragmen soyleyecegim bunu; konularinda genelde hatali kisi buldugum konu sahiplerinden birisin..
bi de pat küt lafi yapistirma huyun vardi diye hatirliyorum, soylesene kaynanana?

Neden açmadığınızı anlayamadım ? ne var ki bu kadar aranızda da açmıyorsunuz. Ki ne olursa olsun o çalan telefon düşmanın dahi olsa açılmalı. İyi kötü bir şey söylenilmeli diye düşünüyorum..
Gardaşım sende ya...

Kaç gönüllü özet geçmiş konuyu, neler kaçırdığını bir bilsen. Az oku da yarıl.

Gardaşım sende ya...

Kaç gönüllü özet geçmiş konuyu, neler kaçırdığını bir bilsen. Az oku da yarıl.
Henüz yeni olduğum için. Konuya fransızım. Tek tekte okumadım. Sadece arkadaşın yazdığı yazıyı okudum. Oda çok kısa ve netti yani :)

Kaynana bana sempatik geldi ya.
Kadın samimi anasını satayım baksana korunma yöntemine kadar müdahale etmiş :KK45:...
Böyle kaynanayla konuşulur, kavgada edilir, her şey meydanda :KK53:...
Ben severim böyle insanları...
benim kvde nişanlıyken,açık saçık gecelikle çamaşırlar giyme evlenince demişti.her b.kun içinde.dediğin gibi konuştukta kavgada ettik.bir ipte iki cambaz oynamadı ama :KK53:

benim kvde nişanlıyken,açık saçık gecelikle çamaşırlar giyme evlenince demişti.her b.kun içinde.dediğin gibi konuştukta kavgada ettik.bir ipte iki cambaz oynamadı ama :KK53:
Evlenmeden mi giyeyim deseydin?
Keşke gelin hamamı yapsaydınız kadın seni süzmek istedi belkide :KK53:...

Her birini ağzım açık kalarak okudum :)
utanmasa ortalarına yatacakmış yani prezervatifi yüze vurmak ne demek yahuu!!
hepsi birbirinden ilginç durumlar valla Allah yardımcın olsun N novelll :rolleyes:
Ama sen yine de teli aç yabancı ile nasıl konusuyorsan öyle konus bir şekilde hayatında olacak yani

Eşin ne tepki verdi bunlara acaba ?

K.v. Ye gıcığım zaten habire arayıp duruyo, bende konuşmak istemiyorum, açmıyorum tel.i sanki çok severde beni! arayıp duruyo, üffff arama beni

Engelle engelle kv nin numarasını. Neden açmıyorsun derse hattım da problem var görmüyorum ki aradığını dersin :KK53::KK53::KK53:

Back