Sen doğur ben bakıcam diyenlere baştan inanmamak lazım. Bakarım zannediyorlar çünkü kendi çocuklarını büyüteli çok zaman olduğu için o zorluğu unutmuş oluyorlar ama işin içine girince 40 gün bile dayanamıyolar doğal olarak. Hamile haliyle burayı okuyanlara sesleniyorum, hamileyken sülalenin yarısı sen doğur ben bakıcam diye yarışa girer, doğurup eve gelmişsiniz bir bakmışsınız kimse yok. Çünkü gerçekten çok ağır bir sorumluluk kimse almak istemiyor, şahsen doğum yapmadan önceki fotoğrafımla şuanki fotoğrafımı yanyana getirsem aynı kişi olduğumu anlayamazsınız. Torun bakmak istemiyorum, bunun karşılığında bazı üyelerin dediği gibi kızım da hastalığımda yanımda olmayacaksa olmasın. Onu büyütürken canımdan can verdim, hayat namına hiçbir şeyim kalmadı torun bakmıyorum diye bana rest çekecekse emeklerim helali hoş olsun der, asıl ben kendimi geri çekerim.
Konu sahibesinin talihsizliği verilen söze inanmış, mağdur durumda kalmış. Baştan bakamam ben denseydi bu mağduriyet oluşmazdı, anne orada yanlış yapmış.