Kinayeni severimbenim kaynanacığım bi şey çalmaz çok şükür
halın için acını paylaşıyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ne arayıp duruyon ya....
- Konu Sahibi novelll
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.145
- 198
Off asiri dozda kayinvalide zehirlenmesi yasadim su anEveet kızlar kamu hizmeti yapıyorum toplaşın. Gittim okudum konuları ne var ne yok diye.
-Her şey kayınvalidenin novell in evine gittiği soğuk ve sisli bi sonbahar gününde başlıyo.
Neyse ciddileşirsek kayınvalide novell in yatak odası çekmecelerini karıştırmış, bulduğu prezervatifi de novell in yüzüne vurmuş "Ne korunması artık 2 bucuk yıllık evlisiniz!" diye, sonra da ben alıyorum bunu deyip atmış çantasına prezervatifi gitmiş
-Sonra novell görümcesini sevmediği için(çok terbiyesiz bi kız bana hakaret etti yazmış) görümcenin oğlunun sünnetine gitmemiş, eşi yalnız katılmış sünnet düğüne.
-Hemen arkasından bi Halı Operasyonu geliyo. Buna iyi güldüm yalnızkayınvalidede novell in evinin anahtarı varmış. Kadın gizli gizli evden kullanılmayan bi halıyı almış ve başka bi halıyla değiştirmiş. Novell in halısını da o sevmediği görümceye vermiş
- Sonrası da bayramda niye önce bizim eve degil de kız evine gittiniz, biz erkek eviyiz bayramın ilk günü bize gelincek, bana erkek torun yapın, adını da kayınpederin ismini koyun vs. vs. diye gidiyo.
Yalniz prezervatif olayini bilmiyordum, bi insan niye gelininin korunmasina karisir ki, belli ki ruh hastasi
- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.943
- 798
Kinayeni severim
hahaha :)
bişey merak ettim kinaye değil ciddi soruyorum bak bunu;sen halım nerede deyince ne cevap aldın? utanmadı mı bu kadın?
- 27 Aralık 2014
- 1.425
- 1.371
- 163
- 33
Off asiri dozda kayinvalide zehirlenmesi yasadim su an
Yalniz prezervatif olayini bilmiyordum, bi insan niye gelininin korunmasina karisir ki, belli ki ruh hastasi
Aklıma töre dizilerindeki şirret kayınvalideler geliyor..
Canımmm sen k.v yi tutuyodun insan çalmak falan der mi, tutacağın dalın sağlam olduğunu bilmeden tutma ya kalkma sonra kendinle muammaya düşersinbenim kaynanacığım bi şey çalmaz çok şükür
halın için acını paylaşıyorum
- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.145
- 198
O dizilerdeki kayinvalideler kiskansin novelinkiniAklıma töre dizilerindeki şirret kayınvalideler geliyor..
- 27 Aralık 2014
- 1.425
- 1.371
- 163
- 33
O dizilerdeki kayinvalisanacskiskansin novelinkini
Yani ben hiç halı çalanını görmedim ya kendi kendime gülüyorum annem delirdi sanacak..
- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.145
- 198
Ya şaka maka da nsl bi ruh hali bu kadında ki eline ne geçiyo anlamıyorumO dizilerdeki kayinvalideler kiskansin novelinkini
- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.943
- 798
Canımmm sen k.v yi tutuyodun insan çalmak falan der mi, tutacağın dalın sağlam olduğunu bilmeden tutma ya kalkma sonra kendinle muammaya düşersin
sen konunun başında doğru düzgün açıklasaydın arama beni arama kaynanaaaa diye 10 sayfa yazmasaydın ben o pis kadını tutmazdım 10 sayfadan sonra açıklama zahmetinde bulunduğun için anlıyorum hatamı affet.ha ayrıca muamma olmamış orada sanki başka bi kelime daha güzel olur bilemiyorum
- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.145
- 198
Sende suc yok bence, kim olsa sogur yani. Hele ben prezervatif olayinda sinirlerime hakim olamaz evden kovardim heralde. Senin ozeline nasil dil uzatir ki.Ya şaka maka da nsl bi ruh hali bu kadında ki eline ne geçiyo anlamıyorum
Bosver, kafaya takilacak bi kadin olsa boyle ucuz hareketler yapmaz.
- 27 Aralık 2014
- 1.425
- 1.371
- 163
- 33
Ya şaka maka da nsl bisenh hali bu kadında ki eline ne geçiyo anlamıyorum
Sen neden halını geri almıyosun ki.Esin bilmiyor mu aldıklarını.Bence senin tepki göstermen normal gösterme biçimin yanlış,ve biriktirip basit konularda patlıyosun.Böyle yaparsan haklıyken haksız duruma düşersin.
- 31 Ekim 2014
- 3.782
- 9.370
- 208
Ay ben hepten Novell zehirlenmesi yaşıyorum.Off asiri dozda kayinvalide zehirlenmesi yasadim su an
Yanlış anlama konu sahibesi ama bi anda tüm konularını okuyunca başım döndü.
Konu sahibesinin eşi pintiymiş,
-Novell üşüyünce kaloriferi açmıyomuş.
-Novell kız kardeşinin düğününde ablası olarak bi takı takmak istemiş kocası ona da laf etmiş.
-Bi de Novell in bi polip ve göğsünde kitle problemi varmış.(Geçmiş olsun)
-Novell in ilkokul öğretmeninin adı da....
Onda tepki mi aldı eşim aradı annesini kadın herzamanki kendince saçma açıklamalar, valla insan yüzsüz olursa kusura bakma da yüzüne tükürsen ya rabbi şükür der ya o hesapSen neden halını geri almıyosun ki.Esin bilmiyor mu aldıklarını.Bence senin tepki göstermen normal gösterme biçimin yanlış,ve biriktirip basit konularda patlıyosun.Böyle yaparsan haklıyken haksız duruma düşersin.
E
- 31 Ekim 2014
- 3.782
- 9.370
- 208
Halı nerede +1halı nerede ve kimde şimdi?
ciddi soruyorum ya ne şaka ne kinaye
Görümcede mi hala?
- 27 Aralık 2014
- 1.425
- 1.371
- 163
- 33
Onda tepki mi aldı eşim aradı annesini kadın herzamanki kendince saçma açıklamalar, valla insan yüzsüz olursa kusura bakma da yüzüne tükürsen ya rabbi şükür der ya o hesap
E
Ya sen o eve gidecektin,görümcene ne diyeceksen suratına söyleyecektin kv ye dr açık açık çaldın diyecektin,halını toplayıp geri dönecektin.isterse hayatı boyunca konuşmasın,kocan da sana hak verirdi yani sonuç olarak sana da kızının eski halısını vermiş,kanıt var.Yani eve girip hali çalan insan eve girip altın da çalıp kızına verir.Sen bunları yapsan seni ara,azdı.O da düşünüyodur ki ben bunun halısını çaldım suratına prezervatif attım hala ağzımön payını vermedi,bundan sonra bir şey yapamaz.Seni delirtmek için arıyor bence.Halını al rezalet çıkarıp,hala arayacak kadar yüzsüzse yav he he diyip geçersin.
- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.177
- 398