- 11 Kasım 2014
- 3.477
- 7.797
- 178
Atik Ali serisi gibi olmuşAy ben hepten Novell zehirlenmesi yaşıyorum.
Yanlış anlama konu sahibesi ama bi anda tüm konularını okuyunca başım döndü.
Konu sahibesinin eşi pintiymiş,
-Novell üşüyünce kaloriferi açmıyomuş.
-Novell kız kardeşinin düğününde ablası olarak bi takı takmak istemiş kocası ona da laf etmiş.
-Bi de Novell in bi polip ve göğsünde kitle problemi varmış.(Geçmiş olsun)
-Novell in ilkokul öğretmeninin adı da....
anam bu ne beEveet kızlar kamu hizmeti yapıyorum toplaşın.Gittim okudum konuları ne var ne yok diye.
-Her şey kayınvalidenin novell in evine gittiği soğuk ve sisli bi sonbahar gününde başlıyo.
Neyse ciddileşirsek kayınvalide novell in yatak odası çekmecelerini karıştırmış, bulduğu prezervatifi de novell in yüzüne vurmuş "Ne korunması artık 2 bucuk yıllık evlisiniz!" diye, sonra da ben alıyorum bunu deyip atmış çantasına prezervatifi gitmiş
-Sonra novell görümcesini sevmediği için(çok terbiyesiz bi kız bana hakaret etti yazmış) görümcenin oğlunun sünnetine gitmemiş, eşi yalnız katılmış sünnet düğüne.
-Hemen arkasından bi Halı Operasyonu geliyo. Buna iyi güldüm yalnızkayınvalidede novell in evinin anahtarı varmış. Kadın gizli gizli evden kullanılmayan bi halıyı almış ve başka bi halıyla değiştirmiş. Novell in halısını da o sevmediği görümceye vermiş
- Sonrası da bayramda niye önce bizim eve degil de kız evine gittiniz, biz erkek eviyiz bayramın ilk günü bize gelincek, bana erkek torun yapın, adını da kayınpederin ismini koyun vs. vs. diye gidiyo.
zipzip gelde kaynananın yaşını soruver
Eveet kızlar kamu hizmeti yapıyorum toplaşın.Gittim okudum konuları ne var ne yok diye.
-Her şey kayınvalidenin novell in evine gittiği soğuk ve sisli bi sonbahar gününde başlıyo.
Neyse ciddileşirsek kayınvalide novell in yatak odası çekmecelerini karıştırmış, bulduğu prezervatifi de novell in yüzüne vurmuş "Ne korunması artık 2 bucuk yıllık evlisiniz!" diye, sonra da ben alıyorum bunu deyip atmış çantasına prezervatifi gitmiş
-Sonra novell görümcesini sevmediği için(çok terbiyesiz bi kız bana hakaret etti yazmış) görümcenin oğlunun sünnetine gitmemiş, eşi yalnız katılmış sünnet düğüne.
-Hemen arkasından bi Halı Operasyonu geliyo. Buna iyi güldüm yalnızkayınvalidede novell in evinin anahtarı varmış. Kadın gizli gizli evden kullanılmayan bi halıyı almış ve başka bi halıyla değiştirmiş. Novell in halısını da o sevmediği görümceye vermiş
- Sonrası da bayramda niye önce bizim eve degil de kız evine gittiniz, biz erkek eviyiz bayramın ilk günü bize gelincek, bana erkek torun yapın, adını da kayınpederin ismini koyun vs. vs. diye gidiyo.
Gardaşım sende ya...Neden açmadığınızı anlayamadım ? ne var ki bu kadar aranızda da açmıyorsunuz. Ki ne olursa olsun o çalan telefon düşmanın dahi olsa açılmalı. İyi kötü bir şey söylenilmeli diye düşünüyorum..
Henüz yeni olduğum için. Konuya fransızım. Tek tekte okumadım. Sadece arkadaşın yazdığı yazıyı okudum. Oda çok kısa ve netti yani :)Gardaşım sende ya...
Kaç gönüllü özet geçmiş konuyu, neler kaçırdığını bir bilsen. Az oku da yarıl.
Pardon canım. Hoşgeldin aramızaHenüz yeni olduğum için. Konuya fransızım. Tek tekte okumadım. Sadece arkadaşın yazdığı yazıyı okudum. Oda çok kısa ve netti yani :)
Önemli DEĞİLL. Teşekkürler..Pardon canım. Hoşgeldin aramıza...
benim kvde nişanlıyken,açık saçık gecelikle çamaşırlar giyme evlenince demişti.her b.kun içinde.dediğin gibi konuştukta kavgada ettik.bir ipte iki cambaz oynamadı amaKaynana bana sempatik geldi ya.
Kadın samimi anasını satayım baksana korunma yöntemine kadar müdahale etmiş...
Böyle kaynanayla konuşulur, kavgada edilir, her şey meydanda...
Ben severim böyle insanları...
Evlenmeden mi giyeyim deseydin?benim kvde nişanlıyken,açık saçık gecelikle çamaşırlar giyme evlenince demişti.her b.kun içinde.dediğin gibi konuştukta kavgada ettik.bir ipte iki cambaz oynamadı ama
sapık gibi bacaklarıma bakardı zatenEvlenmeden mi giyeyim deseydin?
Keşke gelin hamamı yapsaydınız kadın seni süzmek istedi belkide...
Her birini ağzım açık kalarak okudum :)Eveet kızlar kamu hizmeti yapıyorum toplaşın.Gittim okudum konuları ne var ne yok diye.
K.v. Ye gıcığım zaten habire arayıp duruyo, bende konuşmak istemiyorum, açmıyorum tel.i sanki çok severde beni! arayıp duruyo, üffff arama beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?