• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ncir kr yumurtalkta ar yapar m?

evt ya kaset kendınden gectı bencede cok damlattım ben cızgılerın cıktıgı yerler bıle daha sonradan ıdrarla doldu dıyebılırımkaydirigubbakcemile3 en ıyısı yarın tekararlamak esımde sen dıyo cok damlattıgın ıcın pozıtıf cıktı anlatamadım bı turluuu

hayır canım çok damlatmayla pozitif çıkmaz senin idrarına bhcg hormonu geçmiş demek ki sen ilk damlattığında çıktı diyorsun demekki o hormon idrarında var yani gebelik durumunda salgılanan hormon şekercim inşallah bir yanlışlık yoktur ama en doğru yanıtı eve gidince öğrencen aslında kan tahlili şüpheye yer vermez yaptırsan ama önce idrarda tekrar bir dene de hayırlısı olsun canım

bende soledım anlatamadım bıdaha yapayımda gene aynı olursa kan tahlılı yaptırırım fazlada umıtlenmıyım de ne olur ne olmaz sıımdı evt hayırlısı olsun canımmmm

ayy canım inşallahhhh.
yalnız benimde acayip midem bulanıyor yaa uuf üşüttüm galiba:)) benim zaten midem bulanır ağrır yanar normaldede başım döner ondan hamilelik belirtisi falan benim hissetmem biraz zor:)))
ama sanki benimde yumoşlarım bu ay döllenmiş gibime geliyor bugünlerde bitmiş olucak işte 27 haziranı bekle bekleyebilirsen:)))
kasıklarım hala ağrıyor pazar günü çok şiddetliydi yumurtam çatladı herhal dedim ama dünde akşama doğru vardı iyice ağrı şimdide hafif hafif kasılmalar batmalar var sağ yumurtalıkta hadi hayırlısı inşallah döllendiği içindir kist falan olmamıştır uuf yaaaa

yok mümkün değil çünkü yumurtlama dönemim bu aralar yani dün bitmiş olabilir ancak en erken 10 gün sonra belli olur daha çok erken:)))))))) keşke anında belli olsaydı:)))))))

burcucum ınsallah ben bırazdan yemek yapmaya gdecegımmm oglen 2 gbı gelırım herhalde ama bırazdaha burdayımmmm cvb veremessem bılınkıı mutfaktayımmmm

yok mümkün değil çünkü yumurtlama dönemim bu aralar yani dün bitmiş olabilir ancak en erken 10 gün sonra belli olur daha çok erken:)))))))) keşke anında belli olsaydı:)))))))

:Saruboceq:keske ay ınsallah dollenmıstır ve ınsallah hamıleyızdırrrrdelikafadulden

Back
X