• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ncir kr yumurtalkta ar yapar m?

yaaa hadi inşallah gelmez kırmızı karttt uuf yaaa sabret acık çok heyecanlı değil mi. inşallah hamişsindirrrrrrrrrrrr

:lepi:Inşallah çiçekçikk ama deılsemde olayım yanııı.evt beklemek cok heyecanlı ama ıcımden bı hıs sankı hamılesın dıyooooo ama bılmıyorum hafıfce bulantı hıssı de var ıstahımm acıldı kılo almaya basladımm veee dun kırpıklerımmm ayrık duruyoduuuudelikafadulden

aayyy inşallahhhhhhhh öğrenir öğrenmez haber var burdan bir yerdennnnnnnnnnn
çok heyecanlandımm inşallah

İNŞALLAH CANIM BENIM YA HAFIF MIDEM DE BULANIYOO CANIM BOLE YIYECEK SEYLER HEM ISTEMIYO HEM ISTIYOOOO PSIKOLOJIKMI BILMIYORUM ARTIKKKK AMA NE BILIYIMMM YA INSALLAH HAMISIMDIRRRR:Saruboceq:

sen bilirsin canım idrar testi çok güvenilir değil negatif çıkarsa üzülürsün çünkü negatif çıkıp hamile olan bir sürü insan var burda üzülmeni istemem ama pozitifte çıkabilir:)))
benim ilk düşükte regliden bir gün önce yapmıştım kopkoyu çıkmıştı ama erken yumurtlamıştım hayırlısı canım yaa
aay sanki ben öğrencem sonucu çok heyecanlandım

:Saruboceq:Yanı bılmıyorum kıı negatıf cıkmasından korkuyorummm yarın sabah ılk ıdrarla yapayım barı belkı sogan suyu ıse yaramıstıra.s.İNŞALLAH

elbette olunabiliyor illa belirti yaşıycan diye bişey yokki canım çoğu kişi anlamıyor ayrıca regli belirtileriyle aşağı yukarı aynı olduğu içinde hamileliğe kimse yormuyor burda birçok topikte öyle örnekler var ki doktorların yazılarından da okursan görürsün:))

benimde acayip dünden beri sağ kasığımda ağrı var özellikle oturup kalkarken oluyor bugün daha az ama yine hissediyorum sanki sağ yumurtalığımda tenis topu varmış gibi

hamıle olma durumun varmı canım umıtlımısın bu aydan eger umıtlıysen test yap hamılellıklerde bılya gbı bısey hıssedılıyomus sen daha ııı bılırsın tabıııı ben ole bıseyler hıssetmıyorum ama alt karnın sol taraf hafıf sıs gbı esıme dıyorum gobegımm 3 katlıymısss 4.katı olusuyomusss:roflol:sırnaşık şeykaydirigubbakcemile3

amaaan bosver ve burcu sankı acelemızmı var olursa olur zaten bunlar bahane eskının kadınları atesmi ölçmüşler tatlımmm ya en ıyısı akısına bırakmak valla ben ole yaptım artıkk kürleride bıraktımmm olursa olur

Back
X