• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ncir kr yumurtalkta ar yapar m?

kızlar bgun sabah gebelık testı yaptım ılk ıdrarımla ama ıdrarımda tortular grdum ve bulanıktı bı damla damlattım kasete hemen cıft cızgı belırdı daha sonra 7-8 damla daha damlattım 2.cızgı kayboldu kontrol cızgısıde cok sonra netlestııı acaba tekrarlasammı hamılemıyım deılmıyım anlamadımmCADIARZUmafoldumbenacaba dedım yanlıs mı gruyorumm elımı yuzumu yıkadımmm tekrar baktımm cıft cızgıydı anlamadım yanı onerebılecegınız bı marka varmı ben 3,5 mılyona dandık bı test aldımm cıft cızgı sonradan neden tek cızgı oldu yaaa arkadaslar ne olur yardımm edınn bana

Son düzenleme:
ayyyyyyy canımmmmmmm süper bak heyecanlandırmak istemem ama çift çizgi gördüysen büyük bir ihtimal hamişsin. sen eczaneye git tekrar test all

ayyy inşallah ama neden sonra tek cızgı olduuu ve ılk basta kontrol cızgısı bellı olası gerekmıyomu daha sonra 2.cızgı belırgın olması gerekıyo deılmııı bana bı marka onerırmısın ablacımmmm

su anda ısteyımm yarın sabah tekrar deneyım bakalımm eger bu seferde cıft cızgı cıkarsa kan tahlılı yaptırırım

produktör markası var biraz daha pahalı ama eczaneye gidince sor sana ordan daha iyisini verirler ben geçen regli öncemde almıştım kalitelilerden mi ucuzlardan mı demişti onlar biliyorlar yaniiiii
ayy hadiii git meraktan çatlatmaaa inşallahhhh

pahalı olsun ya onemlı deıl onu alayım ama yarın sabah deneyım ılk ıdrarımla bende cok heyecanlıyım inşallah hamıleyımdır guzel Rabbım inşallah nasıp etmiştir

ya işteysen o zaman öğlen arasında eczaneden al akşama yaparsın yada orda musaitse tekrar yap ayy ben heyecanlandım kaydirigubbakcemile5

ya benim bildiğim genelde burdan topiklerden edindiğim tecrübe diyelim:))) bu idrar tahlilleri pozitifte çok hata yapmıyor ama negatif çıkan sonuçlarda daha çok hata yapıyor inşallah canım allah gönlüne göre verir:)))

inşallah ya bu sefer bende cok sasırdımmm hemen belırdı yanı cok sasırdım ama daha sonra tek cızgı olması kafamı bıraz karıstırdı ama ıdrarımda tortular olması bulanık olması goguslerımde damarlar bellı bazen sag kasıgımda batmalar var hafıf.goguslerımın ucları dokunsam acıyor inşallah hepımız bıgun annne oluruz

sımdı alırım ama burda yapamam ısteyımmm en ıyısı aksam eve gderken alıyımmm sabah tekrar yapayımm ama ben bı sekılde bılıyorum cvbı ama ıcıme dogmus gbı hıc bole olmamıstı ılk hamılelıgınde olmusmuydu sanada

evet canım üstelik hiç düşünülmeyen bir durumdu ve ben bi hafta kala hiç bir belirtide yoktu sadece nefes darlığı çekmiştim nefes alamıyordum allah allah bir tuhaflık var demiştim acaba hamilemiyim diye bi hafta düşündüm reglime bi iki gün kala test yaptım ve direk belirdi senin dediğin gibi kırmızı çizgi hiç beklemeden inanamadım bir tane daha sonra kan testi sonra ulturasonda görüldü 4 haftayı geçmişti erken yumurtlamışım o zaman çünkü reglimin son günü korunmadan birlikte olduk o ay eski eşim askerdi ve gitti tek bir kerede şaka gibi değilmi:)))) allahıma şükrediyorum hayırlısı herşeyin olsaydı ne kadar zor olucaktı ayrıldık çünkü bu yüzden her işte bir hayır vardır diye boşa denmiyor canım

ama benımkı sonradan tek cızgı oldu inşallah vardır nefes darlıgı bazen bendede oluyooo kısa surelı ates basması bıde

Back
X