Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ncir kr yumurtalkta ar yapar m?
- Konu Sahibi cicekcik
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?kızlar bgun sabah gebelık testı yaptım ılk ıdrarımla ama ıdrarımda tortular grdum ve bulanıktı bı damla damlattım kasete hemen cıft cızgı belırdı daha sonra 7-8 damla daha damlattım 2.cızgı kayboldu kontrol cızgısıde cok sonra netlestııı acaba tekrarlasammı hamılemıyım deılmıyım anlamadımmCADIARZUmafoldumbenacaba dedım yanlıs mı gruyorumm elımı yuzumu yıkadımmm tekrar baktımm cıft cızgıydı anlamadım yanı onerebılecegınız bı marka varmı ben 3,5 mılyona dandık bı test aldımm cıft cızgı sonradan neden tek cızgı oldu yaaa arkadaslar ne olur yardımm edınn bana
Son düzenleme:
inşallah ya bu sefer bende cok sasırdımmm hemen belırdı yanı cok sasırdım ama daha sonra tek cızgı olması kafamı bıraz karıstırdı ama ıdrarımda tortular olması bulanık olması goguslerımde damarlar bellı bazen sag kasıgımda batmalar var hafıf.goguslerımın ucları dokunsam acıyor inşallah hepımız bıgun annne oluruz
evet canım üstelik hiç düşünülmeyen bir durumdu ve ben bi hafta kala hiç bir belirtide yoktu sadece nefes darlığı çekmiştim nefes alamıyordum allah allah bir tuhaflık var demiştim acaba hamilemiyim diye bi hafta düşündüm reglime bi iki gün kala test yaptım ve direk belirdi senin dediğin gibi kırmızı çizgi hiç beklemeden inanamadım bir tane daha sonra kan testi sonra ulturasonda görüldü 4 haftayı geçmişti erken yumurtlamışım o zaman çünkü reglimin son günü korunmadan birlikte olduk o ay eski eşim askerdi ve gitti tek bir kerede şaka gibi değilmi:)))) allahıma şükrediyorum hayırlısı herşeyin olsaydı ne kadar zor olucaktı ayrıldık çünkü bu yüzden her işte bir hayır vardır diye boşa denmiyor canım