• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ncir kr yumurtalkta ar yapar m?

uuf yaa ne sinir şu belirsizlikkkkkkk incir krü yapıyorum ya acep ondanmı yumurtlaıklar haddinden fazla çalıştıda falan filan neyse yaa burda da dolandıkça insan daha çok hamişlik stresine giriyor.

canım dedıgın testı aldımmmmm 31 lıraymıss yaaa amaaan olsunnn dandık test almıcam bı daha sabah tekrar haber verırımmm evt dolandıkca hamıslık stresıne grıldıgı konusunda sana katılıyorummm bazen benımde moralımm cok bozuluyorrrrr

Son düzenleme:
canım deıgın testı aldımmmmm 31 lıraymıss yaaa amaaan olsunnn dandık test almıcam bı daha sabah tekrar haber verırımmm evt dolandıkca hamıslık stresıne grıldıgı konusunda sana katılıyorummm bazen benımde moralımm cok bozuluyorrrrr

aay hadi inşallah canım yaaaa seviniriz yarın inşallahhhhh
sabah işe gelir gelmez açıcam :)))) haber et mutlakaa
ben çıkıcam birazdan görüşürüz canını da sıkma relax ol arkideşimmm

aay hadi inşallah canım yaaaa seviniriz yarın inşallahhhhh
sabah işe gelir gelmez açıcam :)))) haber et mutlakaa
ben çıkıcam birazdan görüşürüz canını da sıkma relax ol arkideşimmm

tamam napıyım yoksada yapcak bısey yokkkk ben 8,30da acarımmmm hemen yazıcammmm hatta cıft cızgı cıkarsa resım nasıl konuluyosa anlatta resmını koyayımmmmalkisalkisalkis

mafoldumbenkızlar sıze guzel haberler vermek ısterdımmm ama ne yazıkkı hamıle deılımmmmmmmmm:gitme:senağlama:umursamaz:

akısına bıraktım artıkk olursa olur napıyımm yanı adetımıde takıp etmıcem artıkkk kendımıde dınlemıcemmmm doktorun verdıgı folıc asıdı kullanıcam sadece yeter yanı kendıme ezıyetten baska bısey deıl esımde umutlanmıstııı bellı etmedı ama uzuldu bılıyorummmm hep benım yuzumden bıdaha test de almıcammm:emir_bebek::gitme:

akısına bıraktım artıkk olursa olur napıyımm yanı adetımıde takıp etmıcem artıkkk kendımıde dınlemıcemmmm doktorun verdıgı folıc asıdı kullanıcam sadece yeter yanı kendıme ezıyetten baska bısey deıl esımde umutlanmıstııı bellı etmedı ama uzuldu bılıyorummmm hep benım yuzumden bıdaha test de almıcammm:emir_bebek::gitme:

canım benim ya sıkma canını sonuçta siz daha yeni denemeye başladınız ayrıca daha reglide olmadın bu işler hiç belli olmaz regli tarihi 10 gün geçtikten sonra ancak teste pozitif görende çok kişi var ayrıca daha gençsin ve herşeye yeni başladınız sabırlı ol tatlım üzme canını hayırlısı canım benim hayırlısı hepimizin hakkında

tek kullanımlık mı dicektim pardon kıslar:)))
winx perisi üzülme yaa insanları sadece %30 ilk 3 ayda hamile kalabiliyomuş.senin yaşın kaç daha yanii..

evt herseyınn hayırlısı dogru soluyosun yapcak bısey yokkkk napalımmm test negatıve cıktı dıye aglayıp dovunmenınde bıfaydası yokkkk Allah nasıp ettıyse vaktı zamanı gelınce nasıl olsa olcak fazla takmıyorum kafama sabah uzulmustum bıraz ama gectı reglımde 3 ay gecmeden doktora gıtmıcem gecen ara verdıgımde hapa 1.5 ay olmamıstımmm doktora gıttım farlutal verıp yolladı gene aynı seyı yaparlar bılıyorum en ıyısı 3 ay beklıyım olmassa doktora gderımmm okudugum topıclerde hapı bıraktıktan sonra yumurtlama 3 ile 6 ay sonra normale donuyomussss

evet brc cım tek kullanımlık ama kalıtelı bı test dandık ucuz testlerden asla bı daha almam ve sızde almayın kıslar benım gbı yanılırsınız yoksa

evt bencede daha yasım genc ama esım 31 yasında ben 22,ben bırazdaha bekleyebılırım ama esımın cok yaslanmadan baba olmasını ıstıyorummmm hayırlısı hersey ıstedıgımız zaman olmuyor hayat da bıze her zaman her ıstedıgımızı vermıyor

evt bencede daha yasım genc ama esım 31 yasında ben 22,ben bırazdaha bekleyebılırım ama esımın cok yaslanmadan baba olmasını ıstıyorummmm hayırlısı hersey ıstedıgımız zaman olmuyor hayat da bıze her zaman her ıstedıgımızı vermıyor

hayırlısı hayatım inşallah allah en iyisini kulları için biliyor. canını sıkarak eline birşey geçmez hiçbirimizin ama siz daha yeni denemeye başladınız acık sabırlı ol bu sitede ne bayanlar var yıllarca uğraşmış elde var sıfır yada yıllarca uğraşmış ümidi kestiği zaman melekleri gelmiş. herşeyin hakkımızda hayırlısı canım kocaman öpüyorum seni sıkma sakın canını

tamam cıcekcık saol tesk ederım desteklerın ıcınn dogru soluyosunn herseyde vardır bı hayır canımı sıksam sankı testte pozıtıve mı grunecek boısverdım artık olursa olur olmassa yer ıce kocamla keyfıme bakarım

napalım canım bende geçen ay belrtiiiiler vardı,yada bana öyle geldi diyelim.ama yok negatiff.üzüldüm ama yapacak bişe yok.hayırlısı herşeyin tatlım..

evet maleseffff psıkolojık demekkı ıstedıgımız ıcınn.artık bıraktımm ben kurde uygulamayacagımmm testte yapmayacagımm zaten pco var duzenlı deıl adetlerımmmm amaaan napıyım ya ıyıce saldımmm gercekten olursa olur dusunmıcem artıkkkk dusunupde esımı vve kendımı huzursuz etmıcemmm

Back