• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ncir kr yumurtalkta ar yapar m?

ya arkadaslar bıraz once ıdrarımda gene bı suru tortu cıktı galıba ben kesın hamıleyımmmmmmmmmmmm bole olmazdıkı hıcccccc

cıcekcık affına sıgınarak soruyorummm cok sıktım sabahtan berı:kedi:sendede ılk hamılelıgınde ıdrarında tortu varmıydııııı son soru sözzzz:tomato:

kıslar hamilelik belirtilerinde benim açtığım bi form var tortuyla ilgil.inş.hamişsindir canım ama geçen ay ben ve bikaç kişi dahil tortu vardı sonuç,kırmızı karttı:(((((

cıcekcık affına sıgınarak soruyorummm cok sıktım sabahtan berı:kedi:sendede ılk hamılelıgınde ıdrarında tortu varmıydııııı son soru sözzzz:tomato:

ay ne demek canım ama ben hatırlamıyorum dediğim gibi sadece nefes darlığı çekmiştim ve direk hissettim bünyemde bişey var demiştim

ya nebılıyımm kırmızı kart falan dıyolar tortu gorenlerın ıkısı bos gebelık yasamıs bırı adet olmuss offff yaaaa

kaydirigubbakcemile5
inşallah güzel haberleride burdan paylaşırız canımmmmm
benimde yumurtlama zamanım ya çatladı çatlıycak ben zaten meraktan çatladım olmuşmudur diye uuf yaaa

incir kürü beni çok şaşırttı yumurtlama zamanım genelde hafif kasık ağrım olurdu ama hafif kist oluştuğunda şiddetli oluyor bende genelde ve iki gündür oldukça iyi bir ağrı var inşallah kist mist değildir. bir başka topikte kasık ağrısının şiddeti yumurtanın kalitesinden oluyor diyo ama inşallah yaa bilen kimsede yok herhalde.

Back