- 23 Ocak 2009
- 6.802
- 22
- 46
bu ay bi hadise olmazsa (2 günüm kaldı :)) bi daha ki ay ben de deneyeceğim.
aay canım inşallah hayırlı hanerlerini alırız canımm :Saruboceq:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu ay bi hadise olmazsa (2 günüm kaldı :)) bi daha ki ay ben de deneyeceğim.
hayırlısı olsun bakalım cıcekcık nerde ya artık hıc karsılasamıyoruz
gtecmıs olsun canım dun bende oyleydım ya sıcaklardan ınsan bısey yapası gelmıyor bende eve gıttım ortalıgı toparladım ve esım gelene kadar yattım sıcaktan gecede uyunmuyor zaten
evet canım yaa sıcaklar çok kötü dikkat et sende kendineeeee :sinifsinif:
tamam canım dıkat ederım salı gunu doktora gdecegım cok heyecanlıyım nıda dıye bı arkadas var actıgım topıcde.dun doktora gıtmıs 7 haftalık bebegını gorememıs doktor tahlıye ıstemıs yaptırmamaıs 10 gun sonrada gorunmesse alacaklarmıs benımde oyle olacak dıye odum kopuyor yaaaaaaa
winxcim, neden hep en kötüyü düşünüyorsun allahın izniyle hiç kötü bişey olmayacak, bebeğin güzellikle, sağlıkla gelecek sana. hadi bizim için dua et :) senin duan kabul olur. üzme kendini lütfen, moralin yüksek olsun bebişini de etkiliyorsun böle. balıksın işte! aynı ben. hep en kötüye odaklanma hastalıklı özelliğimiz... ama bunu kendine yapma. en güzel günlerin şekerim....kaydirigubbakcemile2
kızlar dün gece çok güzel bir rüya gördüm. bir tepeyi geciyorum ve önümde masmavi bir tarla görünüyor.
eğilip yakından bakınca bu tarlanın peygamber çiçeği ile kaplı olduğunu görüyorum. o kadar netti ki çiçeğin kıvrımları, mavisi. uyanınca insan beynine şaşırdım yine. yıllar var ki gerçek hayatta görmedim peygamber çiçeğini. küçüklüğümde görmüştüm. ah keşke yakında görsem çok etkiledi beni bu rüya. hayır olsun inşallah.:):)
evt balıklar karamsar oluyor.nefret edıyoum bu huyumdan.inşallah en yakın zamanda saglıkla mutlulukla hamıle kalırsınız arkadaslarım.inşallah bebeısımı gorrum ya kurtajdan cok korkuyorum hıc anestesı almadım bgune kadar o masaya yatmayı hıc ıstemıyorum benım annem 6 kez kurtaj oldugu ıcın bılıyorum sonrasında cekılen acıyı yasamak hıc ıstemıyorumm.inşallah gerek kalmaz ya.doktor bole bı ıhtımalden bahsetmedı ama ne bılıyım ınternetten arastırıyorum 6 hafta sonrasında gozukmesı gerekıyor dıyolar nette yalan yanlıs bılgılerle dolu ama ne bılıyım yanı korkuyorum ıste gecen ruyamdada bebegımı grdum ters c seklındeydıkaydirigubbakcemile3inşallah kotu bısey olmaz
inşallah canım merka etme görürsün kürtaj falan deme allah korusun ,
ayrıca doktorun böyle bir ihtimalden bahsetmediyse sen arkideşim neden bu kadar üzülüyorsun sakin ol canımcım ya azıcıkkk herşey güzel olcek bakk merka yapmaa
kızlar ben bu akşam şehir dışına çıkıyorum, 2 gün görüşemiyoruz... dönünce size iyi haberler vermek istiyorum... umarım
inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruzzzzzz
winxcim soğan kürü iyi gidiyor tatlım 5 gün kaldı sanırsam yada 7 iç iç bitmiyorrr:))))
birtek dün akşam unuttum içmeyi aslında unutmadım erkenden yatınca unutulmuş oldu canım