ncir kr yumurtalkta ar yapar m?

canım çok teşekkür ederim, bu kadar laf yazmışsın, ben de çok zor bir gün geçiriyorum. hatta iki haftadır allak bullak oldum iyice. herkes farkında. ama ben sebebini söylemiyorum. söylediğim arkadaşlarımla görüşmek bile istemez hale geldim. çünkü bu konuda konuştuğum tek arkadaşım istediği ilk ay hamile kaldı. 3,5 aylık oldu bebeği. ben her ay bu ay da yok demeye cekinir hale geldim. aslında arkadaşım çok iyidir. benim için de dua ediyor biliyorum. ama umursamıyormuş gibi yapmak her gecen ay iyice zorlaşıyor. onu da üzmek istemiyorum. böle olunca kalıyorum başbaşa. eşim benim bu konuda böle ağladığımı görse kızar. çok kafana takıyorsun diye. sıkışıp kaldım aklımın içinde. benim 11 iydi. olmayınca 12 sinde sabah idrar testi baktım. tek çizgi. 13. akşamı pembe rekli kanama oldu. şuanda yine hiç bişey yok. tekrar yapsam mı test diye düşünüyorum. sonra vazgeçiyorum. çünkü yok biliyorum. benim aklımdan çıkıp gitse normal hayatıma dönsem artık sürekli zihnimde bu konu. offfffffffffffffffffffffffffffff. özetle ben de kendimden umutlu değilim.
içten içe hep biliyorum.:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canımm seni anlıyorum kafaya takmamak mümkün değil ama birbirmise destek olarak atlatmalıyıs bu günleri beklemek zor,heleki çocuk yokmu die sormuyolarmı.
eşim çocuk hastası,tanıdığın çocuğunu seviyo içim gidiyi keşke ilk günden deneseydim diyorum.üzülüyorum ama nasip olmayınca olmuyor.kafayı dağıtsak ama nsıl.
Rabbim kmseyi bekletmesin çok zor.inş.her isteyen en kısa zmanda hayırlı sağlıklı evlatlara kavuşurr:Saruboceq::Saruboceq:

sağol cicekcik. kendi derdin sana yetmezmiş gibi bide bize koşturuyorsun, resmen ablalık yapıyorsun bize. çok teşekkür ederim desteğine.canım benim sen de sıkma o güzel canını...

sağol cicekcik. kendi derdin sana yetmezmiş gibi bide bize koşturuyorsun, resmen ablalık yapıyorsun bize. çok teşekkür ederim desteğine.canım benim sen de sıkma o güzel canını...

canım benim napcaz hayat akıp gidiyor her daim dertlerimiz olcak onlarla yaşamasını öğrenmek gerekiyor yoksa kafayı sıyırırz canım hepimizin derdi kendine çok büyük canım senin arkadaşını takmaman gerekiyor kafandan çıkar at bu düşünceyi sen kendin sokuyorsun kendine o sokmuyor anladığım kadarıyla sen kendin dert ediyorsun niye ediyorsun herşeyin hayırlısı şu anda olmuyorsa bir hayır vardır demek gerek gerçekten hayırlısı allah sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize canım benim sıkma canını her şerde bir hayır vardır diye boşuna dememiş büyüklerimiz

canımm seni anlıyorum kafaya takmamak mümkün değil ama birbirmise destek olarak atlatmalıyıs bu günleri beklemek zor,heleki çocuk yokmu die sormuyolarmı.
eşim çocuk hastası,tanıdığın çocuğunu seviyo içim gidiyi keşke ilk günden deneseydim diyorum.üzülüyorum ama nasip olmayınca olmuyor.kafayı dağıtsak ama nsıl.
Rabbim kmseyi bekletmesin çok zor.inş.her isteyen en kısa zmanda hayırlı sağlıklı evlatlara kavuşurr:Saruboceq::Saruboceq:

sağol canım, kesinlikle haklısın. insan bir kendi var sanıyor. ne kadar çok kişiyiz bu sıkıntıları yaşayan. siz daha düşünmüyor musunuz sorularına akrobatik cevaplar vermekten hatta bazen sacmalamaktan bıktım evet ben de. bazı insanların çoçuğu olamayabilir. ne diye meraklı meraklı soruyorsun karşındakini üzüyorsun. çok kötü çok. hele bide bunu akrabalar -akbabalar- yapmıyor mu deli oluyorum.

sağol canım, kesinlikle haklısın. insan bir kendi var sanıyor. ne kadar çok kişiyiz bu sıkıntıları yaşayan. siz daha düşünmüyor musunuz sorularına akrobatik cevaplar vermekten hatta bazen sacmalamaktan bıktım evet ben de. bazı insanların çoçuğu olamayabilir. ne diye meraklı meraklı soruyorsun karşındakini üzüyorsun. çok kötü çok. hele bide bunu akrabalar -akbabalar- yapmıyor mu deli oluyorum.

3aydır olmadı bizim bu ay 4.ayımıs nasip artık ne diyelim,vakti zamanı gelince olacak

8. aydı. hala regli olmadım ama kan testi yaptırdım. negatif sonuç. söktürücü falan bişey alsam ii olur. çünkü haftaya tatile çıkıyoruz. doktora mı yazdırmak gerekir? bilginiz var mı?
yoksa tatil de yakalanacam. bu arada bugün daha iyiyim.

8. aydı. hala regli olmadım ama kan testi yaptırdım. negatif sonuç. söktürücü falan bişey alsam ii olur. çünkü haftaya tatile çıkıyoruz. doktora mı yazdırmak gerekir? bilginiz var mı?
yoksa tatil de yakalanacam. bu arada bugün daha iyiyim.

doktorunu arayıp sorsana yada daha önce kullandığın bişey varsa onu dene canım
sağlık olsun hayatım tabi iyi olucaksın olmalısında yoksa hayat geçimek bilmezz sen git güzelcene tatilini yap şekercimm sonra stresini atttt güzel güzel yumoşların oluşsun şekerimmmm

günaydın winxcim iyiyim sen nasılsınn iyimsin uyku hali falan nasıll

devam edıyo havada sagnak yagmurlu bgun burda ıyıce uyustuım anlıcan ıyıyım ama agrım falan da yok ayaklarımı sıcak tutmaya calısıyorum yaz gunu havlu corap gıydım buyuzden bırazda kendımı sıcak tutmayınca oluyo agrılarım ama bgun yok ıyıymlaelaelaelaelae

Herkese merhaba cıcekcık nasılsın valla ben bgun hıc calısasım yok ya ızın kullanmak ıstıyorum ama vermezler sole 1 hafta tokata gtsemde gelsem ya degısıklık olur en azından ısten uzaklasmak bıle cok ıı gelır cok bunaldım

Herkese merhaba cıcekcık nasılsın valla ben bgun hıc calısasım yok ya ızın kullanmak ıstıyorum ama vermezler sole 1 hafta tokata gtsemde gelsem ya degısıklık olur en azından ısten uzaklasmak bıle cok ıı gelır cok bunaldım

merhaba canım aynen benimde öyle canım zaten işte yok tokatlımısınız benim yakın bi arkadaşım tokata gelin gitcek allah nasip ederse :Saruboceq:

merhaba canım aynen benimde öyle canım zaten işte yok tokatlımısınız benim yakın bi arkadaşım tokata gelin gitcek allah nasip ederse :Saruboceq:

evt canım esım tokatlı bende tokata gelın gıttım aslen ben yozgatlıyım ama ankara dogma buyume patronları hıc cekemıyorum esıme anlataıyorum anlayıssızlar dıye ben senın yerınde olsam cvblarını verırım dıyor ama yapamıyoruz tabı bıraz para bırıkterılerımde bebek ıcın bıkac ay sonra ayrılıcam ısten arkadasım hazırda para olursa daha az sıkıntı cekerız calısabıldıgım yere kadar calısayımda ayrılıcam bıdahada gormıcem nasıl olsa oyuzden sabredıyorum

evt canım esım tokatlı bende tokata gelın gıttım aslen ben yozgatlıyım ama ankara dogma buyume patronları hıc cekemıyorum esıme anlataıyorum anlayıssızlar dıye ben senın yerınde olsam cvblarını verırım dıyor ama yapamıyoruz tabı bıraz para bırıkterılerımde bebek ıcın bıkac ay sonra ayrılıcam ısten arkadasım hazırda para olursa daha az sıkıntı cekerız calısabıldıgım yere kadar calısayımda ayrılıcam bıdahada gormıcem nasıl olsa oyuzden sabredıyorum

doğru söylüyorsun canım sabret biraz daha madem sonra takarsın sepetini kolunaaa a.s.

cıcekcık sıstım catlıcam yahu 5 aylık hamıle kadınlara dondum karnımı ımkanın olsada bı gorsen kocaman oldu ya kılodan

winx inanmıyorum, canım çok şaşırdım ve çok üzüldüm.
moralini bozma lütfen. alalh yardımcın olsun. inşallah hayırlısıyla tekrar kalırsın hamile. üzülme ne olur

winx inanmıyorum, canım çok şaşırdım ve çok üzüldüm.
moralini bozma lütfen. alalh yardımcın olsun. inşallah hayırlısıyla tekrar kalırsın hamile. üzülme ne olur

tsk ederım cnm alıştım cnm basta cok kotuydum ama suan ıyıyım guzel bı ruyaydı uyandım bıttı.eylulde denemelere baslıcam tekrar Allahın ıznıyle

kıslar artık bebegım benımle deıl cok uzgunummmm onu kaybettım

canım arkadaşımmmm çok üzüldüm duyunca mafoldumben ama her şerde bir hayır vardır en azından hamile kalabiliyorsun inşallah tez zamanda tekrar hamiş kalıcaksın inanıyorum buna canım :Saruboceq: :Saruboceq:

X