- 3 Kasım 2008
- 2.657
- 3
canım çok teşekkür ederim, bu kadar laf yazmışsın, ben de çok zor bir gün geçiriyorum. hatta iki haftadır allak bullak oldum iyice. herkes farkında. ama ben sebebini söylemiyorum. söylediğim arkadaşlarımla görüşmek bile istemez hale geldim. çünkü bu konuda konuştuğum tek arkadaşım istediği ilk ay hamile kaldı. 3,5 aylık oldu bebeği. ben her ay bu ay da yok demeye cekinir hale geldim. aslında arkadaşım çok iyidir. benim için de dua ediyor biliyorum. ama umursamıyormuş gibi yapmak her gecen ay iyice zorlaşıyor. onu da üzmek istemiyorum. böle olunca kalıyorum başbaşa. eşim benim bu konuda böle ağladığımı görse kızar. çok kafana takıyorsun diye. sıkışıp kaldım aklımın içinde. benim 11 iydi. olmayınca 12 sinde sabah idrar testi baktım. tek çizgi. 13. akşamı pembe rekli kanama oldu. şuanda yine hiç bişey yok. tekrar yapsam mı test diye düşünüyorum. sonra vazgeçiyorum. çünkü yok biliyorum. benim aklımdan çıkıp gitse normal hayatıma dönsem artık sürekli zihnimde bu konu. offfffffffffffffffffffffffffffff. özetle ben de kendimden umutlu değilim.
içten içe hep biliyorum.:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
canımm seni anlıyorum kafaya takmamak mümkün değil ama birbirmise destek olarak atlatmalıyıs bu günleri beklemek zor,heleki çocuk yokmu die sormuyolarmı.
eşim çocuk hastası,tanıdığın çocuğunu seviyo içim gidiyi keşke ilk günden deneseydim diyorum.üzülüyorum ama nasip olmayınca olmuyor.kafayı dağıtsak ama nsıl.
Rabbim kmseyi bekletmesin çok zor.inş.her isteyen en kısa zmanda hayırlı sağlıklı evlatlara kavuşurr:Saruboceq::Saruboceq: