- 30 Temmuz 2008
- 2.668
- 48
- 37
inşallah canım merak etme çok güzel haberler alcaksınız eşinle birlikte sonra burdan benle paylaşcan haberleriniiiizii
inşallah cıcekcık:Saruboceq:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canım merak etme çok güzel haberler alcaksınız eşinle birlikte sonra burdan benle paylaşcan haberleriniiiizii
ayyyyy bebeısımı gordum kızlar okadar talıydıkı ufacık cok rahatladım kalp atısları ıcınde 10,haftada gdecegız baharcım dun msj yazmıssın ama grmedım ben.ben adet gecıkmesının 4.yada 5. gunu yapmıstım ıdrarda cıkmıstı canım
bu ayın 11 iydi regl tarihim. dün akşam kendimi çok yordum zaten belim ağrıyordu. iyice arttı. evde misafirim vardı ve haftasonundan gelen eşyaları falan yıka kaldır derken. yatmadan önce hafiften pembelik gördüm. herhalde devam edecek. çok moralim bozuldu ama hakan peker in ateşini yolla bana şarkısında bile ağlıyorum. :) işim de çok. moralim hiç yok... ve en kötüsü de kimseyle paylaşamıyorum.
keşke canımızı sıktığımızda daha erken gelselerdi ama olmuyor canım malesef benimde sinirlerim tepemde iş yerinde karşıma ilk çıkan kişiyi gırtlaklayabilirim bu sinirle bebiş mebiş tutunamaz sanırım stresten uzak durun diyorlarda benim hayatım stresten oluşuyor bebeği takmamla ilgli değil yani herşeyim stres bıktım artık yaa allah canımı alsada kurtulsam diyorum bazen o kadar sinirliyim yani
kafana takma demekten başka bişey gelmez elimden canım inşallah tez zamanda alırızı güzel haberlerde ben kendimden umutlu değilim
ccıkecık canım ne oldu sana ya ne yaptılar bakıyım sana bende cok sınırlenıyorum su patron mılletıne takma kafana klava:
canım çiçeğim sakin ol bebişler gelcek stresi falan unut sen:))
keşke canımızı sıktığımızda daha erken gelselerdi ama olmuyor canım malesef benimde sinirlerim tepemde iş yerinde karşıma ilk çıkan kişiyi gırtlaklayabilirim bu sinirle bebiş mebiş tutunamaz sanırım stresten uzak durun diyorlarda benim hayatım stresten oluşuyor bebeği takmamla ilgli değil yani herşeyim stres bıktım artık yaa allah canımı alsada kurtulsam diyorum bazen o kadar sinirliyim yani
kafana takma demekten başka bişey gelmez elimden canım inşallah tez zamanda alırızı güzel haberlerde ben kendimden umutlu değilim
canım çok teşekkür ederim, bu kadar laf yazmışsın, ben de çok zor bir gün geçiriyorum. hatta iki haftadır allak bullak oldum iyice. herkes farkında. ama ben sebebini söylemiyorum. söylediğim arkadaşlarımla görüşmek bile istemez hale geldim. çünkü bu konuda konuştuğum tek arkadaşım istediği ilk ay hamile kaldı. 3,5 aylık oldu bebeği. ben her ay bu ay da yok demeye cekinir hale geldim. aslında arkadaşım çok iyidir. benim için de dua ediyor biliyorum. ama umursamıyormuş gibi yapmak her gecen ay iyice zorlaşıyor. onu da üzmek istemiyorum. böle olunca kalıyorum başbaşa. eşim benim bu konuda böle ağladığımı görse kızar. çok kafana takıyorsun diye. sıkışıp kaldım aklımın içinde. benim 11 iydi. olmayınca 12 sinde sabah idrar testi baktım. tek çizgi. 13. akşamı pembe rekli kanama oldu. şuanda yine hiç bişey yok. tekrar yapsam mı test diye düşünüyorum. sonra vazgeçiyorum. çünkü yok biliyorum. benim aklımdan çıkıp gitse normal hayatıma dönsem artık sürekli zihnimde bu konu. offfffffffffffffffffffffffffffff. özetle ben de kendimden umutlu değilim.
içten içe hep biliyorum.:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm: