ncir kr yumurtalkta ar yapar m?

selam kızlar, nabersiniz? öle çok işim var ki......yoruldum. gözlerim acıyo kağıtlar arasından ekrana bakmaktan.

Aynen benımde yogun bu aralar ama suan ısım yok napıyım ıyıyım ıste yogun bı sekılde calısmaya devam. Sabah hafıf bulantım oldu okdar belırtıler hafıf hafıf cıkmaya basladı dunde canım ayva ıstedı ya bu mevsımde suanda mandalına ıstıyorum bıde yaz meyvası ceksede gdıp alıp yesem yacokacimcoook

sizin işler ne alemde? ben bide izin almak istiyorum ama vereceklerini hiç sanmıyorum ne yapsam da koparsam 1 hafta izni acaba?

winxcim alttaki şey adı ne bilmiyorum çok tatlı olmuş. ama bu bebek kız? belki erkektir kızmasın sonra sana. :)

TABLO CANIM YA OGRENDIMYA EKLEMEYI HABIRE DEGISTIRIRIM ARTIK:) ticker.7910.com adersınden hazırlıyosun okız benı temsıl edıyo canım hamıle kadın.ama benım ve esımın ıcıne erkek bebek olcak dıye doguyo bakalım kısmet genede.ama ılk ogrendıgımden berı hamılelıgımı erkek dedım

yaa nasıl hazırlanıyor şu takvim banada hazırlayalım hamişlik bağbında değil tabi hahaha komik olur

Canım o adrese gdıyosun ıstedıgını secıp hazırlıyosun sana cod verıyolar bbcode yazan bolumde saDEce http dıye baslayıp pnp'ye kadar olan bolumu YANI 3 SATIR YAZAR SEN SADECE 2.SATIRI KOPYALACAKSIN.kullanıcı panelı/profıl duzenle/kılo ve dogum takıp cızelgesı ne kapyala yapıstır dıyosun oluyo

yaa incir kürü çok ağır geldi bana yaa çok şekerli şeker fasl kullanmam ben midem kalktı,başka yolu yokmu yumoş çatlatmanın:)))

yaa incir kürü çok ağır geldi bana yaa çok şekerli şeker fasl kullanmam ben midem kalktı,başka yolu yokmu yumoş çatlatmanın:)))

evet yaa incir kürü öyle çok şekerli ben tatlı manyağı olduğum halde banada ağır gelmişti sen daha az incirden yap canım

öyle yapayım barii midesi kalkıyo insanın arkasından şekersiz çay:)))
incirleri bölüp öyle atıcas dimi,kaç dk.kaynatıyodukk

çünkü az incirlede yapılsa oldukça etkili bir kür olduğu için faydasını görürsün

öyle yapayım barii midesi kalkıyo insanın arkasından şekersiz çay:)))
incirleri bölüp öyle atıcas dimi,kaç dk.kaynatıyodukk

ben 15 tane inciri iki kaynayan iki bardak suya ikiye bölüp atıyordum 20 dakika ağzı kapalı kaynatıyordum
ama incirin sayısını azaltıcaksan eğer bi buçuk bardak su koyup 10 dakak falan kaynat burda çoğu kişi 7-8 tane inciri 7-8 dakka kaynatıp yapmış ki onda bile bayağı faydasını görmüşler canım

ben 15 tane inciri iki kaynayan iki bardak suya ikiye bölüp atıyordum 20 dakika ağzı kapalı kaynatıyordum
ama incirin sayısını azaltıcaksan eğer bi buçuk bardak su koyup 10 dakak falan kaynat burda çoğu kişi 7-8 tane inciri 7-8 dakka kaynatıp yapmış ki onda bile bayağı faydasını görmüşler canım

inş.canım faydasını herkes görürr:Saruboceq:

slm kızlar ben ilk kez klomen ve incir kürü yaptım incir kürünü 13gün yapabildim sadece yinede faydası oldu çünkü ben pkoyum ve 1tane yumurtam oluştu 22mm bugün çatlatma iğnesi oldum inşaallah hamişte kalabilirm ama ben 7inciri yarım litre suya ikiye bölüp koydum 7dakka kaynattım aynı komposto gibi oldu şekerli değildi yani

X