ncir kr yumurtalkta ar yapar m?

anladım canım saol yaa bu sanırım bünyedeki rahatsızlığa göre değişiyor miyomlar gitsede barii doktora gidicemde eylüde kontrolüm vardı o zaman giderim dedim ama duruma bağlı erkende gidebilirim

bence sogan kuru bıtınce gıt canm kafana da takma pcolarda camurumsu akıntı gelcek dıyolardı benden su gbı akıntı gelmıstı mıyomların temızlendıgı ıcın kanaman olmustur endıselenme ama cok kafana takıyorsan bence sogan kurunude beklemeden gıt derım en azından kafan rahat eder

doğru söylüyorsun canım önümüzdeki hafta gideyim bari geçsinde kanamam bakayım bende her topikte sordum bu soruyuuu kaydirigubbakcemile3
pco lerde çamurumsu olduğunu biliyorumda miyomlarından kurtullan birebir olmuşmu bilmiyorum daha rastlamadım olduysada böylemi olmuş:))

ya her yerde regli bittikten sonra diyorlarlarda o bakımdan şey ettim neyse önemli değilde işte sinir oldum yaa bu ay hamişlik şansım olmuycak diyee

yok cnm daha neler duzenlı adet gruyosun yumurtlamanda problem yok nıye hamıle kalamayacaksın kı kalırsın bence takma kafana sen ne dıyodun bana:) stres yok.evt adet bıtımınde en gec 7 gun ıcınde baslanması gerekıyo dıye ama ne bılıyım ben adetın 4,gunu baslamıstım ama zararı olmadı

hahahaaa aay alemsin doğru söylüyorsun stres yokda işte aah aah terzi kendi söküğünü dikemezmişş yaa canımmm amann napimm yaa bu ay ümitsizmi geçcek diyee endişelendimm yaa oof hayırsılısı şekerim iyi gelsinde kür bakalımmm

doğru söylüyorsun canımm benim bünyemde ne uyuz yaa yaa incir kürü yumurtalığımda ağrı yapar soğan kürü belde kasıkta şiddetli sancı ve kanama yaparrr anaaaaaaammm

takma ya bunyeden bunyeye degısıyor demekkı kasıklarımda benımde sancı yapmıstı sogan kürü ama son gunlerınde gecıyor senınde 7.gunu galıba az kalmıs 1 haftan var bence hamıle kalacaksın endıselenme

takma ya bunyeden bunyeye degısıyor demekkı kasıklarımda benımde sancı yapmıstı sogan kürü ama son gunlerınde gecıyor senınde 7.gunu galıba az kalmıs 1 haftan var bence hamıle kalacaksın endıselenme

kızzzz inşallahhhh kızzzzzzzz :Saruboceq: dua et şekercim bol bol hamişlerin duası daha makbulmuşşşş opuyorumnanaktan

valla senın ıcın ve ısteyen herkes ıcın dua edıyorum cunku cok guzel bı duygu inşallah yakın zamanda tadarsın cnm

aaay kızzz inanmıyorummm canım benim yaaa allah sağlıkla hayırlısıyla tamamnına erdirecek inşallahhhh ne çabuk geçiyor zamann yaaa

inşallah ya evt zaman cabuk gecıyor bıde usg ye gıttıgımde grursem dunyalar benım olacak ınsallah gorunur bebısım

tünaydın winxcim işyerinde işler çok yoğundu sabah iki dakka girdim çıktım canım nasılsın nasıl oldun bakalımm

X