Aynen benımde yogun bu aralar ama suan ısım yok napıyım ıyıyım ıste yogun bı sekılde calısmaya devam. Sabah hafıf bulantım oldu okdar belırtıler hafıf hafıf cıkmaya basladı dunde canım ayva ıstedı ya bu mevsımde suanda mandalına ıstıyorum bıde yaz meyvası ceksede gdıp alıp yesem yacokacimcoook
Canım o adrese gdıyosun ıstedıgını secıp hazırlıyosun sana cod verıyolar bbcode yazan bolumde saDEce http dıye baslayıp pnp'ye kadar olan bolumu YANI 3 SATIR YAZAR SEN SADECE 2.SATIRI KOPYALACAKSIN.kullanıcı panelı/profıl duzenle/kılo ve dogum takıp cızelgesı ne kapyala yapıstır dıyosun oluyo
ben 15 tane inciri iki kaynayan iki bardak suya ikiye bölüp atıyordum 20 dakika ağzı kapalı kaynatıyordum
ama incirin sayısını azaltıcaksan eğer bi buçuk bardak su koyup 10 dakak falan kaynat burda çoğu kişi 7-8 tane inciri 7-8 dakka kaynatıp yapmış ki onda bile bayağı faydasını görmüşler canım
ben 15 tane inciri iki kaynayan iki bardak suya ikiye bölüp atıyordum 20 dakika ağzı kapalı kaynatıyordum
ama incirin sayısını azaltıcaksan eğer bi buçuk bardak su koyup 10 dakak falan kaynat burda çoğu kişi 7-8 tane inciri 7-8 dakka kaynatıp yapmış ki onda bile bayağı faydasını görmüşler canım
slm kızlar ben ilk kez klomen ve incir kürü yaptım incir kürünü 13gün yapabildim sadece yinede faydası oldu çünkü ben pkoyum ve 1tane yumurtam oluştu 22mm bugün çatlatma iğnesi oldum inşaallah hamişte kalabilirm ama ben 7inciri yarım litre suya ikiye bölüp koydum 7dakka kaynattım aynı komposto gibi oldu şekerli değildi yani