anladım canım saol yaa bu sanırım bünyedeki rahatsızlığa göre değişiyor miyomlar gitsede barii doktora gidicemde eylüde kontrolüm vardı o zaman giderim dedim ama duruma bağlı erkende gidebilirim
bence sogan kuru bıtınce gıt canm kafana da takma pcolarda camurumsu akıntı gelcek dıyolardı benden su gbı akıntı gelmıstı mıyomların temızlendıgı ıcın kanaman olmustur endıselenme ama cok kafana takıyorsan bence sogan kurunude beklemeden gıt derım en azından kafan rahat eder
doğru söylüyorsun canım önümüzdeki hafta gideyim bari geçsinde kanamam bakayım bende her topikte sordum bu soruyuuu kaydirigubbakcemile3
pco lerde çamurumsu olduğunu biliyorumda miyomlarından kurtullan birebir olmuşmu bilmiyorum daha rastlamadım olduysada böylemi olmuş:))
yok cnm daha neler duzenlı adet gruyosun yumurtlamanda problem yok nıye hamıle kalamayacaksın kı kalırsın bence takma kafana sen ne dıyodun bana:) stres yok.evt adet bıtımınde en gec 7 gun ıcınde baslanması gerekıyo dıye ama ne bılıyım ben adetın 4,gunu baslamıstım ama zararı olmadı
doğru söylüyorsun canımm benim bünyemde ne uyuz yaa yaa incir kürü yumurtalığımda ağrı yapar soğan kürü belde kasıkta şiddetli sancı ve kanama yaparrr anaaaaaaammm