• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ncir kr yumurtalkta ar yapar m?

ıŞtah kapatıyor yemeklerden evvel ıctıgın ıcın.mıde agrısıda hafıf oluyodu ama sogandan mı yoksa yedıklerımdenmı bılmıyorum cnm

Iştah kapatıyor yemeklerden evvel ıctıgın ıcın.mıde agrısıda hafıf oluyodu ama sogandan mı yoksa yedıklerımdenmı bılmıyorum cnm AMA soganın bı zararı yok yanı antıbıotık sonucta bırakma devam et ıctıkten sonra yemegını 15,20 dk sonra ye bence.sabah ac karna ıctıgın ıcın olabılır amaa.s

evet kesinlikle şekercimm doğru diyon bırakmayı düşünmüyorum şekercim rahmimi temzilesin bakalımm miyomlarımı kurutsunnn

yaw incir kürü yaparım kasık ağrır soğan yaparım midemm ne cins biriyim bennn :))))

gunaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hayırlı sabahlar

iyi işte, aklımı başka bişeylerle meşgul etmek istiyorum olmuyor :( sürekli acabalar içindeyim. düşünmek heveslenmek istemiyorum. yine aynı sonuç büyük ihtimalle...

merhaba winxcim varmı bir gelişmeee

baharcım yaa sakin ol dur bakalım olmazsa olmaz bir dahaki ay var sonraki ay varrr stres yapmaa bakk hayırlısı canımcımm hayırlısıı

Benım belım normaldede agrıyodu ama sogan kurundenmı onu bılemıyorum canım ayın 14 unde veya 21 ınde gdecegım esım 2 hafta bekle dıyor ama ben nasıl sabredecegım bılmıyorum

ınŞallah cnm dıger topıclerde arkadaslar 8.haftaya kadar gorulmemesı normal dıyıolar hatta benım ytasadıgımı yasayanlar cok oyuzden moralım duzeldı cnm sen neler yapıyosun

valla napim benimde çalışma dönemim başladı bakalım:))))))) şu on günlük süreçte tutar inşallahhh soğan kürüne devam ediyorum hafta sonu çok belim ağrıdı şimdi aklıma geldi soğandanmı acep diye onunla ilgli yazılar okuyorumda ben ter hareket yaptım diye düşünmüştüm bakalım şekercim

canım sogan suyuyla ınsallah hamıle kalırsın ben ınandıgımdan deılde sırf meraktan denemıstım tuttu valla benımkı:)artık ınanıyorum

birde bişey sorcam benim soğan küründe 8. günüm ilk günler akıntım oldu çok dün akşamda bebiş çalışmalarına başlamıştık reglimin 9. günüydü ve ilişki sonrası kanamam oldu koyu falanda değildi rengi açık renkbildiğimiz kan ve kaç gündür bu küre başladıktan sonrada acayip bel ağrısı bacaklarıma vuran kasıklardan ağrı çekiyorum öyle böyle değil ben belimde sinir sıkışması falanmı oldu diye düşünürken sonradan jetonum düştü kürden dolayı olabilceği ki dünde kanamam olunca anladım miyomlar temizlendiği içinmi acep arkadaşlar çünkü insanlar genelde çamurumsu akıntıdan bahsetmiş benimki normal kandı oof yaaa sabah sabah herkesten özür diliyorum iğrenç olduu

birde winxcim sende oldumu bu durum ve yani şimdi bu kanamadan dolayı hamişlik şansım yokmu bu ay benim yaa oofff

cnm gunaydın.mıyomlar temızlendıgı ıcın olabılır saracoglunun sıtesıne gırıp baksana belkı yazıyodur sss bolumunede gozatmanı tavsıye ederım canım nıye hamıs sansın olmasın bence mıyomların temızlenıyodur ondan kanaman olmustur kur bıtınce doktora gdıp kontrollerını yaptırsana.

Back
X