• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ncir kr yumurtalkta ar yapar m?

kızlarrr size bişey anlatcam,
çok sık görüştüğümüz bir arkadaş çiftimiz de 10 yıl sonra falan derken birden bire karar verdiler. hemen o ay arkadaşım hamile kaldı. bu arada biz 8 aydır deniyoruz :) neyse dün akşam doktora arkadaşımla beraber gittik. 3 ayı bitmişti.
ultrasonda gördük bebişini. görseniz ne tatlı, yüzüp duruyo, hop bi o yanda bi bu yanda.henüz 6,5 cm ama yüce yaradan yoktan var ediyo işte. parmaklarına kadar gördük. çok hoş bir histi anlatamam. çok duygulandık. winxcim sen de yakında görürsün inşallah bebeğini canım.

kızlarrr size bişey anlatcam,
çok sık görüştüğümüz bir arkadaş çiftimiz de 10 yıl sonra falan derken birden bire karar verdiler. hemen o ay arkadaşım hamile kaldı. bu arada biz 8 aydır deniyoruz :) neyse dün akşam doktora arkadaşımla beraber gittik. 3 ayı bitmişti.
ultrasonda gördük bebişini. görseniz ne tatlı, yüzüp duruyo, hop bi o yanda bi bu yanda.henüz 6,5 cm ama yüce yaradan yoktan var ediyo işte. parmaklarına kadar gördük. çok hoş bir histi anlatamam. çok duygulandık. winxcim sen de yakında görürsün inşallah bebeğini canım.

YARIN DOKTORA GDECEGIM INSALLAH GORURUM BEBEGIMI :CüvCüv:

Bu arada o kadar heyecanlıyım kı kalp seslerınıde duyabılırım ınsallah offff saglıkla bı su 3 ayı gecırseydımm cok endıselenıyorum kızlar

endişenlenme canım benim inşallah allah sağlıkla tamamına erdircek bi bakmışsınn hopp kucağında bebişinnnn

içtim içtim iş vardı gitmem gerekti şincik hatta yine gidicemm döne döne çalışıyorum şekercimm ama senden yarın güzel haberler bekliyorum inşallaaahhhh :Saruboceq:

günyadın kızlarr winxcim işlerim var acuk ama ara ara gelip bakcam buraya sen gelince yaz ne oldu ne bitti diye

kızlar yenı geldım ya sımde yemek yapmaya gdecegım kesem 18 mm olmus ama bebek gorunmedı dr.gelışme var dıyo.zaten usg ye alırkende cok kucuk 6,hafta ınsallah gorebılırız demıstı kesenın buyumesı ıyı bısey dedı doktor nerdeyse 2 katı olmus dedı.10 gun sonraya gun verdı ama ben kan ve ıdrar tahlıllerımde normal cıktı herhangı bı sorun yok dr.10 gun sonra dedı ama ben 8,haftam bıtııkten sonra gdecegım bebegı gorememem normalmıkı kızlar bos gebelık olsa kesede buyumez dımı

kızlar yenı geldım ya sımde yemek yapmaya gdecegım kesem 18 mm olmus ama bebek gorunmedı dr.gelışme var dıyo.zaten usg ye alırkende cok kucuk 6,hafta ınsallah gorebılırız demıstı kesenın buyumesı ıyı bısey dedı doktor nerdeyse 2 katı olmus dedı.10 gun sonraya gun verdı ama ben kan ve ıdrar tahlıllerımde normal cıktı herhangı bı sorun yok dr.10 gun sonra dedı ama ben 8,haftam bıtııkten sonra gdecegım bebegı gorememem normalmıkı kızlar bos gebelık olsa kesede buyumez dımı

hadi gözünaydın canımm zaten öyle bir durum olsa doktorun derdi sana canım korkma geç döllenme olduğu için olabilir şekercimm değerlerin çıkmazdıki o zaman zaten şekercim sakin ol stres yapma olacak olacakk güzell anne senii

Saool canım en azından kanda ve ıdrarda bısey cıkmadı ve kesem buyumus o tesellı verıcı arkadaslarım 2,5 3 ay bıtmeden goremessın dıyolar bende zaten 8,haftada gdecegım tekrar 8.haftam dolunca canımcım ben sımdı yemek yapmaya gdıyorum bırazdan gelırım acık ama ara ara gelırım optum canım bu arada bas donmelerın gectımıı

daha iyiyim canım saol dün akşam fenaydımda bugün iyiyim canım saoll sana kolay gelsin benimde işlerim var fırsat buldukça gelirim

yok endişe dışında sımdı bı topıc okudum hamılelerden soru ve sorunlar kısmında benım durumumda aynı yasayan kısı bos gebelık gecırmıs offfff ınşallah bende oyle bı sıkıntı olmaz

canım yaaa kötü şeyler düşünme pozitif düşünnn hayırlısıyla inşallah bebişin olacakk kafanı yormaa herşeyin hayırlısı olsun dee evladında hamileleiğindee herşeyin canım benimm

bişey sorcamm soğan kürü senin mideni ağrıttımıı yaa benim iki gündür midem feci ara ara ağrı yaptı iştahım kapandı falan gerçi benim midem her zaman hassastırda

Back
X