• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ncir kr yumurtalkta ar yapar m?

doğru söylüyorsunda işte bu ayda olmazsa el mahkum bir dahaki ay onu yapcam içeriyi pırıl pırıl yapsın diyeeee zemuszemus

Evt temızlendıĞını hıssedıyosunn yaa btÇ kÜrÜde yardımcıymıs ama bende baslıcaktım bılıyosun.bgun bende 6.haftama gırdımm cuma gunu gıttıgımde bebıs grunurmu kııı 6+3 olacak ınŞallah

Evt temİzlendİĞİnİ hİssedİyosunn yaa btÇ kÜrÜde yardımcıymıs ama bende baslıcaktım bılıyosun.bgun bende 6.haftama gırdımm cuma gunu gıttıgımde bebıs grunurmu kııı 6+3 olacak İnŞallah

inşallah görüceksin canım artık görülebilirdir herhalde ve görücen allahın izniyle :))))

iyiyim canımmm kolay gelsin sanada:))
valla soğan kürüne başladım bugün tadı korkunç değilmiş yaa korktum kötü olcak diye ama değil içebildimmm:))))

ııı gdıyo valla hıc hamıle deılmısım gbııı bazen mıde bulantım oluyo ama cok rahatsız edıcı deıl sabah bas agrılarım basladı sık sık wc ye gtmeye basladım oyle yanı bgun tam 6+1 haftalık oldu tek korkum bebegımı cuma gunu gıttıgımde gorememek o kadar ınsallah onuda gorurum

günaydınn şekercimmm
dün tansiyonum çok düştü öğlen eve gittimm bu tansiyonla nasıl ayaktaydım ben bile inanamadımmm
ve şimdide çok düşük hissediyorum zor okuyup yazıyorum başım dönüyorrrrr

walla dinlenicem dinlenmesinede dün gece sokakta kına yaptılar sanki evin içindeydi gürültü başımı iyice şişirdi her yer inşaat oof yanii istanbuldan bazen nefret ediyorum
şimdi iş geldi bi firmadan biraz zor bugün kaçmam dün kaçtıydım ama ayran var içerim şincik tuz koyup içinee saol canım sen yarın gitcen dimi hadi güzel haberlerini bekliyorum canımcımmmm

Ayyy canım bıraz gec oldu ama sımdı okudum msjını bızde bgun yogunuz ayı falan kapatıyoruz faturalar ırsalıyeler falan offfff.evt canım yarın sabahtan gdecegım ınsallah bebeısımı gorurum bazen alt karnımda kasıgımda kıpırdanmalar hıssedıyorum cok ılgınc bebekmı dıcem ama deıl cunku bebegın suan kıpırtalarını hıssedememkı

Back
X