• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ncir kr yumurtalkta ar yapar m?

Gunaydın kıslar nasılsınız ben bu cuma kontrole gdecegımm ınsallah bebıs gorunur ya dua edın ne olur cok endıselıyım gorunmesse dıyeeeee bgun tam 5+6 haftalık olduu

Benı bu ısyerındekıler sınır etmeye basladı ya sankı keyfıme kullanıyorum ızınlerı bu cuma hastaneye gıtmem gerekıyo dıyorumm bakarız ıs olmassa gdersın dıyolar yaaaaa

Bıde havalı kı sormayın yanı gezmeye kullanıyorum ya ızını sankı kendısıde kadın anlaması lazım yanı valla kusura bakmasın gıtmem gerekıyo yanı bundan Önemlı ıŞmı olur

Verdıklerı üç kuruş para istiyolarki 24 saat yanlarında durup hizmet edelimmm her işi biz yapıyoruz zaten bide cıkmıslarr neyse yaaaaaa:umursamaz::kızgın:Çok üzgünüm çoook

winxcim sıkma canını, tabiki gideceksin, daha neler. bişey diyemez merak etme; sen işini doğru düzgün yaptıktan sonra. ama çok inatlaşma derim aranı iyi tutmaya çalış. zaten bikaç ay daha çalışıp ayrılacaksın.

Valla bılmıyorummm benım koca sımdıden bakıcı bakmaya basladı bıle bana sormadan yok annesını getırecekmıste yok bılmem neee sankı ben emanet ederımde kımseyı ıstemıyorummm ben bakarım dıyorumm yok dıyor ona kaldı sankııı bıde bu patron canımı sıktı zaten evt son ayıma kadar calısmayı dusunuyodum ama artık dusunmuyorumm cok canımı sıkarlarsa ayrılırımmm kendılerı bılırlerr cokda umrumda deıl yanıı cuma gunude mecburum gtmeye ıŞ olmassa gdermısım sankı Önemsız bıŞeyy kusura bakmasınnn bebegım ıŞten daha Önemlıııı

canım maddi durumunuz nasıl? sen çalışmadan da idare edebilir misiniz? bence çalışabildiğin kadar çalış paranı da biriktir bebek doğunca ekstra masraf çıkar. çıkmasa bile bu biriktirdiğin paraları o zaman kullanabilirsin. valla bakıcı işi nasıl olacak bilmiyorum. bizim de ne yapacağımız belli değil. kimseye de emanet edemez insan. hele anne kayınvalide hiç istemiyorum. herhalde bebeğimiz olursa 2 yıl ben bakarım. sonra kreşe veririm. 2 yaşında alıyorlar bildiğim kadarıyla. zor iş valla. nasıl olcak bilmem.

Valla bende kaynana falan ıstemem bıde onların bılmıs tavırları hıc ıstemıyorummm sunu sole yap bunu bole yap offfff ıstese kocam ıdare edrız bende en azından 2 sene calısmasam sonra bende kres ısını dusunuyorum ama ıstemıyorum acıkcası o nerdese desın bu sefer ben tavrımı koyacagımm bu ne canım kendı cocugumada bakamassam nerde kalır benım annelıgımm

ayyyy yaaaa çok üzüldümmm
ama her işte bir hayır vardır demek lazım başka çaremiz yok allah sabır versin hepimizee. hamile kalmaklada iş bitmiyor ooofffffffffff

walla çok sancılı iki gün geçirdim ama şimdi iyiyim işe gelebildim yani bugün , dün bal tarçın çörek otu kürüne başladım :))))))) soğan küründen korktum tadı iğrençdir diyeeeee

Sogan kÜrÜ cok ıı gelıyo ama ben bı kere uyguladım sonrasında hamıle kaldım ıÇerıyı gercekten temızlıyooo ÇÖrek otu daha acı kıııııı bende onu bıkere yedım ıyyyyyy agzımdan tadını cıkarabılmek ıcın kac lt su ıÇtım hatırlamıyorummm sogan kÜrÜne bı kaz gun ıÇ tadı guzel bıle gelmeye baslıyooo ADET SANCILARINIDA ıııı GELıYOMUŞ

Back
X