Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ncir kr yumurtalkta ar yapar m?
- Konu Sahibi cicekcik
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Gunaydın kıslar nasılsınız ben bu cuma kontrole gdecegımm ınsallah bebıs gorunur ya dua edın ne olur cok endıselıyım gorunmesse dıyeeeee bgun tam 5+6 haftalık olduu
inşallah canımmm merak etme herşey çok çok normal olucak sakin ol tatlımmm:Saruboceq:
Valla bılmıyorummm benım koca sımdıden bakıcı bakmaya basladı bıle bana sormadan yok annesını getırecekmıste yok bılmem neee sankı ben emanet ederımde kımseyı ıstemıyorummm ben bakarım dıyorumm yok dıyor ona kaldı sankııı bıde bu patron canımı sıktı zaten evt son ayıma kadar calısmayı dusunuyodum ama artık dusunmuyorumm cok canımı sıkarlarsa ayrılırımmm kendılerı bılırlerr cokda umrumda deıl yanıı cuma gunude mecburum gtmeye ıŞ olmassa gdermısım sankı Önemsız bıŞeyy kusura bakmasınnn bebegım ıŞten daha Önemlıııı
canım maddi durumunuz nasıl? sen çalışmadan da idare edebilir misiniz? bence çalışabildiğin kadar çalış paranı da biriktir bebek doğunca ekstra masraf çıkar. çıkmasa bile bu biriktirdiğin paraları o zaman kullanabilirsin. valla bakıcı işi nasıl olacak bilmiyorum. bizim de ne yapacağımız belli değil. kimseye de emanet edemez insan. hele anne kayınvalide hiç istemiyorum. herhalde bebeğimiz olursa 2 yıl ben bakarım. sonra kreşe veririm. 2 yaşında alıyorlar bildiğim kadarıyla. zor iş valla. nasıl olcak bilmem.
Valla bende kaynana falan ıstemem bıde onların bılmıs tavırları hıc ıstemıyorummm sunu sole yap bunu bole yap offfff ıstese kocam ıdare edrız bende en azından 2 sene calısmasam sonra bende kres ısını dusunuyorum ama ıstemıyorum acıkcası o nerdese desın bu sefer ben tavrımı koyacagımm bu ne canım kendı cocugumada bakamassam nerde kalır benım annelıgımm
Sogan kÜrÜ cok ıı gelıyo ama ben bı kere uyguladım sonrasında hamıle kaldım ıÇerıyı gercekten temızlıyooo ÇÖrek otu daha acı kıııııı bende onu bıkere yedım ıyyyyyy agzımdan tadını cıkarabılmek ıcın kac lt su ıÇtım hatırlamıyorummm sogan kÜrÜne bı kaz gun ıÇ tadı guzel bıle gelmeye baslıyooo ADET SANCILARINIDA ıııı GELıYOMUŞ