• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ncir kr yumurtalkta ar yapar m?

günaydın kızlar,
galibbaaa arzu sen de hamilesin, yani winx perisiyle benziyormuş belirtiler.
inşallah öledir. sabırsızlıkla çiçekcik ve senin mutlu haberlerinizi bekliyoruz. sonra da benim inşallah...

günaydın kızlar,
galibbaaa arzu sen de hamilesin, yani winx perisiyle benziyormuş belirtiler.
inşallah öledir. sabırsızlıkla çiçekcik ve senin mutlu haberlerinizi bekliyoruz. sonra da benim inşallah...
canım benim inşallah hepimizde hamileyzdir rabbim isteyen herkese nasip etsin dualarımız bir gün kabul olacak buna inanıyorum :Saruboceq::Saruboceq:

merhaba kızlar bugün regli olmam gerekiyordu ama gelmedi test yaptım çizik mizikte yok akıntım var sadece beyaz yumurta akı kıvamında hayırlısı artık belki yarın olurummm

kızlar merhaba bugünde regli olmadım genelde sabah saatleri geliş olur ama olmadı da çok derinden kasılmalar var gün içinde olabilirim bilmiyorum artıkın akşama test yaparım yada yarın sabah kadar olmazsam yine yaparım hayırlısı hepimiz içinnnnnn :uhm:

kızlar merhaba bugünde regli olmadım genelde sabah saatleri geliş olur ama olmadı da çok derinden kasılmalar var gün içinde olabilirim bilmiyorum artıkın akşama test yaparım yada yarın sabah kadar olmazsam yine yaparım hayırlısı hepimiz içinnnnnn :uhm:

inşallah olmazsın canım. ben tekrar bölümüne alınan topikte yazıyordum hatırladın mı?başka belirtiler var mı?

inşallah olmazsın canım. ben tekrar bölümüne alınan topikte yazıyordum hatırladın mı?başka belirtiler var mı?

hatırladım canım ama şu anda akıntımla reglim başladı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hayırlısı artıkın bi ay daha kürüydü preseediydi uğraşıcaz ama üzülmedim valla iyi hissediyorum kendimi
belirtilerim regli belirtilerimdi zatende dün olcaktım ama bugün olmasıda şaşırtıcı değil 26 gün 27 gün olabiliyor düzenli oluyorum allahtan bunada şükür elbet tutturucazz :Saruboceq:

hatırladım canım ama şu anda akıntımla reglim başladı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hayırlısı artıkın bi ay daha kürüydü preseediydi uğraşıcaz ama üzülmedim valla iyi hissediyorum kendimi
belirtilerim regli belirtilerimdi zatende dün olcaktım ama bugün olmasıda şaşırtıcı değil 26 gün 27 gün olabiliyor düzenli oluyorum allahtan bunada şükür elbet tutturucazz :Saruboceq:

hayırlısı olsun canım. demekki daha zamnaı değil. hayatta herşeyin bir zamanı var ona inanıyorum. moralini yüksek tut canım. benim geçen hafta yumurtlama dönemimdi. pazartesi günü. arada sol kasığımıa çok fena batma oluyor. ama ben de psikololiktir diye düşünüyorum ve fazla umutlanmadan bekliyorum. günüme daha çok var. 9 temmuzç

evet canım benimde bu ay hep oldu incir kürü yaptım ondan dedim ama hayırlısı yorma şimdidien bekle az kalmış zaten inşallah hayırlı haberler alırsın canım bu ayy

ben biraz gerilim filmi izlimde kendime geliyim gerici bir ay daha yaşıycamda:)))))
sonra uğrarımmm

canım benim hayırlısı olsun inşallah bir dahaki ay birlikte hamiş kalcaz rabbim nasip ederse:CüvCüv::CüvCüv:

kızlar ben yarın bursaya gidiyorum eşim izine ayrıldı benim için dua edin ne olur inşallah vardır belirtiler devam ediyor ama biraz önce de pembe renkli bi akıntım geldi korkuyorum :((((

hayırlısı olsun canım inşallah bebişin seninledirrrrr inşallahhhh

walla bugün öğleden sonra çok kötüydüm yataktan kalkamadım çok sancılı oldu anlatamam sana şimdi duş aldım yatıcam çok fenayım hala bir bakayım dedim beş dakka
sizede iyi yolculuklar canım güzel mutlu haberlerini bekliyoruzzzzz:))

çiçekcik bu ay bol şanslar :) moralini bozmaman da çok güzel. o geleceği zamanı biliyor. sabırla beklemek düşüyor bize de. şuna da karşıyım, her gelen ayı bir ringe girer gibi karşılamaya da gerek yok. olacağı zaman olacak. üstelik böle kasınca işkenceye dönüşüyor. olacağı da varsa olmuyor. sürekli bir beklenti içinde yaşıyoruz. yapmayalım böle bence kızlar. hadi kolay gelsin herkese....

çiçekcik bu ay bol şanslar :) moralini bozmaman da çok güzel. o geleceği zamanı biliyor. sabırla beklemek düşüyor bize de. şuna da karşıyım, her gelen ayı bir ringe girer gibi karşılamaya da gerek yok. olacağı zaman olacak. üstelik böle kasınca işkenceye dönüşüyor. olacağı da varsa olmuyor. sürekli bir beklenti içinde yaşıyoruz. yapmayalım böle bence kızlar. hadi kolay gelsin herkese....

doğru söylüyorsun canım çok haklısın sakin olmakta fayda var hatta yumurtlama dönemi tatil ayarlayabilirsem gidicem buralardan :)))

Back