ben de öle. iş çok yogun. ara ara girebiliyorum işte. evde de pek açmıyorum bilgisayarı. akşama kadar gözler mahvoluyo zaten.
kür denemem şu şekilde oldu. bu ay 7 gün kuru soğan suyu içtim. sonra unuttum falan derken yarım kaldı. bu yedi gün boyunca akıntım çok oldu. sonra pazar günü misafirim vardı. incir tatlısı yaptım. :) onun suyunu denemek için içtim.sonra devam etmedim. farkettin bayağı bi tembelim... ama ertesi gün pazartesi yani acayip yumurtalık ağrım oldu. bu ay da olmazsa iki kürü de düzenli yapacam. işallah tabi
aynen bende evde oturmuyorum bilgisayar vbaşınaa yoruluyor gözlerimmm şimdide evdeyim erken kaçtım işten
ama senin kür olayın süpermişşşş olsun yumurtlama ağrın olmuş zaten faydası dokunmuştur. aslında kuru incir al arada sırada yee ben bu ay regli olursam öyle yapcam kür değilde elime ne geçerse yiycem birde arada adaçayı içerim geçen ayki gibi normal çay içer gibi yani benide bayıyor bu kürler bende incir kürünü 16 gün yaptım ki 21 gün yapılmalı falan ammaaaaan dedim kasık ağrılarımda çok olunca korktum kist mist olmasın diyee inşallah bu ay gelir bebişin canımmm inşallahh :Saruboceq: