• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ncir kr yumurtalkta ar yapar m?

ben de öle. iş çok yogun. ara ara girebiliyorum işte. evde de pek açmıyorum bilgisayarı. akşama kadar gözler mahvoluyo zaten.
kür denemem şu şekilde oldu. bu ay 7 gün kuru soğan suyu içtim. sonra unuttum falan derken yarım kaldı. bu yedi gün boyunca akıntım çok oldu. sonra pazar günü misafirim vardı. incir tatlısı yaptım. :) onun suyunu denemek için içtim.sonra devam etmedim. farkettin bayağı bi tembelim... ama ertesi gün pazartesi yani acayip yumurtalık ağrım oldu. bu ay da olmazsa iki kürü de düzenli yapacam. işallah tabi

aynen bende evde oturmuyorum bilgisayar vbaşınaa yoruluyor gözlerimmm şimdide evdeyim erken kaçtım işten
ama senin kür olayın süpermişşşş olsun yumurtlama ağrın olmuş zaten faydası dokunmuştur. aslında kuru incir al arada sırada yee ben bu ay regli olursam öyle yapcam kür değilde elime ne geçerse yiycem birde arada adaçayı içerim geçen ayki gibi normal çay içer gibi yani benide bayıyor bu kürler bende incir kürünü 16 gün yaptım ki 21 gün yapılmalı falan ammaaaaan dedim kasık ağrılarımda çok olunca korktum kist mist olmasın diyee inşallah bu ay gelir bebişin canımmm inşallahh :Saruboceq:

benim bide polikistik over var. 8 aydır nothing... ama her ay regl olurum 29 gün gibi. bugün 16. günüm.

aslında soğan kürü yapsammı diyorum bir yandan ama tadını düşünemiyorum incir kürü iyiydi tad olarak biraz çok şekerliydi ama iyiydi soğanın suyunu düşünemiyorummm
bana bi arkadaşım maydonoz suyunu önermişti o kürü yaptığı ay 1.5 senenin sonunda hamiş kalmış görümceleri söylemiş onlarda öyle kalmışlar yaptım bende neyse tadı bi iğrenç bi iğrenç 4.gün mü nee aay dedim yok bıraktımmmm

regl düzenli oluyor musun? kaç günde oluyor. kaçıncı günün? :)

ben 26 günde bir regli oluyorum ama son aylarda bazen 27 bazen 25 oluyor ama yinede düzenli sayılır operasyon geçirdiğim için denge bozuldu ama yinede iyi pco yok bende ama pco olupta hamiş kalan çok kişi var canım inşallah seninde yoluna girer.

16. gün iyi daha zamanın var benim yarın regli olmam gerekiyor bakalımmm nolcak gelcek gibi regli ama işte içimde acık acabalarda yok değil hep her ay yaşadığımız şey iştee

bu ay inşallah hemilesindir.
bu topic uğurlu topiğimiz. ben bile nerdeyse eminim bu ayın sonunda hmile olacağıma:)

walla bi gün kaldı ve kasıklarımda ağrı devam ediyor her an gelcekmiş gibi hissediyorum sanki ıslaklık var gidiyom lavobaya akıntı hayırlısı ama reglim gelcekmiş gibi hissediyorum ya ondan çokda ümit edemiyorum bilmiyorum yani hayırlısı canım yaa vallaaa gelicekse gelsede bir ooh değilimişim diyebilsem yada neyse sonuç hemen sonuşlansa canım yaaa varya patlıycam sabırsızlanıyorum yani her ne kadar ihtimal vermiyorum desemde acabalar var hep kırmızılar gelene kadar işte çin işkencesi yaşıycam artık :)))) neyse az kaldı bakalım canımcım
ben bir tek regli öncesi tatlı krizim çok tutardı bu sefer o tutmadı ama psikolojik olabilir:)))

canım benim yaa ne zaman test bakıcan çok merak ettim inşallah vardırsositososito

aslında soğan kürü yapsammı diyorum bir yandan ama tadını düşünemiyorum incir kürü iyiydi tad olarak biraz çok şekerliydi ama iyiydi soğanın suyunu düşünemiyorummm
bana bi arkadaşım maydonoz suyunu önermişti o kürü yaptığı ay 1.5 senenin sonunda hamiş kalmış görümceleri söylemiş onlarda öyle kalmışlar yaptım bende neyse tadı bi iğrenç bi iğrenç 4.gün mü nee aay dedim yok bıraktımmmm

canım inşallah hamilesindir.bgun ınsallah adet olmasında hayırlı haberlere verırsın bızedelikafadulden

canım ya sana bişiy sorcam adetin geçmedin kasık ağrın ve göğüs damarların belirginleşmiydi benim 4 günüm kaldı sol kasığım ağrıyo ve göğüs damarların çıktı umutlanmak istemiyorum ama ilk defa böle oldu

evt canım aynı belırtıler vardıııı test yapmıstım bu sılık cızgı cıkmıstıı daha gunumun gecmesını bekleyıp tekrarladım 2 tane ıdrar testı ıkısıde nettıı cıft cızgıı ınsallah hamısındır canımm vuzuduna ıgne batar gbı kasıklarında batmalarda oluyosa gebelığı göz önunde bulundurmalısın canımm

evet ya aynen öle oluya şimdi yapsam erken mi acaba daha 4 gün var offf ya beklemek ne zor 24 aydır bekliyorum napim 4 gün daha beklerim artık-tatlicadiarzu-

Back