• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ncir kr yumurtalkta ar yapar m?

winx perisi....15 Haziran (HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ)

çiçekcik....27 Haziran

brc1769....1-2 Temmuz

arzuu85....2 Temmuz

küçük çaplı listemiz hayırlımı ne oldu kızlar yawwww. bu arada winxcimmmm rüyan çıktıııııı:)))))
ay kızlar darısı bizeeeee

günaydın çiçekcik darısı başımızadelikafadulden böyle hamile olanları duyunca sanki kendim gibi sviniyorum ve umutlarım daha da artıyor hele bir de polikistik oversealkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

inşallah canım inşallah az kaldı bizede inşallah kırmızı kart almayız bu ayda:))))

ıdrar rengınde koyuluk ve kokusunda degısıklıkkk,akıntı,gogus ucu hassalasması,vajına genıslemesııı:kedi:,karın agrısı,kasıklarda setlesme ve adet gecıkmesı

yaw kasığın nasıl sertleşti yani açarmısın canım:)))))
benimde şekercim enteresan hiç belirtim yok regli belirtisi bile yok şimdilik tabi kasığım aara ara batma gibi bişey ama derinden ve nadir belimde şimdi azıcık ağrıyor:)))
uuf yani uuf neyse netten bi sürü idrar testi siparişi verdim ucuza habire yaparım :)))))))))))))

cıcekcık ıcımden bı ses senınde hamıle oldugunu soluyooo

içindeki sesi yerim ben seninnnnnn
ağzından bal damlıyor kız inşallahhhh valla hamişsin ya o kadar heyecanlandım ki ister inan ister inanma sanki ben kaldım hamiş :))))))) canım benim allah nazardan saklasın :nazar:
allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım inşallah hayırlısıyla sıra bizlerde demi amaaaa:)))))) opuyorumnanaktan

yaw kasığın nasıl sertleşti yani açarmısın canım:)))))
benimde şekercim enteresan hiç belirtim yok regli belirtisi bile yok şimdilik tabi kasığım aara ara batma gibi bişey ama derinden ve nadir belimde şimdi azıcık ağrıyor:)))
uuf yani uuf neyse netten bi sürü idrar testi siparişi verdim ucuza habire yaparım :)))))))))))))

canım kasıklarım sankı sıkıyomus gbı gergındı.benımde bzen batmalar oluyooo

Back