• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ncir kr yumurtalkta ar yapar m?

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn dun dayanamadım aksam eve gdınce hemen testı yaptımmm arkadaslar cıftt cızgıııı hamıleyımmmmmmmmmmmmmmmmm

okadar nettıkıııı ıkısıde aynı koyuluktaydııı bı kac gune kadar dktora gdecegımmm ınsallah ısteyen herkese nasıp etsınnRabbımm

ayyyy inanmıyorummmmm işe dalmıştım canım yaaaaaaaaaaaaaa
çok çok çokkk sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ben biliyordummmmmm heyoooooo
kaydirigubbakcemile2
ay canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnnnnnnnn çok çok sevindimmm

aay dua et banadaa hamişlerin duaları kabul olurmuşş:))))))))))))
doktora hemen git ama kese görülür artıkın:)))))))))))

ınşallahhhh bı aksılık olmaz yaaaaa dualarım sızınle arkadaslar cıcekcık herhangı bı yanlıslık yoktur demı yaaaaa

delikafadulden
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn dun dayanamadım aksam eve gdınce hemen testı yaptımmm arkadaslar cıftt cızgıııı hamıleyımmmmmmmmmmmmmmmmm
canım çok sevindimmmmmmmmmmm

rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin inşalahhhhhh:sm_cool::teytey::1hug:a.s.sositososito:lepi::sm_cool:delikafaduldensırnaşık şeykaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

ınşallahhhh bı aksılık olmaz yaaaaa dualarım sızınle arkadaslar cıcekcık herhangı bı yanlıslık yoktur demı yaaaaa

yoktur hayatımm endişelenmeee aaa sevin allah hayırlısıyla tamamnıa erdiricek sen merak etme folik acid kullanıyosun demi ihmal etme yediğine içtiğine dikkat tatlım yaaaa
doktora gidince daha iyi hissedersin kendini canım arkadaşımmmmmmm :CüvCüv:

günaydın çiçekcik darısı başımızadelikafadulden böyle hamile olanları duyunca sanki kendim gibi sviniyorum ve umutlarım daha da artıyor hele bir de polikistik oversealkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Back