• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ncir kr yumurtalkta ar yapar m?

winx perisi gecen ay soğan kürü incir kürü diye konuşuyorduk. acaba sen de işe mi yaradı ne. çoook sevindim. inşallah ben de yakında çift çizgiyi görürüm. bu sabah doktorda randevum vardı.
bu ay da olmazsa hormon testleri ve rahim filmi çekilecek. inşallah gerek kalmaz. soğan kürünü 7 gün de bırakmıştım. inciride pazar günü yaptım. dün çok yumurtalığım ağrıdı. çok da akıntı oldu. onunla mı ilişkili bilemedim ama. düzgün bi şekilde kesin deneyecem.

--------------------------------------------------------------------------------

pco lıyımm.hormonlarım duzenlı ama ben cok korkuyorum bebegım olmassa dıye doktor hormonlarım duzenlı oldugu ıcınn herhangı bı tedavı vermedı yapacak bısey yokk dedı kıstlere ama ben korkumdan once sogan suyunu denedım ptesıde ıncıre baslıcam pco lıler veya olmayanlar deneyımlerınızı paylasırmısınız lutfennnn demişsin 6 haziran da. bişey soracam rahim filmi hormon tesi sonucuna göre mi çekiliyor. reglinin 3. günü gel dedi doktor. hormon sonuçlarım normal çıkarsa yine de rahim filmi çekilir mi? zor olduğunu duymuştum?

winx perisi....15 Haziran (HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ)

çiçekcik....27 Haziran

brc1769....1-2 Temmuz

arzuu85....2 Temmuz

Baharb....11 Temmuz

inşallah canım hepimize uğurlu gelir

Canımcım bılmıyorum bana hıc rahım fılmı yapmadılarrr eger hormonların normalse gerekde duyulmayabılır cunku benım sadece hormonlara ve ultrasona aldılar o zaman,folıc asıd yazıp gondermıslerdıı eger hormonların duzenlıyse kıllanma sıvılce adet duzensızlıgı de yoksa gorunumdur sadece korkmana gerek yokkkk

slm kızlar nasılsınız kafamçokkarıştı beklemek ne kadar kötü yaaaa düşünmicem diyorum ama olmuyoki her an aklımda pskolojik midir nedir belim kasıklarım çok ağrıyo bi de çok akıntım var offf offffffffffffffffkafamçokkarıştı:bbo:Çok üzgünüm çoook

Canımcım bılmıyorum bana hıc rahım fılmı yapmadılarrr eger hormonların normalse gerekde duyulmayabılır cunku benım sadece hormonlara ve ultrasona aldılar o zaman,folıc asıd yazıp gondermıslerdıı eger hormonların duzenlıyse kıllanma sıvılce adet duzensızlıgı de yoksa gorunumdur sadece korkmana gerek yokkkk

canım daha önce de diğer topicde yazmıştım sana, ben de sadece polikistik görünüm var. hatta bu sabah doktorum da dedi. polikistik over sendromu değil bu diye ama tabi hormon sonuçlarına bağlı. bakalım onlar ne çıkacak. inşallah herşey normaldir. canım bide sen kaç ay korunmadan hamiş kaldın onu merak ettim.bizim 7 ay bitti. 8. ayımız

aaaaa süper,
canım senin sayfana girdim 24 şubatmış doğum günün benim de 25 şubat. :) aramzı da 6 yaş var. belki yaş faktörü de vardır. kısmet bakalım,

Bence yasla alakalı deıll 50 yasında dogal yoldan ılk denemesınde hamıle kalanlar var canımmm takma kafanaaaa olacaksa oluyorrrr

Back