• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ncir kr yumurtalkta ar yapar m?

kalibrasyon laboratuvarında herşey yapıyorum diyebilirim canım temizliğinide ben yapıyorum kalite sisteminide ben işletiyorum kalibrasyonunu da ben yapıyorum joker eleman gibiyim :))) krizden dolayı işler durgun ama iki üç gündür biraz yoğun işte ama istikrarsız canım malesef

kalibrasyon yani ölçüm cihazlarının ölçümünü yapıyoruz diyebilirim daha açık bir şekilde çok bilinmez çünkü.

Anladım canım ben bılıyorum eskı calıstıgım elektrık fırmasında ben takıbını yapıyodummmm yılda 1 veya 2 kez yapılıyo dımııı

kalibrasyon laboratuvarında herşey yapıyorum diyebilirim canım temizliğinide ben yapıyorum kalite sisteminide ben işletiyorum kalibrasyonunu da ben yapıyorum joker eleman gibiyim :))) krizden dolayı işler durgun ama iki üç gündür biraz yoğun işte ama istikrarsız canım malesef

işten cıkan elemanların yerıne eleman kayıyooo ısteee patronlar yolunu buldu bende senın gbıyımmm 3 kurus paraya dunyanın hızmetını ıstıyolar bıde bgenmıyolarrr:oklava:

evet canım sende birde olabilir ikide bu firmalara kalmış birde cihazın kullanımına.
işler yoğun olunca tabi bende yoğun oluyorum haliyle herşeyle ilgilenen benim zaten iki kişiyiz canım işler kötü olduğu için elemanda yok. birazdan incem laboratuvara yine:((

işte ayakta durmak için napcaksın benim eşimde işsiz malesef uzun zamandır yapıcak birşey yok birde bebek istiyoruz:)))) yaşım gitmese biraz erteleyebilirdim ama bu meleklerde ha deyince olmadığından boşverdim işin hiçbir zaman garantisi yok ne zaman kim işsiz kalcak bilinmez valla şu zamanda allah hepimizin yardımcısı olsun

yaw gıttım kan tahlılı yapmıyolarmıs bızım evde yaptıgım ıdrar testınden yapıyolarmısss bende ıdrar testı aldımmm hemsıre bı kac gun gecsın dedı oyle yap bende bekleyımm oyle yapcamm eczacı bıraz akıttıktan sonra 3 damla dmalat dedı ılk geldıgınde proteın olabılıyomus sonucu etkılıyomus kızlarrr

dur yaw acele etmeyımmm bı kac gun gecsınde oyle yapayımmm ıdrarda yavas ılerlıyomussss hormon hemsıre daha erken dedı 5 gun gecıkmıs bıkac gun daha bekle oyle yap dedıııı bekleyım bakalımmmm

Back