Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyyyb inşalahhhhhhhhhhhh ya çok heyecanlandım şimdi zaman da geçmiyo kihihoyyythihoyyyt
bu arada yarın 11e rendavu aldımmm
işyerinede soledım guzel dıleklerde bulundular problem yapmadılar saolsunlar yaaaaaa off ıcım rahat bısekıldeyım artıkkkkkk
evt bede calısırım yaaa ne varkııı nıkah gunumde bıle calıstım ben bacımmm,ısten cıkar ev yerıne hastaneye kaydirigubbakcemile3:jeyyar:delikafaduldendoguma gderımmm ne olcak sankııı
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn dun dayanamadım aksam eve gdınce hemen testı yaptımmm arkadaslar cıftt cızgıııı hamıleyımmmmmmmmmmmmmmmmm
winx perisi canım, az önce okudum tesadüfen, çok tebrik ederim. çok sevindim bitanem.
inşallah kolay bı dogum olur ya benımkııı sezaryan olmıcak herhalde cunku dogurur dogurmaz bebgımın kokusunu duymak ıstıyorumm ınsallah sanada yasatır Rabbım canım benımm dualarım senınleeee
winx perisi....15 Haziran (HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ)
çiçekcik....27 Haziran
brc1769....1-2 Temmuz
arzuu85....2 Temmuz
küçük çaplı listemiz hayırlımı ne oldu kızlar yawwww. bu arada winxcimmmm rüyan çıktıııııı:)))))
ay kızlar darısı bizeeeee