Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

asbem ve aybikem doğum gununuz kutlu mutlu olsun .. Rabbim en büyük hediyenizi göndermiş olsun inşallah..

neharcım duan kabul olsun, evet banada demiştin inşallah aybike ve asbe de bu ay dogum gunlerınde bebıslerıyledir :)

günü yaklaşmış olan arkadaşlarım, savascım, elfidam, Allahım sizede zamanında sağlıklı kolay dogular versin..

rmzeynep canım, oğluş sıkıştırıo mu seni bacım, ağrıların gecer ve zamanında dogum olur inşallah..

misscim, oğluşun pek tatlı inşallah 1 asır yaşar sağlıkla huzurla mutlulukla.. torun torunu gormekte nasip olur inşallah..

feryalcim , oguzhan pek hoş isim ismiyle yaşasın oğluşun ve boyacıların inşallah işini çabuk ve temiz yapar ..

bizde cmtsi ev bakıcas, dün birini görcektik uygun değilmiş, bayramdan önce hallolsun istiyorum, kaç aydır bununla yatıp bununla kalkıyoruz.. bi de dün oğluşu gormeye gittik , dr. amcamız pipi boyu ölçtü , komik geldi her dr. yapıo mu acaba :KK9: 3'lüyü atlayıp 4'lü yaptırdık , inşallah sonucumuzda güzel gelir.. son olarak ferrosanol e başladık bugun, faydalı ama , hem iştah hemde kabız yapan bi ilaç, Allah yardımcımız olsun, zaten kolay kilo alıyorum.. 4. ay bitcek 3 kilo almışım :18::18::18:

Tülaaaaaaaaaayyy doğuruyon mu kızzzzz Ayyyy ben biliyodum cuma günü geleceğini. Sen de cuma cuma diyip duruyodun hadi hayırlısıyla pırtlat bakalımmmmmm :KK52::KK52: Diloylom da asbe ve aybikoş teyzesiyle aynı gün doğcak demeeeekkk :KK16::KK16:

Aybikoşummmm ve Asbeemmmm minareden atlarım doğum gününüzü kutlarımmmmmmm :KK52::KK52: :KK16::KK16: Canlaaarımmmm ben yeni yaşıma girdiğim ay hamile kaldım ve burda Rimel'e söyledim o da yaşına girdiği ay hamiş kaldııı hadi bakalım yeni yaşınız size de bebekooo getirsin amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnn amiiiiiiinnnnnnnnnnn :KK16::KK16::KK16:
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah bizde bu ay alırız güzel haberleri canımmmmm
asbem ve aybikem doğum gununuz kutlu mutlu olsun .. Rabbim en büyük hediyenizi göndermiş olsun inşallah..

neharcım duan kabul olsun, evet banada demiştin inşallah aybike ve asbe de bu ay dogum gunlerınde bebıslerıyledir :)

günü yaklaşmış olan arkadaşlarım, savascım, elfidam, Allahım sizede zamanında sağlıklı kolay dogular versin..

rmzeynep canım, oğluş sıkıştırıo mu seni bacım, ağrıların gecer ve zamanında dogum olur inşallah..

misscim, oğluşun pek tatlı inşallah 1 asır yaşar sağlıkla huzurla mutlulukla.. torun torunu gormekte nasip olur inşallah..

feryalcim , oguzhan pek hoş isim ismiyle yaşasın oğluşun ve boyacıların inşallah işini çabuk ve temiz yapar ..

bizde cmtsi ev bakıcas, dün birini görcektik uygun değilmiş, bayramdan önce hallolsun istiyorum, kaç aydır bununla yatıp bununla kalkıyoruz.. bi de dün oğluşu gormeye gittik , dr. amcamız pipi boyu ölçtü , komik geldi her dr. yapıo mu acaba :KK9: 3'lüyü atlayıp 4'lü yaptırdık , inşallah sonucumuzda güzel gelir.. son olarak ferrosanol e başladık bugun, faydalı ama , hem iştah hemde kabız yapan bi ilaç, Allah yardımcımız olsun, zaten kolay kilo alıyorum.. 4. ay bitcek 3 kilo almışım :18::18::18:

amin canım benim aminnnnnnnnn 4ayda 3kilo iyi almışsın canım benim çok mu ki:KK53:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah bizde bu ay alırız güzel haberleri canımmmmm

amin canım benim aminnnnnnnnn 4ayda 3kilo iyi almışsın canım benim çok mu ki:KK53:

dr. a göre çok değil normal.. ama hiç kılo almayan arkadaslarda var benım haftamda.. sankı toplamda 13-14 kılo alıcakmısım gıbı duruo :KK50::KK50:

cnm bnm ınsss dedıgınz gıbı olur..bütün hamıslerımız bıze bu kadar dua ederse olck asbecımm ıns Allahın ıznıyleee

Amin canım sağolasın.istediğiniz evi bir an önce bulursunuz inşallah.ben epeydir ferro sanol kullanıyorum.ilk başta farklı bir ilaç vermişti dr.kabız yaptığı için ferro sanol a geçirdi.ve ben çok memnun kaldım hiç kabız olmadım iştahımda okadar cok değil.bünyeden bünyeye değişiklik gösterebilir

dr. a göre çok değil normal.. ama hiç kılo almayan arkadaslarda var benım haftamda.. sankı toplamda 13-14 kılo alıcakmısım gıbı duruo :KK50::KK50:
canım 13-14 kilo da çok değil bence zaten 10kilosu doğumda gidecek 3-4kiloyu da sen hava da karada verirsin ben hiç korkmuyorum açıkçası bizim şirkette çalışan bir hatun 37 kilo almış ama şimdi 65 kilo daha da veriyor ki daha bebek 2-3aylık bişey:KK34:

feryalim cnm dinlen demissin ama yarin boyacilar gelecek eve
dw boya ve temizlik isleri var.dr.un soyledikleri malum bakalim ne nasil olacak

oyyyy erkeğe bak yesinler :nazar: pipiyi ölçüyorlarmı kız :KK1: tatlım sende ev işini halletsen baya rahatlıyacaksın taşınmada hiç kolay değil aman geciktirme inş.gönlüne göre bir ev bulursun.Kv lerin gitmesinede sevindim valla oğlunuda görünce moral olmuştur sana

ben yokum diyemi bukadar konuştunuz bacılar....:KK47::KK47::KK47:
savaş geçmiş doğum günün kutlu olsun:KK71:
asbelove doğum günün kutlu olsun :KK71:
Aybike seninde doğum günün kutlu olsun
bebişsiz geçirdiğiniz son doğum gününüz olsun emiiiii.....
elfida çatı muayenesini bir sıkıntı yoksa 38 de yapıyorlar alttan ölçüyor dr
savaş ve feryal çok yormayın kendinizi kocalara yaptırın işleri....
rımel kiloları takma cnm ya gidiyor nasılsa bebiş sağlıklı olsunda sen yinede abartma tatlı ve hamurişi konusunda canının istediği herşeyi ye ama az miktar...
Zeynep dikkat et ağrı olması çok normal bebiş sürekli gelişiyor ve göbüş taşıyamıyor.

bende sabahtan beri temizlik yapıyorum dilim damağım kurudu vallahi neyseki yemek derdi yok akşama sendikanın yemeği varmış oraya gideceğiz :21::21::21:
şimdi gideyim kızı küvetten çıkarayım bir saati geçti suda sıpa yakında solungaçları çıkacak...

Amin canım sağolasın.istediğiniz evi bir an önce bulursunuz inşallah.ben epeydir ferro sanol kullanıyorum.ilk başta farklı bir ilaç vermişti dr.kabız yaptığı için ferro sanol a geçirdi.ve ben çok memnun kaldım hiç kabız olmadım iştahımda okadar cok değil.bünyeden bünyeye değişiklik gösterebilir

inşallah canım yaa benım de senın gibi olur vücudun tepkisi, çok korkuorum ben ikisinden de çünkü, yoksa yine portakal suyuna dayanıcam..
canım 13-14 kilo da çok değil bence zaten 10kilosu doğumda gidecek 3-4kiloyu da sen hava da karada verirsin ben hiç korkmuyorum açıkçası bizim şirkette çalışan bir hatun 37 kilo almış ama şimdi 65 kilo daha da veriyor ki daha bebek 2-3aylık bişey:KK34:
oyy 37 kilo 3 kat.. Allahım sen esirge.. bazıları dogumda sadece bebegın kılosunu kaybedıo şişlik ödem filan 7-8 kılo 2 haftada gıtse bana kalır yıne 6 kılo.. onuda inşallah rahatça verırım hatta 10 kılo verıım garantı olsun zaten mınnak bişeyim :KK9:
oyyyy erkeğe bak yesinler :nazar: pipiyi ölçüyorlarmı kız :KK1: tatlım sende ev işini halletsen baya rahatlıyacaksın taşınmada hiç kolay değil aman geciktirme inş.gönlüne göre bir ev bulursun.Kv lerin gitmesinede sevindim valla oğlunuda görünce moral olmuştur sana

inşallah canım, dün dr.dan sonra baska bebek bekleyen cıftleydık, eşi epey destekledi sağolsun, bian once halledın diye, inşallah canım buluruz gonlumuze bebegımıze ve kesemıze gore evı.. ewet yaa hiç duymadıgım için hiç beklemıodum bu ölçme işini, ergen hareketi sanıodum ben :KK9: bende cok sevındım uzaktan sevmek daha güzel :) Rabbim sana ve oğuzhana da kolaylık versın canımm..

bende hala köye gıdemedım malesef trafık cezası yemişizzzzz ne zaman motrlu taşıt wergısı ödenecek olsa bize illa ceza gelır ıkısı bır daha agır olsun dıe anlamdım gıttı !!
erken ödenırse ındırım oluyormus eşim wergiye gitti bakcaz artık yapma hız dıyorum ama dınleyen kım

rımel kiloları takma cnm ya gidiyor nasılsa bebiş sağlıklı olsunda sen yinede abartma tatlı ve hamurişi konusunda canının istediği herşeyi ye ama az miktar...
Zeynep dikkat et ağrı olması çok normal bebiş sürekli gelişiyor ve göbüş taşıyamıyor.

bende sabahtan beri temizlik yapıyorum dilim damağım kurudu vallahi neyseki yemek derdi yok akşama sendikanın yemeği varmış oraya gideceğiz :21::21::21:
şimdi gideyim kızı küvetten çıkarayım bir saati geçti suda sıpa yakında solungaçları çıkacak...

inşallah iştahım artmaz yoksa şimdilik idare ediyorum canım.. ipekkız a çok güldüm yawrunun solungaçlarını çıkardın ya :KK9: bence sen ipekkızı su balesine gönder, maviş çok sevıoyo suyu :)

raginda allah yardımcın olsun cnm az sancı çekip kısa sürede doğurursun inşallah.
Aybike sana çiçek yollamamışım bu da senin için:KK71:

bende hala köye gıdemedım malesef trafık cezası yemişizzzzz ne zaman motrlu taşıt wergısı ödenecek olsa bize illa ceza gelır ıkısı bır daha agır olsun dıe anlamdım gıttı !!
erken ödenırse ındırım oluyormus eşim wergiye gitti bakcaz artık yapma hız dıyorum ama dınleyen kım

ayy canım hız yapmasa keşke eşin.. benımkı de sevıo, bebek mebek korkutuorum her arabaya binişimizde ya tartışıoruz ya suratımı görünce yavaşlıo.. wardır bi hayır bunda da canım sıkma canını yarın gidersiniz.. oğluşunun yeme-uyku düzene girdimi acaba.. çok merak edıorum ve bilmıorum o yuzden sordum canım..

geçmiş olsun cnm ya bazen masraflar üst üste geliyor.benim eşim ceza ödese çok ağırına gider heralde çok dikkat eder radara kameralara .seninkide acık dikkat etsin para kolay kazanılmıyor birde hızmı yapıyor polis amca :KK1::KK1::KK1:

rımel inşallah en kısa sürede gönlünüze göre ev bulursunuz.ama bu aralar kredi faizleri artmış geçen haberlerde diyordu...

ipek havuzu daha çok seviyor bunu anladım denizden biraz korkuyor sanırım ramazan geçsinde kızımı kaydıraklı havuza götüreyim...

canımm çok teşekkür ederim güzel duana amin demekten başka diyecek sözüm yok aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hadi hayırlı iftarlarrrrr:KK52::KK52:

değer 8 den 15e cıkmış şükürler olsun katlamış adete 2 gün var bide :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:
bekleyen isteyen herkese nasip olur inş
düşük yapmak kadar hamile kalamamak da zormuş valla :KK14:

gümüş inşallah katlayarak devam eder...

Kızlar tüm gün aklım ragindadaydı naptı acaba :18:

aybikecim seninde doğum günün kutlu olsun.nice senelere:KK71:

tatlım seninde geçmiş doğum günün kutlu olsun:KK17:36. haftadan sonra doğan bebekler erken doğum olmuyormuş ama yinede gününe yakın doğsalar çok daha iyi olur:emir_bebek:ben şu çatı muaynesini merak ediyorum.her dr.yapmıyormuş.banada yapıcam falan demedi ama ay sonu gel doğumun nasıl olacağını netleştiririz dedi.nst ye mi gireceğim acaba yoksa çatı muay.olacak merak ediyorum.:44:
saol canim evet erken degil ama dr.yibede 2agustosa kadar dogumolmazini iatemeyiz falam dedi.ayy ya cati muayenesinden bende cok tirsiyorum.bizim bebek biraz iri kemikliymis o yuzden tam net birdogum sekli konusmadik.ilerde kaear veririz dwdi banaxa.
bu arada boya isine kalkismayacaktik ama10 gun once salonumuzun sivasi catladi ne oldu anlamadik mecbur kadik simdi alcisokulecek tekrar alco olup boya olacak.yengem ben gelecwgim diyodu sagolsin telefona yegen cikiyor annem
n isi nitince beni arasin dwdim aramadilar.2gunndur.olacak artik biseyler

kizlar dogum gunu kutlamasi icin hepinizw tek tek tsk edrim.telden girdigim icin alinti yapamadim toplu yaziyorum kusura bakmayin.
asbe canim utanacak bisey yok ki kuzm rahat ol sen.bu arada buyuk gune az kaldi.dularimiDaksin.

ins.raginda da saglikla dilosuna kacusmustir

rimel ben şuana kadar 16 kilo aldım.çok iştahlı biri değilim ve tabağıma da azcık yiyecek alan biri olmama rağmen:KK37:gerçi görenler hiç kilo almamışsın diyor ama:KK53:sanırım bir 18 yada 20 ile tamamlarım hamileliği:KK1:

X